VII кръг, Черно море - Лудогорец, 3:1

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

КироВарна
Контакти:

Re: VII кръг, Черно море - Лудогорец, 3:1

Мнениеот КироВарна » 07 сеп 2013 08:35

Виж в 48:40 от записа и кажи с какво играе Данчо: http://ludogorec.net/index.php/videos/play:325/ap
И дума не може да става за игра с ръка. И други футболисти на Лудогорец го казаха на съдията, при това съвсем внимателно - Златински и Марселиньо. Ако съдийството беше перфектно, вие въобще нямаше да имате това голово положение. А аз предпочитам да беше зачетен този гол, макар и точно преди почивката. Щяха да се стреснат за второто полувреме. Продължавам да твърдя, че в този мач основният проблем на Лудогорец беше, че тази среща не беше голям дразнител в серията, която изиграха, имаше и психическа умора в титулярите.[/quote]
Какво значи,"Вие вьобще нямаше да имате това голово положение"?Че то нищо не ни е донесло.Не сме ви били с този гол.Той така или иначе беше отменен.Не зная какъв е бил проблемът на Лудогорец в този мач и не ме интересува.За мен е интересно дотолкова доколкото искам да знам вашите ли не играха,или нашите не им позволиха да играят.Защото ако си спомняш,когато ви бихме с 2;0 в Разград(аз бях на стадиона)имахме и известна доза късмет.Вие ни натискахте,ударихте и греда....Но онзи ден колко сто процентови положения за Лудогорец си спомняш?Вие до нашето наказателно поле стигахте много трудно и по никакъв начин не затруднихте вратаря ни.2-3 удара отдалече опитахте нелоши....Затова искам да видя следващите мачове.Как ще играете вие като гости на говедата...И дали ние ще смачкаме Нафтата.Това за мен ще е показател случайно ли сме ви били,или действително нещата в нашия отбор тръгват.А Лудогорец не ме интересува толкова,даже ви желая успех и ще съм за вас срещу шопските мекерета и в Европа.

Потребителски аватар
vlado77
Контакти:

Мнениеот vlado77 » 07 сеп 2013 09:08

tsonpen написа:
КироВарна написа:И във Варна се опитаха да ви спасят с отменения чист гол.

Мерси за коректния отговор. Искам само да коментирам по-горното. Несериозно е да го напишеш това. Същият съдия второто полувреме и на нас вдигна несъществуваща засада при една добра атака. А самият отменен гол беше изпълнен от отсъден за нищо пряк свободен удар. Данчо Минев не игра с ръка. Дори не игра с рамо. Съдиите бъркаха и в двете посоки.

На мен пък ми е интересно дали ще накажат съдията за това отсъждане :!: Миналата година Ахмед Ахмед за такова отсъждане получи солидно наказание,а и страничния рефер също.

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 08 сеп 2013 22:03

Лудогорец U17 са го върнали на моряците, при това със същия резултат:
Лудогорец - Черно море 3:1

Може би някои неща дойдоха в повече на варненци, които през седмицата спечелиха твърде лесно срещу Верея с 5:0, а голмайсторът им Николай Минков дебютира в мъжкия състав. От друга страна Лудогорец стои здраво на земята, като демонстрира устойчива форма и характер. Последното бе необходимо срещу "моряците", след като Валентин Йосков (роден 1998 г.) откри в 46-ата.

Хубаво е да правиш печеливши смени с резерви, които могат да решават мачове и днес се случи именно това - в полза на Лудогорец. А след гола на Йосков всичко се разви като в касов екшън, при това за броени минути. Никола Цветанов изравни в 52-рата и отново демонстрира, че в Разград не са се излъгали с привличането му от Севлиево. В 54-ата Светослав Бонев (Лудогорец) и Красимир Крумов (Черно море) се спречкаха и съдията ги прати под душовете.

Друго момче от скамейката - Йордан Николов, даде аванс на домакините в 56-ата, а още в 59-ата затвърди желанието им да спечелят този мач. Двата съперника се познават много добре, по време на подготовката играха две контроли.

http://viasport.bg/new/8986/U17-%D0%98- ... D1%80.html
:)
[center]Изображение[/center]

James Beattie

Мнениеот James Beattie » 20 сеп 2013 12:48

Черно море би Лудогорец с 3:1. Ако се следва логиката , Гонзовия тийм би трябвало да бие ПСВ Айндховен с 5:1. 3:1 + 2:0 = 5:1

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 22 сеп 2013 20:34

James Beattie написа:Черно море би Лудогорец с 3:1. Ако се следва логиката , Гонзовия тийм би трябвало да бие ПСВ Айндховен с 5:1. 3:1 + 2:0 = 5:1

Хайде сега някой да сметне с колко гола "Черно море" би победило Аякс, като се има предвид, че ПСВ победи Аякс с 4:0. Големи късметлии са този от Аякс, че скоро няма как да срещнат Гонзо :mrgreen:
[center]Изображение[/center]

HEATSEEKER
Контакти:

Мнениеот HEATSEEKER » 22 сеп 2013 20:37

tsonpen написа:
James Beattie написа:Черно море би Лудогорец с 3:1. Ако се следва логиката , Гонзовия тийм би трябвало да бие ПСВ Айндховен с 5:1. 3:1 + 2:0 = 5:1

Хайде сега някой да сметне с колко гола "Черно море" би победило Аякс, като се има предвид, че ПСВ победи Аякс с 4:0. Големи късметлии са този от Аякс, че скоро няма как да срещнат Гонзо :mrgreen:

Ако погледнем назад в историята ''Черно море'' е побеждавало ''Аякс'' драги ми Пенчо :!: :!: :!:
Иначе сега ги опукваме на ''Тича'' 7-2 :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: : Майтап, майтап
“Това показва колко интелигентни и учени хора са основали футбола в България”, обяснява Милчев. Малко по-късно през 1909 година, във Варна се появява и “Спортист”, който е предшественик на “Тича” и днешния “Черно море”

Върни се в “Лудогорец”