Световна звезда пред трансфер в Лудогорец

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Обичам Левски
Контакти:

Re: Световна звезда пред трансфер в Лудогорец

Мнениеот Обичам Левски » 11 авг 2013 14:13

Дано този трансфер да стане.Нашата А група има нужда от такива големи трансфери :!:

hijack1
Контакти:

Мнениеот hijack1 » 11 авг 2013 14:50

ЕМИЛ написа:Добре бе професори ща се правите на умни . Ако не е на плюс от влизане в групите на ЛЕ Европа тогава щешели да беше този напън срещу Партизан . А и зависи кои отбори са в групата . Така ,че печалбата може многократно да надхвърли 10 млн . лева.

Ами да си се замислял, че някои футболисти излизат за да продължат напред в Европа за разлика от сините футбалери срещу Иртиш...И щом ние се правим на умни обясни на прост език как Домусчиев ще спечели повече от 10 млн. лева при влизане в ЛЕ? ТВ правата не струват толкова много, а освен ако не мислиш, че ще стигнем поне до 1/4 финал не знам как ще получи толкова пари от ЛЕ.

Потребителски аватар
superspiro
Контакти:

Мнениеот superspiro » 11 авг 2013 16:16

Не ми се вярва...Тоя ще иска много пари.Иначе е добър, спор няма.Евентуален трансфер би бил страхотен.
When you walk through a storm, hold your head up high...

kev1n
Контакти:

Мнениеот kev1n » 11 авг 2013 17:39

хахах нее.. нема да е мамаду, ами ибрахим калфан по прякор калфинйо :) пак от ал сааад :) аз лично мисля че той ще е каде каде по-добър вариант от милош ;) но.. здраве да е :) ако са и двамата няма да е зле ;р поне знаем че в българия половината тренйори ще могат спокойно да се прекръстят на тройчо, четворчо и петорчо :) па и.. не са толкова много пари, имайте в предвид, че лудогорец освободи футболисти с заплата над 1.5 милиона лева ;) също така, като гледам израстването, и постепенното налагане на по-малдите футболисти/2-рия отбор/ мисля че ще се започне и с изходящите трансфери.. виждате един теро мантула какво ги прави.. ;)

Потребителски аватар
boyan_kn

Мнениеот boyan_kn » 12 авг 2013 11:56

Отсега ви казвам - т'ва не може да стане. Тоя няма да се навие да дойде, а и се съмнявам Киро да взриви съблеканята с играч, който не е влизал в игра от месеци. Нианг щом го е докарал до Ал Сад - не го бройте. Няма как да изкарате повече пари от катарците. Добре е да се вземе качествен играч с разумна заплата, а не "звезда" с по 10 минути футбол в последните месеци. Ако искате такъв - е ви го Николери на 1 ръка и 100 х.евро на мсец разстояние :mrgreen:

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 13 авг 2013 02:42

ЕМИЛ написа:Добре бе професори ща се правите на умни . Ако не е на плюс от влизане в групите на ЛЕ Европа тогава щешели да беше този напън срещу Партизан . А и зависи кои отбори са в групата . Така ,че печалбата може многократно да надхвърли 10 млн . лева.

Абе логико, според теб той ще ги накара да се напъват само ако от победа над Партизан ще е на пълна печалба проекта му ли? Тъпа логика, адски тъпа.

Ако примерно разходите му са 10 милиона и с напън срещу Партизан може да спечели 7, това няма да го докара на печалба. Но защо да не ги изюрка да се напънат и като прибере 7 милиона, да излезе, че е дал чисто 3? За 7 милиона върнати разходи, дори и да не покриват всички харчове и аз да съм на него, и аз ще искам напън хх

Колкото до Световните звезди и конкретно пича от Фенербахче.. някой фен от Лудогорието го тресе мегаломанията.
Откога само защото някой е минал НЯКОГА през Ювентус и е резерва в Турция е световна звезда.
По тази логика Божинов е световна звезда: бил е в Ювентус, в Турция не е бил ама е бил и в Манчестър сити и Спортинг, които като имена компенсират престоя в 1 турски отбор.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Върни се в “Лудогорец”