dido77 написа:Между другото, това с подхвърлената топка, го направиха и десетина минути преди това, не знам дали обърнахте внимание. Не им прави чест на домакините, да прибягват до такива изпълнения. А направи ли ви впечатление, какво отсъди тоя смешник Г. Йорданов? След измисления жълт картон, който показа на Моци, се опасявах, че ни "подготвя", както го направи на Герена пролетта. Изключително посредствен съдия.
Иначе рутинна победа, без особено напрягане, очевидно и с мисъл за сряда. На 2-3 пъти зорлем се опитахме, да помогнем на домакините случайно да изравнят и това не трябва да се допуска. Интересно ми беше да видя, какво представляват Локомотив в доста обновения си вид. И ако трябва да съм честен, доста ме озадачиха. Те не са мръднали и на йота, от миналогодишния си вид. При тях играта в нападение се свежда до едно нещо, влизане в полето на противника и просене на фаул. Следва врътване на топката в пеналта от Електричката и после пак сначале. Очаквах доста повече от тяхна страна.
Мача бе слаб.Победата беше честна.Локото изгуби честния си облик с подпирания от съдии в предходния си мач и номерата с хвърляне на топката в тежки ситуации в този мач за което смятам,че е нужно наказание с лишаване от 1 домакинство Вината изцяло е на феновете,а не на отбора................