zamesen написа:Лудогорец има 3-ма централни защитници и привличат 4-ти класен да засилят конкуренцията,Левски нямат нито един и лапат мухите...
Факт.
То и резултатие са показателни

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
zamesen написа:Лудогорец има 3-ма централни защитници и привличат 4-ти класен да засилят конкуренцията,Левски нямат нито един и лапат мухите...
Обичам Левски написа:Според мен Домусчиев е дал едно 500 000 евро за Терзиев.Мисля,че толкова му искаха от Черноморец ,когато го искаха Терзиев от други клубове
Parmalat написа:Не го продадохме на Левски,защото не плащат и те като ЦСКА.Още ни висят с парите за Димов,а Лудогорец съм сигурен че си плаща всичко навреме.Така се гради репутация.Със сигурност сме го продали за повече от 500 000 лева Георги Терзиев.
Ivo-Chernomoretz написа:Обичам Левски написа:Според мен Домусчиев е дал едно 500 000 евро за Терзиев.Мисля,че толкова му искаха от Черноморец ,когато го искаха Терзиев от други клубове
Много многооо повече !
Ivo-Chernomoretz написа:Обичам Левски написа:Според мен Домусчиев е дал едно 500 000 евро за Терзиев.Мисля,че толкова му искаха от Черноморец ,когато го искаха Терзиев от други клубове
Много многооо повече !
kev1n написа:Parmalat написа:Не го продадохме на Левски,защото не плащат и те като ЦСКА.Още ни висят с парите за Димов,а Лудогорец съм сигурен че си плаща всичко навреме.Така се гради репутация.Със сигурност сме го продали за повече от 500 000 лева Георги Терзиев.
И 1 милион да е, замисли се, капитан на младежкия, след година 1оо% ще бъде в 1-вия отбор /за национални гарнитури/, с клубния си отбор постига успехи в европа, набор 92. тоя футболист, ако се доразвие след 2 години може да му се земат милионите.. ;д
ПС: за справка проверете матео ковачич - горе доло същите работи като младежки, капитан, национал и т.н. и замина за 12 милиона в италия
Потребители, разглеждащи този форум: miro_rz и 9 госта