Лудогорец вече е в Шампионската лига

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
venko 1984
Контакти:

Re: Test, just a test

Мнениеот venko 1984 » 14 авг 2013 17:44

masterdj написа:Hello. And Bye.

:) :) :)

Потребителски аватар
suarez
Контакти:

Re: Лудогорец вече е в Шампионската лига

Мнениеот suarez » 15 авг 2013 18:08

Разградчани, аз съм фен на Левски, но ви се възхищавам. Ще дойда да ви подкрепя за мача с Базел! Въобще не ме интересуват декларациите на НКП на Гугутката и прочие. Идвам да видя истински и сериозен футбол, "да чуя химна на Шампионска Лига".. Футбола е падение и победи - да, така е. Но аз на мача с Базел няма да подкрепя само Лудогорец, защото играят ГРАМОТНО и красиво.. Аз ще подкрепя България, защото вие, лудогорци, представяте България в момента! Едно голямо БРАВО!
[center]1914[/center]

Потребителски аватар
South_Park

Re: Лудогорец вече е в Шампионската лига

Мнениеот South_Park » 16 авг 2013 17:04

suarez написа:Разградчани, аз съм фен на Левски, но ви се възхищавам. Ще дойда да ви подкрепя за мача с Базел! Въобще не ме интересуват декларациите на НКП на Гугутката и прочие. Идвам да видя истински и сериозен футбол, "да чуя химна на Шампионска Лига".. Футбола е падение и победи - да, така е. Но аз на мача с Базел няма да подкрепя само Лудогорец, защото играят ГРАМОТНО и красиво.. Аз ще подкрепя България, защото вие, лудогорци, представяте България в момента! Едно голямо БРАВО!

Благодаря за подкрепата 8-)
[/quote]
Абе курви сини как едно теле от присъстващите не повдига въпроса от къде тея пари за скъпи играчи и треньори, как ще се платят 30те милиона дългове, тръгнал ли е клуба към фалит, и все такива неудобни въпроси.[/quote]

Върни се в “Лудогорец”