ЛЕ: ПСВ Айндховен - Лудогорец, 0:2!!!
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
Re: ЛЕ: ПСВ Айндховен - Лудогорец
Хахаха пичове, учудвам ви се, че продължавате из отделните форуми на гонг да обръщате внимание на девойчето при положение, че добре знаете, че жена и футбол просто не стоят добре в едно изречение
#ignoreralkalevskarka

LSFC 1914 написа:Paincho написа:Колко от футболистите на ПСВ в този мач са титуляри попринцип? Не целя да се заяждам, просто не съм информиран и сега видях колко млади футболисти имат в момента ПСВ( има 96,95,94 набор).
Явно не си запознат с отбора на ПСВ. Отбора им е от играчи между 18-24 години. Нещо лошо ли има ?
Демек тва са им основните футболисти и с тях играят в първенството ?
Paincho написа:LSFC 1914 написа:Paincho написа:Колко от футболистите на ПСВ в този мач са титуляри попринцип? Не целя да се заяждам, просто не съм информиран и сега видях колко млади футболисти имат в момента ПСВ( има 96,95,94 набор).
Явно не си запознат с отбора на ПСВ. Отбора им е от играчи между 18-24 години. Нещо лошо ли има ?
Демек тва са им основните футболисти и с тях играят в първенството ?
Ето ти състава на ПСВ. http://www.psv.nl/Teams.htm
ПСВ нещо ми се лигавят 

flo написа:ПСВ нещо ми се лигавят
Не се лигавят. Лудогорец до момента играят много добре. Дори те са по-добрия отбор на терена.
Добре ве тоя испанец що не подаде, ами се полакомя... 

"ПСВ" Айндховен изигра два изключителни двубоя срещу "Милан", като най- вече спортното щастие помогна на "россонерите" да продължат. Боатенг втори такъв мач не вярвам да изиграе.
Днес холандският тим не играе и на 5% от възможностите си. Тогава не спряха да ритат от разстояние и беше цяло чудо, че победата в реванша беше 3:0
Днес холандският тим не играе и на 5% от възможностите си. Тогава не спряха да ритат от разстояние и беше цяло чудо, че победата в реванша беше 3:0

"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!
Имат няколко контузени от титулярите. Това не омаловажава фактът, че Лудогорец играят много добре.
Това българите са голяма работа. Когато задържат равенство или бият противника е играл само 5% от възможностите си , ако паднат виждаш ли колко сме слаби. Вижте нещата от добрата им страна , ако Лудогорец задържат Х или бият другите мачове ПСВ ще играе на 1000% което ще е добре за нас стига и ние да си вземем мачовете естествено .
-
- Контакти:
ralka_levskarka написа:bobmarli написа:ралке, остави иронията на тези, които я могат.
А ти писането.
ама е прав сладурано... Левски данеби да няма Родреигеси, Перевци и всякакви други. По едно време като бяхте на тяхно място в групите на ЛЕ преди 4 години нямахте българин почти в отбора, ама не ви пукаше нали?