Базел - Лудогорец, плейоф ШЛ, реванш, 2:0

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Tzar na bulgarite
Контакти:

Re: Базел - Лудогорец, плейоф ШЛ, реванш

Мнениеот Tzar na bulgarite » 27 авг 2013 12:54

НЕ само за Лудогорец, влизането в групите на Лига Европа, а за българския футбол, е ОТЛИЧНО постижение. Нека да слезем на земята, на фона на цялата ни държава, всяко влизане на български отбор в групите на Лига Европа е колосален успех, дано довечера да направят добър мач и да ни зарадват като българи, да Шампионска Лига едва ли ще има, но НАШИТЕ отбори НЕ са за там, самото достигане до плейоф е успех, а в групите на Лига Европа нека видим жребия, това е един страхотен турнир също с собствения си химн и рекламните пана на УЕФА, европейска атмосфера отвсякъде, далеч по-добър турнир от стария за Купата на УЕФА, някой комплексарчета като в по-горния пост прибързват с заключенията и апокалптичните прогнози, но в Лига Европа Лудогорец има РЕАЛЕН ШАНС да излезе от групите, чакат ги трудни мачове с голями отбори, но за това са турнирите на УЕФА, напред Лудогорец, днес дано ни зарадвате, а след това и в Лига Европа също България над всичко :!: :!: :!:

Потребителски аватар
iliev72
Контакти:

Мнениеот iliev72 » 27 авг 2013 13:02

Все пак си мислех , че това форум за футбол а не за научна фантастика !
Хайде все пак да слезем на земята а ?! Дори без да се напъват Базел могат да си вземат мача с 1:0 и не ми се мисли ако решат да се развихрят !
А за подценяване въобще не може да става дума и това се видя още в Сф ! Единственото което може да се случи почетна загуба и дано тя 1:0 , 2:0 или 2:1 ! Вече след 3:0 ще стане страшно !
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.

Потребителски аватар
D.Georgiev
Контакти:

Мнениеот D.Georgiev » 27 авг 2013 13:55

iliev72 написа:Все пак си мислех , че това форум за футбол а не за научна фантастика !
Хайде все пак да слезем на земята а ?! Дори без да се напъват Базел могат да си вземат мача с 1:0 и не ми се мисли ако решат да се развихрят !
А за подценяване въобще не може да става дума и това се видя още в Сф ! Единственото което може да се случи почетна загуба и дано тя 1:0 , 2:0 или 2:1 ! Вече след 3:0 ще стане страшно !

Е колко страшно да стане? И с 4 и с 5 на 0 да паднем, колко да е страшно? Много по-страшно е да губиш с гол в продълженията. Тук всичко е ясно и такъв резултат би се получил само ако се опитваме да играем. Ако не се напъваме ще си ни бият с гол, два и хайде.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
D.Georgiev
Контакти:

Мнениеот D.Georgiev » 27 авг 2013 14:16

Пускането на Шоко според мен може да има положителен ефект - така или иначе този мач излизаме за всичко или нищо. Точно такъв футболист е и бразилеца - в атака може да помогне много, но в защита... е ако имаме късмет швейцарците няма да са толкова концентрирани като първия мач (6 удара 4 гола). Напред може би ще е най-добре да започнем с Мишо Александров, защото с Шоко се разбират много добре, а при старт с Фура рискуваме от много брак по крилото. Това, което се откроява от мачовете ни до сега е, че играчи за големите мачове са Иван Стоянов и Марселиньо. Същите, които във вътрепното първенство подходждат с пренебрежение, са факторът който ни движи напред в ЕКТ.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 27 авг 2013 14:28

D.Georgiev написа:Пускането на Шоко според мен може да има положителен ефект - така или иначе този мач излизаме за всичко или нищо. Точно такъв футболист е и бразилеца - в атака може да помогне много, но в защита... е ако имаме късмет швейцарците няма да са толкова концентрирани като първия мач (6 удара 4 гола). Напред може би ще е най-добре да започнем с Мишо Александров, защото с Шоко се разбират много добре, а при старт с Фура рискуваме от много брак по крилото. Това, което се откроява от мачовете ни до сега е, че играчи за големите мачове са Иван Стоянов и Марселиньо. Същите, които във вътрепното първенство подходждат с пренебрежение, са факторът който ни движи напред в ЕКТ.

Съгласен съм с коментара. Шоко е подходящ за този мач с изнасянията и асистенциите си, а напоследък ми се струва, че и в защита го бива повече. Но нищо чудно все пак да видим Витиня, който почиваше предишния мач, а в Белград беше удачно използван. Крилата според мен ще са Иван Стоянов и Фура. Може би Мантула ще смени Барт, макар и Стоев да каза, че Барт се бил поправил през второто полувреме срещу Берое. Другите са ясни.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
Shadowww
Контакти:

Мнениеот Shadowww » 27 авг 2013 14:30

Може да се вкарат 2-3 гола на Базел при положение ,че тоя куц кон Платини не влезе в игра.Само ми се разхожда по терена, ама......аре да не се ядосвам ,че.... :evil:

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 27 авг 2013 14:51

Прогнозирам нова победа за Базел отново с два гола.

Потребителски аватар
iliev72
Контакти:

Мнениеот iliev72 » 27 авг 2013 15:04

D.Georgiev написа:
iliev72 написа:Все пак си мислех , че това форум за футбол а не за научна фантастика !

Е колко страшно да стане? И с 4 и с 5 на 0 да паднем, колко да е страшно? Много по-страшно е да губиш с гол в продълженията. Тук всичко е ясно и такъв резултат би се получил само ако се опитваме да играем. Ако не се напъваме ще си ни бият с гол, два и хайде.

Точно след не такъв страшен бой в приятелски мач уволниха Пламен Марков ;)
Помисли дали не е страшно да напълнят кошница с 4-5 гола и след това Ст.Стоев дали ще е треньор а ?!
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.

hijack1
Контакти:

Мнениеот hijack1 » 27 авг 2013 15:27

Стойчо Стоев няма как да бъде сменен след тазвечерния мач, та ако ще да паднем и с 10 гола.

Viv.Brooke
Контакти:

Мнениеот Viv.Brooke » 27 авг 2013 15:48

Еее.. чак треньора уволнихме. Хайде моля без подобни щуротии. Базел са класа, дайте да не драматизираме. На всичко отгоре показахме зъби, макар и за кратко миналия мач. За подобни пробиви се изисква време, нека не се изказваме по налудничев начин.

В края на първенството съжалих, че сме първи заради слабите игри в контролите. След това ме доядя като загубихме от Слован, но се примирих - в смисъл ми се искаше да не ядем бързи шамари в квалификациите, но ето, че ще играем в някой турнир. Класирани сме - за мача с Базел искам само да се натрупа опит. Грешките на растежа помите ли ги? Аз не искам да си ги спомням. Ето за това каквото и да се случи знам, че вече ще е заслужено защото ако миражът Базел стане реалност, то тогава идват още по-високи летви за прескачане.
[center]01001100011101010110
01000110111101100111
01101111011100100110
01010111010001110011

Изображение[/center]

Върни се в “Лудогорец”