VIII кръг, "Левски" - Лудогорец, 0:2

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Re: VIII кръг, "Левски" - Лудогорец, 0:2

Мнениеот miro_rz » 18 сеп 2013 17:47

P!nk fan написа:
miro_rz написа:Голям гранд е Левски не могат 15хил да съберат на дербито с ЦСКА , виж в Сърбия , Белград е колкото София и на дербито им под 30хил няма , защото толкова събира стадиона на Партизан ......

http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=1796054

Мачът с "Барса" през пролетта на 1976-а е със запазено място в легендата за "ЕвроЛевски" поради няколко причини. На 17 март 1976 г. "сините" излизат в своя първи четвъртфинал от евротурнир. Ажиотажът около срещата е огромен, дори катастрофалната загуба на "Камп Ноу" (0:4) не обезсърчава феновете, които препълват националния стадион. Прието е, че на трибуните са 70 000 хиляди зрители и капацитетът на арената е чувствително надвишен. А мачът се смята за най-посетеният в историята на футбола ни.

Когато вие постигнете подобно нещо, може пак да напишеш горното мнение, дотогава пасквилчетата ти олекват до неузнаваемост :mrgreen:

Навряно ще кажеш, че това е отпреди цели 37 години, затова ето ти един по-пресен пример:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Icua_c6xEZI[/youtube]

Защо се правиш на ощипан , писал съм ти за дербито с другият ни гранд !!!!
Правя ти сравнения за вътрешни мачове , не се излагай а чети :)

Нали сте отбора на народа и всеки втори е Левскар , нормално ли да имате такава посещаемост? Нали се сещаш , че градове като Манчестър , Ливърпул и Дортмунд са 3 пъти по малки от София а за каква посещаемост говорим . На теб явно математиката ти е слаба и няма да го разбереш това :)
Ако Разград е 30хил и ходим средно по 3хил колко трябва да ходите Вие ако София е 1 милион ? за това съм казал ,че София не е футболен град и дори рядко пълним националния /
Спирам да ти пиша защото е излишно да се спори с теб , аз ще си гледам ЛЕ , ще се кефя на трофейте , а ти ???
Изображение

Върни се в “Лудогорец”