Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
iliev72 написа:Все пак си мислех , че това форум за футбол а не за научна фантастика !
Хайде все пак да слезем на земята а ?! Дори без да се напъват Базел могат да си вземат мача с 1:0 и не ми се мисли ако решат да се развихрят !
А за подценяване въобще не може да става дума и това се видя още в Сф ! Единственото което може да се случи почетна загуба и дано тя 1:0 , 2:0 или 2:1 ! Вече след 3:0 ще стане страшно !
D.Georgiev написа:Пускането на Шоко според мен може да има положителен ефект - така или иначе този мач излизаме за всичко или нищо. Точно такъв футболист е и бразилеца - в атака може да помогне много, но в защита... е ако имаме късмет швейцарците няма да са толкова концентрирани като първия мач (6 удара 4 гола). Напред може би ще е най-добре да започнем с Мишо Александров, защото с Шоко се разбират много добре, а при старт с Фура рискуваме от много брак по крилото. Това, което се откроява от мачовете ни до сега е, че играчи за големите мачове са Иван Стоянов и Марселиньо. Същите, които във вътрепното първенство подходждат с пренебрежение, са факторът който ни движи напред в ЕКТ.
D.Georgiev написа:iliev72 написа:Все пак си мислех , че това форум за футбол а не за научна фантастика !
Хайде все пак да слезем на земята а ?! Дори без да се напъват Базел могат да си вземат мача с 1:0 и не ми се мисли ако решат да се развихрят !
А за подценяване въобще не може да става дума и това се видя още в Сф ! Единственото което може да се случи почетна загуба и дано тя 1:0 , 2:0 или 2:1 ! Вече след 3:0 ще стане страшно !
Е колко страшно да стане? И с 4 и с 5 на 0 да паднем, колко да е страшно? Много по-страшно е да губиш с гол в продълженията. Тук всичко е ясно и такъв резултат би се получил само ако се опитваме да играем. Ако не се напъваме ще си ни бият с гол, два и хайде.
Потребители, разглеждащи този форум: JACKO и 7 госта