Лудогорец в група B на ЛЕ

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Re: Лудогорец в група B на ЛЕ

Мнениеот dunavfc » 30 авг 2013 17:14

CSKA 78 написа:И аз се съгласих за Металист Харков и Днипро,другите са наистина на нивото на Лудогорец,Ботевь,даже и на Литекс!Мисля да сложим точка на спора!

А защо сравняваш 5-6-7 в Украйна с 1-2 в България ?

Потребителски аватар
RudeDude
Контакти:

Мнениеот RudeDude » 30 авг 2013 17:28

Украинското първенство е поне 2 класи над нашето. Дори е близо до руското като класа. Шахтьор и Динамо са безспорните грандове, но отбори като Днипро и Металист също са много сериозни( за справка отпреди някоко дена Днипро - Шахтьор 3-1). Не знам изобщо как може да сравнявате подобни отбори с нашите... Отбори като Черноморец Одеса и Металург Донецк са може би на нивото на нашите грандове, та ако не е и малко по - слаби. Лудогорец има шанс, но както могат да завършат втори така могат и четвърти... ;)

Потребителски аватар
amstel_beer
Контакти:

Мнениеот amstel_beer » 30 авг 2013 17:58

dunavfc написа:
CSKA 78 написа:И аз се съгласих за Металист Харков и Днипро,другите са наистина на нивото на Лудогорец,Ботевь,даже и на Литекс!Мисля да сложим точка на спора!

А защо сравняваш 5-6-7 в Украйна с 1-2 в България ?

Ами сигурно защото ще играят точно срещу такъв отбор от Украйна. :|

п.п Очаквам от Лудогорец да спечелят една победа и най-малко още един равен, повече победи ще са изненада. :roll:

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 30 авг 2013 18:07

danimann написа:
subzero написа:
miro_rz написа:
South_Park написа:
MASTER_COOL написа:Българи юнаци !

По-скоро , "Чужденци , юнаци" , тъй като съотношението чужденци - българи е минимум 60:40% , а в някои мачове 70-30% 8-)

В Челси ,Арсенал и Ман Ю как седят работите ?

Бахти сравнението !!! Е,па вече са осра ?? :)

За какво да се е осрал бе олигофрен??? Тука не става въпрос за качества на чуждестранните футболисти,а за броя им.Напълно нормално е да има много чужденци,след като българите са доста слаби.Феновете на Челси дали псуват по отбора,че имат само чужденци.Отбора бие ли,няма значение кой футболист от къде е.Ботев тая година ги направихте световен шампион,ама имат точно толкова чужденци,колкото и Лудогорец.Защо за тях не казвате същото??? Комплексирани гадове,мършиииииии

Или не си в час или си от Разград. :mrgreen:
Самото сравнение е смешно. Можеше да ги сравни с Ботев( както теб), с някой друг отбор от тяхната черга,ама с тия титани.......Извинявай!!!!
И друго,мога да се обзаложа,че преди година,когато ви взеха титлата под носа друго си мислил.....мършо. ;)
[center]Изображение[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 30 авг 2013 18:11

terrorist написа:
subzero написа:
terrorist написа:Най-добрата група се падна на Лудогорец, като цяло ПСВ са фаворити, но и те са много слаби в момента, правят нов отбор като нищо и те може да не продължат, Динамо З от една класа са с Лудогорец, на хартия те ще са претендента за 2 място, Черноморец Одеса това е най-слабият отбор, но все пак не може да подценяваме украинския футбол.

Ти гледа ли мачовете с Милан или просто си говориш ??? :?

Гледах мача слаби са, щом този слаб отбор на Милан им вкара 3 гола, значи са слаби

Кво значи " слаб отбор на Милан"??? Милан,Реал,Барса,Юнайтед,Арсенал,Юве и т.н са си постоянна класа,но в друга орбита. ПСВ просто не са в тази орбита,а стояха добре,особено първия мач.
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 30 авг 2013 18:11

[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 30 авг 2013 18:13

Dust написа:Голям минус за тях е, че няма да играят в Разград, но за това си е виновен Домусчиев, че недовърши поне една трибуна като хората.

Минус е, но да кажеш, че е виновен не е нормално. Той е виновен да го има Лудогорец в сегашния си вид и да играе в евротурнирите. През изминалия сезон Лудогорец не показа по-добра игра и кой е предполагал, че ще достигне групова фаза? Отборът нямаше и никакъв кофициент. Да разширяваш стадион, защото има 1-2% вероятност да играеш в груповата фаза не е много умно.
А стадионът е направен като хората. На мен ми харесва. Липсват само козирки, в случай, че вали. Ако Лудогорец се представи добре е вече важно да се вземе решение какво ще се прави. Дали ще се дострои стадиона или ще се разчита на новия национален стадион. За мен първото е по-добро, защото играчите ще бият по-малко път. Нищо не пречи някой мач пак да се изиграе в София, ако е срещу голям съперник и е по-удобно заради програмата на отбора. Но е друго например Базел да кацнат във Варна, да пътуват до Шумен, където пред хотела да ги посрещнат местни кибици, а после да се лангъркат до Разград и да учат българска география. Защото сега, като видях откъде им дойде автобуса, сигурно след кацането си в София са се настанили в Хилтън и какво са разбрали от българската действителност? Нищо. Виж Селтик са видели и коч как се коли, не случайно са си глътнали езиците за 0:2 :mrgreen:

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 30 авг 2013 18:19

Излезе ви програмата.Перфектна е!

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 30 авг 2013 18:20

subzero написа:
terrorist написа:
subzero написа:
terrorist написа:Най-добрата група се падна на Лудогорец, като цяло ПСВ са фаворити, но и те са много слаби в момента, правят нов отбор като нищо и те може да не продължат, Динамо З от една класа са с Лудогорец, на хартия те ще са претендента за 2 място, Черноморец Одеса това е най-слабият отбор, но все пак не може да подценяваме украинския футбол.

Ти гледа ли мачовете с Милан или просто си говориш ??? :?

Гледах мача слаби са, щом този слаб отбор на Милан им вкара 3 гола, значи са слаби

Кво значи " слаб отбор на Милан"??? Милан,Реал,Барса,Юнайтед,Арсенал,Юве и т.н са си постоянна класа,но в друга орбита. ПСВ просто не са в тази орбита,а стояха добре,особено първия мач.

Според мен в първия мач и късмет нямаха ПСВ, иначе те като домакини стабилно си вкарват голове (по 4,5 ;д ) . Както Милан им вкараха 3 гола в реванша, а ПСВ и те изтърваха да вкарат, така и в първия мач Айндховен можеха да им вкарат три.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
tendulkar
Контакти:

Мнениеот tendulkar » 30 авг 2013 18:24

ПСВ ги бях играл оня ден срещу Хераклес и ми скъсаха нервичките. Изравниха с много зор, в последната минута. Добро отборче са, но са мноооого млади. Много зелени. Един Джи Сун Парк, другото са си деца. Хераклес се затвориха добре, вкараха на контра и цял мач дебнаха за втори с опасни контри. А хлапаците на ПСВ се изнервяха с всяка минута. Така че, да, силни са, но не са непобедими.

Върни се в “Лудогорец”