Лудогорец - БАЗЕЛ 2-4 FT / плейоф ШЛ

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Viv.Brooke
Контакти:

Re: Лудогорец - БАЗЕЛ плейоф за влизане в ШЛ !

Мнениеот Viv.Brooke » 19 авг 2013 17:49

Ivo-Chernomoretz написа:Да идваме ли да ви подкрепяме орли ? ;)

Аз съм на гости в Бургаз за няколко часа. Страхотен град, винаги съм го харесвал :)
[center]01001100011101010110
01000110111101100111
01101111011100100110
01010111010001110011

Изображение[/center]

Потребителски аватар
El Grande Capitan

Мнениеот El Grande Capitan » 19 авг 2013 18:19

3:1 e мача, ебем ти краварите лилави хич нема да им се плашите,само отзад мъдите да са корави и напред шпориииии.....
На 23 юли с.г. се провежда общо събрание на акционерите на двете дружества, на което се взема решение за заличаване на регистрацията на "Локомотив" Пловдив и за преименуване на "Велбъжд" в "Локомотив".

Потребителски аватар
South_Park

Мнениеот South_Park » 19 авг 2013 19:27

Ако на някой са му платили за подкрепа на Л-ц и не е останал доволен от видяното , моля да ми пише ЛС , за да защитя правата му 8-)
[/quote]
Абе курви сини как едно теле от присъстващите не повдига въпроса от къде тея пари за скъпи играчи и треньори, как ще се платят 30те милиона дългове, тръгнал ли е клуба към фалит, и все такива неудобни въпроси.[/quote]

Потребителски аватар
tihomir_rs
Контакти:

Мнениеот tihomir_rs » 19 авг 2013 20:30

Пуснаха ли билетите за мача и на каква цена ?
Изображение

Веселинов

Мнениеот Веселинов » 19 авг 2013 20:45

Много са се отказали да отидат да подкрепят "националната кауза Лудогорец", защото им обещали само по парче пица "маргарита". ПП Атака бяха осигурили "капричоза" за чорбарите, за да бранят партийната централа на Волен Сидеров от народната любов :lol:

Потребителски аватар
ludogorec
Контакти:

Мнениеот ludogorec » 19 авг 2013 20:59

tihomir_rs написа:Пуснаха ли билетите за мача и на каква цена ?

10lv -в. 15 и 25lv. a
лудогорец

entwickler
Контакти:

Мнениеот entwickler » 20 авг 2013 10:32

От това, което чета днес - само феновете на Левски няма да подкрепят Лудогорец. Уважам решението им - не мисля, че е правилно, но го уважавам.

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 20 авг 2013 10:49

Трима от Базел може би пропускат мача, сред тях е и капитанът Марко Щрелер, значи ще трябва да опазите Джовани Сио и Мохамед Сала. Останалите не са кой знае какво. :)
Тоя Сио ще развали празника на хората, дано не играе. :cry: Успех още веднъж- аз си подсигурих малко нещата с 2-3 гола сбор. Средно Базел си вкарва два гола на мач, така че има шанс и да се получат нещата, ако го направи Лудогорец, ще съм още по-доволен. Въпреки че Базел ми е адски симпатичен и ще ми липсва ако отпадне, в момента в който започне мача ще загърбя симпатиите си и ще дера гърло за Лудогорец! :)
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 20 авг 2013 12:13

Jürgen написа:
Parmalat написа:Елитният германски съдия Волфганг Щарк ще ръководи първия мач между Лудогорец и Базел за влизане в групите на Шампионската лига. Двубоят е в сряда на "Лудогорец Арена" в Разград от 21,45 часа.

Странно.Немски съдия ще свири на швейцараски отбор. :roll:

Какво от това :? ?

Щях да кажа, че това е все едно да свири македонец или румънец, но те нашите съседи могат и с радост да ни закопаят :)
Какъвто и професионалист да е, субективизмът никога не може да се ампутира. Винаги има спорни положения, винаги се налага да вземе страна, понякога без достатъчно информация. Това е още едно препятствие, но е и част от играта.
Надявам се в Швейцария да свири македонец, поне нашите да се разбират с него, както играчите на Базел с немския съдия ;)
А встрани от празните приказки - има натури, които подкрепят статуквото и са консервативни, докато други подкрепят новото и ентусиазма не недоказалите се. Това може да има по-голямо значение от националността на съдията. Помня като студент как съм попадал на първия тип и каква непробиваема и напълно законна стена ти изграждат. Лекциите не били затължителни, но ти цитира текст, че заверява семестъра по собствена преценка. Пък ти ако искаш ходи. Въвел обективна точкова систма, но на теорията ти слага 0 точки, защото стилът на писане не бил на нивото, което очаква. Слага 0 точки и на първата задача, защото правилно било работено, но имало техническа грешка и резултатът бил променен. 0 точки и на втората задача, защото там резултатът бил верен, но начинът по който бил получен не кореспондирал с това, което сме учили. И накрая 0 точки за нещо, което заслужава поне средна или добра оценка. А имаше един друг, дето харесваше самостоятелното мислене и като видеше нещо такова, сам ми е дописвал задачи и завишавал оценката.
[center]Изображение[/center]

Върни се в “Лудогорец”