Лудогорец с жест към младите футболисти на България

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Re: Лудогорец с жест към младите футболисти на България

Мнениеот Teo » 18 авг 2013 17:55

1Neutralen написа:
Teo написа:Домуса пак е спал на течение и като се събудил му е дошло това като идея и без да я обмисля я пуснал в медиите... едно нещо като хората не могат да направят тия аматьори. Когато правиш такова нещо първо се обмисля малко.. Школи има във всяка една точка на страната, хората са бедни по тези места, как ще осигурят пътя на децата си...

А тука само някакви философи ми се събрали от лудогорието на изкуствеността и дават акъл, брато...

Ти по добре мълчи, защото се компроментира тотално.

От кое по точно, че сте изкуственяци ли или че няма фенове и се молите на кой ли не да ви напълнят стадиона :?

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 18 авг 2013 17:56

Тео,Лудогорец имат по голяма средна посещаемост от вас при положение,че плащат 2 пъти по скъпи билети,малко свян нямаш ли ?
Ти най-малкото имаш право да говориш за изкуствени отбори,всички знаем историята на ЦСКА“..

Потребителски аватар
Allein
Контакти:

Мнениеот Allein » 18 авг 2013 17:57

Първо, браво на Лудогорец за жеста.
Второ - по повод коментара на един колега чорбар: ВСЕКИ един нормален фен би трябвало да отиде и да подкрепи Лудогорец. Но комплексите при телетата и чорбарите и някакво криворазбрано чувство за превъзходство у левскарите и чиста проба глупост и надменност при цска-рите ни прави смешни и жалки в очите на самите нас :) Викате им турци, рязани и не знам си какво, погледнете се вие на какво приличате... ще ме вкарат в затвора, ако кажа това, което мисля за вас... по-добре 3 милиона, но качествени отколкото седем милиона ******

П.П. Който може да отиде на Васил Левски на мача :)
П.П.2 И да, откровено ме е срам, че има цска-ри с такова мислене...
Последна промяна от Allein на 18 авг 2013 18:00, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
DmG
Контакти:

Мнениеот DmG » 18 авг 2013 17:59

Като чорбарче ме е срам от тези идиоти тео и илиян . Толкова се радвах , че не се показваха супер кретени като синияимператор и подобни . Е накрая се появиха тези ТАПАЦИ .

Браво на Лудогорец . И както го казаха много хора преди мен , няма как отбор от 35хил, населено място да напълни стадион , който е на 350 км. То ние не успяхме срещу ЛИВЪРПУЛ във едно милионен град.

Потребителски аватар
DmG
Контакти:

Мнениеот DmG » 18 авг 2013 18:01

Allein написа:Първо, браво на Лудогорец за жеста.
Второ - по повод коментара на един колега чорбар: ВСЕКИ един нормален фен би трябвало да отиде и да подкрепи Лудогорец. Но комплексите при телетата и чорбарите и някакво криворазбрано чувство за превъзходство у левскарите и чиста проба глупост и надменност при цска-рите ни прави смешни и жалки в очите на самите нас :) Викате им турци, рязани и не знам си какво, погледнете се вие на какво приличате... ще ме вкарат в затвора, ако кажа това, което мисля за вас... по-добре 3 милиона, но качествени отколкото седем милиона ******

П.П. Който може да отиде на Васил Левски на мача :)

ТОП МНЕНИЕТО !!! БРАВО , за жалост има много супер жалки телета и чорбарчета .

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 18 авг 2013 18:01

dunavfc написа:Тео,Лудогорец имат по голяма средна посещаемост от вас при положение,че плащат 2 пъти по скъпи билети,малко свян нямаш ли ?
Ти най-малкото имаш право да говориш за изкуствени отбори,всички знаем историята на ЦСКА“..

Всички не знаете нашата история, но всички знаем как се пръкнаха Лудогорието...

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 18 авг 2013 18:04

Teo написа:
dunavfc написа:Тео,Лудогорец имат по голяма средна посещаемост от вас при положение,че плащат 2 пъти по скъпи билети,малко свян нямаш ли ?

Нещо за средната посещаемост ще кажеш ли или кофтите теми ги избягваме :roll:
Да,знаем вашата история и за това,голяма част от България ( неутралната ) ви мрази....

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 18 авг 2013 18:04

iliyan написа:
Tommi написа:
iliyan написа:Хайде някой друг да направи калкулацията за да може едно хлапе да гледа мача а ?!
Да кажем хлапето е в Хасково !
Хайде да ви видя като сте толкова отворени и щото аз съм бил трол , а вие не сте !

Ами те не задължават нито една школа да отиде. Те пускат безплатен вход, а вече всеки си преценява дали има желание и възможност да отиде.

Много имат желание , но колко имат възможност а ?!
За да съм конкретен ще дам пример - много хора искат да гледат Roger Waters , но колко могат да си го позволят ?! Не заради билета , а заради транспорт , спане и храна ! Като се предлага нещо е хубаво да се помисли точно какво предлагаш ! Това е предложение е кофти за всички извън СФ ! Все пак има много школи извън Сф ;)

Ами Лудогорец предлага вход свободен, какво друго искаш да предложат? И точно така, това е предложение . За който е кофти - не се възползва от него.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 18 авг 2013 18:06

dunavfc написа:
Teo написа:

Да,знаем вашата история и за това,голяма част от България ( неутралната ) ви мрази....

Какво общо има посещаемостта в тая тема? И като събират повече какво, баница ли да им дам :lol:

Всички знаем кой отбор е най-мразен в България, пробва някое друго асо ;)
Последна промяна от Teo на 18 авг 2013 18:06, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
DmG
Контакти:

Мнениеот DmG » 18 авг 2013 18:06

dunavfc написа:
Teo написа:

Защо пък ни мразите , мразете идиотите като тези двамата.

Върни се в “Лудогорец”