Лудогорец - БАЗЕЛ 2-4 FT / плейоф ШЛ
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
- Garra Dembele
- Контакти:
Re: Лудогорец - БАЗЕЛ плейоф ШЛ / 21:45 btv
Добре, че е Владо Стоянов. Спаси поне 6 гола. Според мен той трябва да е титуляр срещу Италия. 

Траяне, ЦСКА е играл в ШЛ и дори има два полуфинала в турнира. Ако твърдиш, че ШЛ не е наследник на КЕШ, то левски губи успехите си в Купата на УЕФА, защото турнира вече го няма, а има Лига Европа. По твойта малоумна логика да не броим и 7 от 9-те титли на Реал Мадрид в КЕШ/ШЛ?
W84me написа:Очаквам поредната декларация от Лудогорец! Отборчето от Панчарево, Литекс и Разград никога няма да играят в ШЛ! Левски ще остане единствения отбор, който го е правил! С купените мачове срещу Ботев и Славия няма как да се стигне далеч!
Какво е виновен "Лудогорец", че не победихме "Славия"? Какво е виновен "Лудогорец", че станахме за смях срещу "Берое"? Най - позорният ни завършек в цялата история мисля, че се случи тази пролет.
Хайде стига говори провокативно! Нас ни помнят какво направихме в групите на този турнир

"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!
Защитата на Лудогорец е като "швейцарско сирене". Този Салах доста проблеми създава
T&T написа:Когато играеш с отбори от ранга на Базел, трябва да използваш максимално своите шансове и не го ли направиш страдаш. Стойчо Стоев трябваше да прибере отбора при 2-1 и да се опита да излъже противника на контраатака, защото се вижда че на този етап български отбор не може да се надиграва с отбор от висока европейска класа, какъвто несъмнено е Базел.
+1

-
- Контакти:
W84me написа:Очаквам поредната декларация от Лудогорец! Отборчето от Панчарево, Литекс и Разград никога няма да играят в ШЛ! Левски ще остане единствения отбор, който го е правил! С купените мачове срещу Ботев и Славия няма как да се стигне далеч!
ТОВА ЛИ ТИ Е БОЛКАТА И МЕЧТАТА.Тази вечер явно си много щастлив.Дребна душица.
- Ботевъ Пловдивски
- Контакти:
Garra Dembele написа:Добре, че е Владо Стоянов. Спаси поне 6 гола. Според мен той трябва да е титуляр срещу Италия.
Абсолютно

- shotgun blues
- Контакти:
Този САЛАХ е като МЕСИ и Роналдо в едно брат......
защитата е пълна трагедия дузпа и ЧК
защитата е пълна трагедия дузпа и ЧК
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]
Hrabar написа:RedeviL написа:Teo написа:RedeviL написа:Teo написа:АБЕ МОЖЕ ЛИ ТОЛКОВА МАЛОУМНИ ГРЕШКИ ДА ПРАВЯТ БЕ![]()
![]()
![]()
Бате, за кви грешки ми говориш? Тва е Базел!! Знаеш ли на колко светлинни години са клубните ни отбори от този отбор!?
Къде са Базел, никакви ги няма днеска... три много, ама много груби грешки в защита решиха мача...
Ха.. Това малко ми звучи като едно от редовните клишета на родните треньори "мачът щеше да е друг, ако си бяхме вкарали положенията"..Викаш "три грешки решиха мача".. Ми тва е футболът, братле! Щом са сгрешили нашите, значи онези са ги принудили да срешат. т.е. са били по-добри.. Ти се радвай, че ние не сме на мястото на Лудогорец в момента, че направо не ми се мисли какво мазало щеше да става!
Не можем да предполагаме? Това не е правилен подход!
Я, да си представим с онзи ОТБОР от 2008 с НЕИ, ЕЛ ПИСТОЛЕРО и всички звезди...какво правехме срещу онова смешно белоруско отборче БАТЕ? Влизахме, нали? Е...Бай Ганьо беше на поста си...
Съгласен съм с тебе, но аз говоря за сега. Иначе онзи отбор, за когото говориш беше много отдавна, а през това време нивото на футбола ни вървеше стремглаво надолу, докато западните отбори стават все по-добри и по-добри..

Последна промяна от RedeviL на 21 авг 2013 23:29, променено общо 1 път.
- Ботевъ Пловдивски
- Контакти: