Лудогорец с жест към младите футболисти на България
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
Re: Лудогорец с жест към младите футболисти на България
Уважаеми фенове на Левски и ЦСКА.... Вие кога за последно напълнихте 40 хилядния Васил Левски че искате ние които сме 25 хиляден град на над 350 км. от Вас да го напълним?
-
- Контакти:
nikec1 написа:Уважаеми фенове на Левски и ЦСКА.... Вие кога за последно напълнихте 40 хилядния Васил Левски че искате ние които сме 25 хиляден град на над 350 км. от Вас да го напълним?
Именно!
kiko3 написа:tsonpen написа:percival написа:Утре нека да има жест към пенсионерите.После за служителите на МВР и така на татък.Докато се съберат поне 10 000 човека.Дано се класират ,но не всичко е пари г-н Домусчиев !
Не всичко е пари в Лудогорец. Точно подобни идеи правят разликата. Както и начина на работа. Има още няколко клуба, които разполагат поне с бюджетите на Лудогорец.
Стига дъвкахте празни клишета!
Коя разлика бе пич? Домуса в момента копира Г.Ганчев който също така си пълнеше стадиона в Ловеч.Тия номера с жестове към юношите може да ги прилага само в Разград защото там му вярвате,но ние не ядем доматите с колците.След мача с Партизан зададохте ли си въпроса какво по дяволите правеха Цимбика и още доста фенове на ЦСКА на вашия стадион (говоря за тези които подкрепяха Лудогорец а не за тези в сектора на Партизан).Половината ви фенове са платени,мога да ти кажа и по колко взимат на мач,но ти сигурно знаеш като гледам как си защитаваш отбора. А наглостта на Домусчиев няма граници-http://www.zapalqnkovci.com/news/id/1223#sthash.Wb1iUQOh.dpbs .
Няма да се учудя ако на мача с Базел видя пак някой наш фен да подкрепя Лудогорец.За пари какво ли не прави човек.
"мога да ти кажа и по колко взимат на мач.."
Я КАЖИ БЕ ОТВОРКО

s.i.s написа:kiko3 написа:tsonpen написа:percival написа:Утре нека да има жест към пенсионерите.После за служителите на МВР и така на татък.Докато се съберат поне 10 000 човека.Дано се класират ,но не всичко е пари г-н Домусчиев !
Не всичко е пари в Лудогорец. Точно подобни идеи правят разликата. Както и начина на работа. Има още няколко клуба, които разполагат поне с бюджетите на Лудогорец.
Коя разлика бе пич? Домуса в момента копира Г.Ганчев който също така си пълнеше стадиона в Ловеч.Тия номера с жестове към юношите може да ги прилага само в Разград защото там му вярвате,но ние не ядем доматите с колците.След мача с Партизан зададохте ли си въпроса какво по дяволите правеха Цимбика и още доста фенове на ЦСКА на вашия стадион (говоря за тези които подкрепяха Лудогорец а не за тези в сектора на Партизан).Половината ви фенове са платени,мога да ти кажа и по колко взимат на мач,но ти сигурно знаеш като гледам как си защитаваш отбора. А наглостта на Домусчиев няма граници-http://www.zapalqnkovci.com/news/id/1223#sthash.Wb1iUQOh.dpbs .
Няма да се учудя ако на мача с Базел видя пак някой наш фен да подкрепя Лудогорец.За пари какво ли не прави човек.
Я КАЖИ БЕ ОТВОРКОче аз съм ходил на 80% от мачовете +всичките в чужбина , пък не съм разбрал къде и как ги дават тези пари
30 лева+билет за мача.Сега доволен ли си или те е яд че не си на хранилката. А на нашите беше платил и автобуса РАЗБИРАЧО.

[rimg]http://i.imgur.com/HEQSaT5.jpg[/rimg]
[rimg]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/998827_10151661794992860_969718475_n.jpg[/rimg]
[rimg]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/998827_10151661794992860_969718475_n.jpg[/rimg]
iliyan написа:tsonpen написа:И аз това визирах с въпроса си, макар и да знам, че това често не се спазва. Да не отварям дума и за треньори, които возят по 6 деца освен себе си в личния си 5 местен автомобил по нощите.
Другото е, че "хотел" се използва с ненужна тежест. Школите си организират преспиване за участие в турнири и т.н. Като цяло от мухата се прави слон. На харизания кон зъбите не се броят. Който има възможност, ще се възползва. Много по-добре е да има инициативи и нещо да се прави, отколкото нищо.
Ще ти дам един пример - едно е да резервираш хотел 3 месеца предварително за турнир , а съвсем друго да запазиш хотел от днес за утре и то не става въпрос за 1 стая ! Цената в разлика на една стая стига до 20% и сигурно за теб тези 20% са ненужна тежест ?! Провери колко струва в момента една стая 2 в хотел в Сф и тогава ще разбереш колко е ненужна тежестта хотела !!!
п.с. Писнало ми е от такива като теб които смятат важни неща за ненужна тежест !!!
Примерно в парк-хотел "Москва" - двойна стая е 65лв. на вечер със закуска и не е никак зле като за 3 звезди. Това е при запазване седмица напред някъде. Със сигурност и по-евтино може да се намери, стига да има желанието от страна на децата. За тези от София не е зле, само ми е интересно как ще се разбере кой е футболист, или трябва да е организирано? Иначе фенове на Крейзи Форест - едва ли ще са над 5000.
Леевски, оле

Много моля, тия с посраните задници да спрат с глупавите си подмятания, че стават смешни! Като не харесвате Лудогорец и не желаете да го подкрепяте не го правете! Гледайте си вашите отбори и това е! Не е необходимо да си изхвърляте цялата злоба и простотия само защото завистта ви е обзела съзнанието, поради факта че отборите ви нямат шанса да играят в ЛЕ и ШЛ.
Напред Лудогорец ! http://ludogorec.net/forum/images/smilies/razgradscarf1.gif
[offtopic]Бареков ако пусне тоалетна хартия с физиономията си ще стане милионер![/offtopic]
[offtopic]Бареков ако пусне тоалетна хартия с физиономията си ще стане милионер![/offtopic]
kiko3 написа:s.i.s написа:kiko3 написа:tsonpen написа:percival написа:Утре нека да има жест към пенсионерите.После за служителите на МВР и така на татък.Докато се съберат поне 10 000 човека.Дано се класират ,но не всичко е пари г-н Домусчиев !
Я КАЖИ БЕ ОТВОРКОче аз съм ходил на 80% от мачовете +всичките в чужбина , пък не съм разбрал къде и как ги дават тези пари
30 лева+билет за мача.Сега доволен ли си или те е яд че не си на хранилката. А на нашите беше платил и автобуса РАЗБИРАЧО.![]()
![]()
ех че ги съчиняваш ама

лудогорец
Много болни хора има във нашата мила родина.Били пуснали билети е какво да направят.Тия писаници,че Разград е 35 000 за мене са много измислени.Просто останах със трима съученика които бачкат във "Биовет" и двама приятели,всичко останало е някаде на майната си,града е не по-вече от 25 000,а сега и лятото по малко.Потвърждавам ви,че билета са взели една школа във София където всичките хлапета ще са на мач,спокойно и треньорите им ще са със тях,говорих със приятел на когото хлапето тренира във нея школа ще се видим преди мача,е той като е софиянец а не пришълец как ли контактува със мене "Рязания" както ни викат,това се чудя и все се не мога да го проумея.Бройката от Разград ще е около 1500 човека и 2000 нашенеца бачкащи във София просто Разград няма първо толкова жители да напълни националния стадион.На тоя етап освен феновете на Ботев и Локо от Пловдив,не виждам кой от останалите отбори ще напълни стадиона,защо ЦСКА и Левски като гостуват някъде им е пълен сектора за гости,а във София играят пред по малко публика отколкото Лудогорец във Разград.
kiko3 написа:s.i.s написа:kiko3 написа:tsonpen написа:percival написа:Утре нека да има жест към пенсионерите.После за служителите на МВР и така на татък.Докато се съберат поне 10 000 човека.Дано се класират ,но не всичко е пари г-н Домусчиев !
30 лева+билет за мача.Сега доволен ли си или те е яд че не си на хранилката. А на нашите беше платил и автобуса РАЗБИРАЧО.![]()
![]()
внимателно прочети това

http://www.sportline.bg/news/123480/dom ... ma-publika
лудогорец
хАХах.. мале.. вие представяте ли си какъф срам ще берът пак всички, когато на стадиона има повече хора, отколкото на последното "дерби".. когато идва "селския" отбор и пълни стадиона повече от колкото "софийските грандове" е това ще е е.ати срамъ! а представете си лудогорец да земе и да направи нещо в мача.. СМЯЯЯТАЙЙ! тогава няма да влизат в форума по 1 седмица а илиян ще си изтрие профила и ще се самозапали ротуално!
според мен ще има над 1о ооо човека на стадиона.. и то със сигурност.. до колкото разбрах последно тръгват ПОНЕ 20 автобуса от разград, отделно с личен транспорт 1 камара хора.. ще има хора от цялата област със личен и организиран транспорт, като изключим чевено-сините, другите софийски агитки, школи и т.н. ще присъстват и ще подкрепят отбора! и.. така
па елате после говорете колко хора ще има на мача.. 
според мен ще има над 1о ооо човека на стадиона.. и то със сигурност.. до колкото разбрах последно тръгват ПОНЕ 20 автобуса от разград, отделно с личен транспорт 1 камара хора.. ще има хора от цялата област със личен и организиран транспорт, като изключим чевено-сините, другите софийски агитки, школи и т.н. ще присъстват и ще подкрепят отбора! и.. така