Лудогорец в група B на ЛЕ
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
- Неутрален58
- Контакти:
Re: Лудогорец в група B на ЛЕ
Ако Лудогорец си вземе двете домакинства с Динамо и Черноморец Одеса и отмъкне точка или три в Одеса има сериозен шанс да се класира, особено , ако ПСВ си е решил нещата и в домакинство с Лудогорец вече няма да има за какво да играе, тогава Лудогорец може да вземе и победа срещу ПСВ, защото те тогава вече ще мислят повече за първенството и последният мач с Динамо Загреб може да се окаже дори и протоколен , особено ако ПСВ ги бие преди това в двата мача и Лудогорец си вземе своето в София! Така че е добре , че домакинство с ПСВ е пети кръг , не в началото! Програмата що годе е добра! Нека се играе мач за мач , пък каквото стане! Всяка точка в груповата фаза ще е успех!Важното е да се опита!
-
- Контакти:
Добра група и леко кофти програма. И все пак ако сме съсредоточени имаме шанс за нещо 

[center]01001100011101010110
01000110111101100111
01101111011100100110
01010111010001110011
[/center]
01000110111101100111
01101111011100100110
01010111010001110011

ако измъкнете равен с ПСВ то 2рият мач ще го отнесат Черноморец :D
- Udoji90
- Контакти:
Не е лош жребият за "Лудогорец" - ПСВ са силен отбор, но от първа урна няма как да се очаква лек съперник. Динамо и Черноморец са преодолими, така че българският шампион има шансове за 2-ро място, макар че на хартия са по-малки поне от тези на хърватите. Програмата е по-скоро добра. Хубаво е, че най-тежкият мач ще мине първи, както и че втората среща с ПСВ е към края, когато може холандците да не играят за нищо. Добре е също, че от последните 3 мача 2 са у дома. Разбира се не е много добре, че завършват с гостуване на може би пряк конкурент, но пък е доста удобен случай за сладък реванш, ако мачът е решаващ за 2-рото място например.
Особено любопитно ще бъде, ако Петев поеме Динамо - след като се паднаха с "Лудогорец", нищо чудно това да увеличи шансовете му за назначение, тъй като добре познава бившия си отбор и може Динамо да сметнат, че ще им е доста полезен. Срещнах мнения, че хърватите са по-добри, отколкото през миналия сезон, но пък в отбора им вече не са ключови играчи като Келава, Вида, Бадел, така че може и да се усети липсата им, макар че вероятно са им взели заместници. Украинците пък едва ли са за подценяване, тъй като и първенството им никак не е лошо, но все си мисля, че са далеч от Динамо, Шахтьор, Днепър и Металист. Разбира се всяка точка срещу ПСВ също би дала бонус в борбата за 2-ро място на отбора, който я спечели - холандците са сравнително млад отбор и вероятно също ще допускат слабости в дадени моменти. Припомням, че преди няколко сезона "Черно море" също изиграха 2 нелоши мача с този съперник.
Успех от мен на "Лудогорец", но нека не се прави трагедия, ако отпаднат - все пак това им е едва 2-ри сезон в ЕКТ. Mоже пък и да пробвам да отида на някой техен мач на "Васил Левски", ако съм добре с времето и парите.

Особено любопитно ще бъде, ако Петев поеме Динамо - след като се паднаха с "Лудогорец", нищо чудно това да увеличи шансовете му за назначение, тъй като добре познава бившия си отбор и може Динамо да сметнат, че ще им е доста полезен. Срещнах мнения, че хърватите са по-добри, отколкото през миналия сезон, но пък в отбора им вече не са ключови играчи като Келава, Вида, Бадел, така че може и да се усети липсата им, макар че вероятно са им взели заместници. Украинците пък едва ли са за подценяване, тъй като и първенството им никак не е лошо, но все си мисля, че са далеч от Динамо, Шахтьор, Днепър и Металист. Разбира се всяка точка срещу ПСВ също би дала бонус в борбата за 2-ро място на отбора, който я спечели - холандците са сравнително млад отбор и вероятно също ще допускат слабости в дадени моменти. Припомням, че преди няколко сезона "Черно море" също изиграха 2 нелоши мача с този съперник.
Успех от мен на "Лудогорец", но нека не се прави трагедия, ако отпаднат - все пак това им е едва 2-ри сезон в ЕКТ. Mоже пък и да пробвам да отида на някой техен мач на "Васил Левски", ако съм добре с времето и парите.
Последна промяна от Udoji90 на 31 авг 2013 16:31, променено общо 3 пъти.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
, ако съм добре с времето и парите.
ЦСКА, Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice in Chains, Linkin Park
Аватар
Udoji90
Живи и здрави,приятел.
ЦСКА, Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice in Chains, Linkin Park
Аватар
Udoji90
Udoji90 написа:Не е лош жребият за "Лудогорец" - ПСВ са силен отбор, но от първа урна няма как да се очаква лек съперник. Динамо и Черноморец са преодолими, така че българският шампион има шансове за 2-ро място, макар че на хартия са по-малки поне от тези на хърватите. Програмата е по-скоро добра. Хубаво е, че най-тежкият мач ще мине първи, както и че втората среща с ПСВ е към края, когато може холандците да не играят за нищо. Добре е също, че от последните 3 мача 2 са у дома. Разбира се не е много добре, че завършват с гостуване на може би пряк конкурент, но пък е доста удобен случай за сладък реванш, ако мачът е решаващ за 2-рото място например.![]()
Особено любопитно ще бъде, ако Петев поеме Динамо - след като се паднаха с "Лудогорец", нищо чудно това да увеличи шансовете му за назначение, тъй като добре познава бившия си отбор и може Динамо да сметнат, че ще им е доста полезен. Срещнах мнения, че хърватите са по-добри, отколкото през миналия сезон, но пък в отбора им вече не са ключови играчи като Келава, Вида, Бадел, така че може и да се усети липсата им, макар че вероятно са им взели заместници. Украинците пък едва ли са за одценяване, тъй като и първенството им никак не е лошо, но все си мисля, че са далеч от Динамо, Шахтьор, Днепър и Металист. Разбира се всяка точка срещу ПСВ също би дала бонус в борбата за 2-ро място на отбора, който я спечели - холандците са сравнително млад отбор и вероятно също ще допускат слабости в дадени моменти. Припомням, че преди няколко сезона "Черно море" също изиграха 2 нелоши мача с този съперник.
Успех от мен на "Лудогорец", но нека не се прави трагедия, ако отпаднат - все пак това им е едва 2-ри сезон в ЕКТ. може пък ид а пробвам да отида на някой техен мач на "Васил Левски", ако съм добре с времето и парите.
Живи и здрави,приятел.
Започвате с "невъзможния" си мач.Следва домакинство с прекия конкурент и два мача с другия конкурент.Тук,до 4 кръг ще стане ясно къде сте и до къде може да стигнете в тази група.След това е мача като домакин срещу вече класирал се отбор и завършвате с гостуване на Динамо.
Програмата ви е перфектна!
Програмата ви е перфектна!
След днешният мач с Черно море,интересно ми е,дали някой хора,все още летите в облаците,че Лудогорец може да излезе от групите ( пожелавам им го най-искрено )
Всеки отбор губи и му се случва да играе зле.
Последна промяна от hijack1 на 31 авг 2013 22:05, променено общо 1 път.
Разбира се,че е нормално да се случва,но когато допуснеш да бъдеш разгромен от отбор като Черно море,не е логично после да очакваш да се класираш извън групите,едва ли не с лека ръка.
Лудогорец днес дадоха мача.
Умира бавно този, който бяга от страстта и водовъртежа на чувствата, които връщат блясъка в очите и спасяват тъжните сърца...