Лудогорец с жест към младите футболисти на България

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Re: Лудогорец с жест към младите футболисти на България

Мнениеот tsonpen » 19 авг 2013 14:24

kiko3 написа:
tsonpen написа:
percival написа:Утре нека да има жест към пенсионерите.После за служителите на МВР и така на татък.Докато се съберат поне 10 000 човека.Дано се класират ,но не всичко е пари г-н Домусчиев !

Не всичко е пари в Лудогорец. Точно подобни идеи правят разликата. Както и начина на работа. Има още няколко клуба, които разполагат поне с бюджетите на Лудогорец.
Стига дъвкахте празни клишета!

Коя разлика бе пич? Домуса в момента копира Г.Ганчев който също така си пълнеше стадиона в Ловеч.Тия номера с жестове към юношите може да ги прилага само в Разград защото там му вярвате,но ние не ядем доматите с колците.След мача с Партизан зададохте ли си въпроса какво по дяволите правеха Цимбика и още доста фенове на ЦСКА на вашия стадион (говоря за тези които подкрепяха Лудогорец а не за тези в сектора на Партизан).Половината ви фенове са платени,мога да ти кажа и по колко взимат на мач,но ти сигурно знаеш като гледам как си защитаваш отбора. А наглостта на Домусчиев няма граници-http://www.zapalqnkovci.com/news/id/1223#sthash.Wb1iUQOh.dpbs .
Няма да се учудя ако на мача с Базел видя пак някой наш фен да подкрепя Лудогорец.За пари какво ли не прави човек.

Първата глупост, която прочетох в текста ти ме отказа да чета повече! Но криво-ляво прочетох до края.
Как Домусчиев копира Ганчев, като в Разград са НАЙ-СКЪПИТЕ билети, а в Ловеч се е влизало почти без пари? От тук ти издишат и другите глупости. Как ще плащаш на някой да ходи на мач при тези скъпи билети? Логиката е съвсем друга. Ходил съм на няколко гостувания и на доста домакиства и с цяло гърло ти се смея на простотиите. Прави го ВСЕКИ фен на Лудогорец! Единственото, което се плаща е ЧАСТ от разходите за автобуса при гостуванията и нясой-друг автобус при важен мач, например купа, суперкупа или сега мача в сряда. Няма как да сравняваме изброените мачове с подхода на другите отбори, защото някои от тях от години НЯМАТ такива мачове! ;)
Има съвсем друга финансова логика в Лудогорец. Лудогорец е на път да се превърне в клуб, който се самоиздържа!!!
Не всичко е пари, дано ме разбирате защо го казвам ;)
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
Ludogorski_Fen
Контакти:

Мнениеот Ludogorski_Fen » 19 авг 2013 15:11

fen-fen написа:Много моля, тия с посраните задници да спрат с глупавите си подмятания, че стават смешни! Като не харесвате Лудогорец и не желаете да го подкрепяте не го правете! Гледайте си вашите отбори и това е! Не е необходимо да си изхвърляте цялата злоба и простотия само защото завистта ви е обзела съзнанието, поради факта че отборите ви нямат шанса да играят в ЛЕ и ШЛ.

+ 1000000000000000000000
forum.ludogorec.com

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 19 авг 2013 16:03

tsonpen написа:
kiko3 написа:
tsonpen написа:
percival написа:Утре нека да има жест към пенсионерите.После за служителите на МВР и така на татък.Докато се съберат поне 10 000 човека.Дано се класират ,но не всичко е пари г-н Домусчиев !

Не всичко е пари в Лудогорец. Точно подобни идеи правят разликата. Както и начина на работа. Има още няколко клуба, които разполагат поне с бюджетите на Лудогорец.
Стига дъвкахте празни клишета!

Коя разлика бе пич? Домуса в момента копира Г.Ганчев който също така си пълнеше стадиона в Ловеч.Тия номера с жестове към юношите може да ги прилага само в Разград защото там му вярвате,но ние не ядем доматите с колците.След мача с Партизан зададохте ли си въпроса какво по дяволите правеха Цимбика и още доста фенове на ЦСКА на вашия стадион (говоря за тези които подкрепяха Лудогорец а не за тези в сектора на Партизан).Половината ви фенове са платени,мога да ти кажа и по колко взимат на мач,но ти сигурно знаеш като гледам как си защитаваш отбора. А наглостта на Домусчиев няма граници-http://www.zapalqnkovci.com/news/id/1223#sthash.Wb1iUQOh.dpbs .
Няма да се учудя ако на мача с Базел видя пак някой наш фен да подкрепя Лудогорец.За пари какво ли не прави човек.

Първата глупост, която прочетох в текста ти ме отказа да чета повече! Но криво-ляво прочетох до края.
Как Домусчиев копира Ганчев, като в Разград са НАЙ-СКЪПИТЕ билети, а в Ловеч се е влизало почти без пари? От тук ти издишат и другите глупости. Как ще плащаш на някой да ходи на мач при тези скъпи билети? Логиката е съвсем друга. Ходил съм на няколко гостувания и на доста домакиства и с цяло гърло ти се смея на простотиите. Прави го ВСЕКИ фен на Лудогорец! Единственото, което се плаща е ЧАСТ от разходите за автобуса при гостуванията и нясой-друг автобус при важен мач, например купа, суперкупа или сега мача в сряда. Няма как да сравняваме изброените мачове с подхода на другите отбори, защото някои от тях от години НЯМАТ такива мачове! ;)
Има съвсем друга финансова логика в Лудогорец. Лудогорец е на път да се превърне в клуб, който се самоиздържа!!!
Не всичко е пари, дано ме разбирате защо го казвам ;)

Ти си или болен, или супер заблуден човек. Как ще се самоиздържа отбор с по 2-3 до 5 хил. души на мач? При заплати на играчите от 10 до към 30-тина бона на месец. Сложи ги 20 средно на 20 човека - 400 бона на месец, близо 5 милиона на година. Капацитет на стадиона - колко да е - 10 хил. максимум като го гледам. 19 мача първенство + максимум 5-6 мача ЕКТ = 25 мача. Така, по 10 хил. - пълен стадион на всеки мач със средна цена от 10лв - 2.5 милиона лева. ПОЛОВИНАТА ПАРИ - ОТКЪДЕ! Това е без разходи за транспорт, стадиона, такси и подобни, и при пълен стадион, което няма как да стане. Помисли преди да пишеш :!:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
kiko3
Контакти:

Мнениеот kiko3 » 19 авг 2013 16:19

До наивниците които продължават да вярват че феновете на са им платени мога да ви кажа вече и новата тарифа за мача с Базел.
-50 ЛЕВА,билет +шал и шапка. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
[rimg]http://i.imgur.com/HEQSaT5.jpg[/rimg]
[rimg]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/998827_10151661794992860_969718475_n.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
ludogorec
Контакти:

Мнениеот ludogorec » 19 авг 2013 16:36

kiko3 написа:До наивниците които продължават да вярват че феновете на са им платени мога да ви кажа вече и новата тарифа за мача с Базел.

уха :lol: , бягай бързо да се редиш на опашка сешко ( шалчето е 14лв и шапката май беше 22лв ) , абе към 100-тина кинта си на далавера "столичанино" :)
лудогорец

Потребителски аватар
ludogorec
Контакти:

Мнениеот ludogorec » 19 авг 2013 16:39

kiko3 написа:До наивниците които продължават да вярват че феновете на са им платени мога да ви кажа вече и новата тарифа за мача с Базел.

кЪт стигне 200 кинта , кажи да паля трабанта и да идвам у софето
лудогорец

entwickler
Контакти:

Мнениеот entwickler » 19 авг 2013 16:44

Кажи къде е това - на кого да се обадя. Така или иначе ще ходя на мача - поне да изкарам някой лев. (Съвсем сериозен съм - стига да ти е вярна инфомрацията)

Потребителски аватар
ludogorec
Контакти:

Мнениеот ludogorec » 19 авг 2013 16:51

entwickler написа:

Кажи къде е това - на кого да се обадя. Така или иначе ще ходя на мача - поне да изкарам някой лев. (Съвсем сериозен съм - стига да ти е вярна инфомрацията)

Психиатрична клиника "Свети Наум" Известна още като "4-ти километър" - там ги давали парите ;) . Той нашия човек е с връзки там (3-та стая 2-ро легло )
лудогорец

Потребителски аватар
Ludogorski_Fen
Контакти:

Мнениеот Ludogorski_Fen » 19 авг 2013 17:20

Нещо пак си спал на течение. Само ще ти кажа че 3 е добро число. :lol:
forum.ludogorec.com

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 20 авг 2013 01:04

Само кажи къде да отида! Мен кой ме знае, че и без това съм фен на Лудогорец, след като не съм жител на Разград. Шалче имам, но е със старата емблема. Шапка нямам. Верно, че билет вече ми взеха, но кой ти знае. От 50-те лева ще върна 10 за билета и 40 печеля. Моля, не забравяй да ми помогнеш с информация. Ти ли раздаваш парите? Абе да ти кажа, дори и само на шапка ще съм доволен... :mrgreen:
[center]Изображение[/center]

Върни се в “Лудогорец”