И победител е ....Роджър Уотърс

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
GA_ veliki
Контакти:

Re: И победител е ....Роджър Уотърс

Мнениеот GA_ veliki » 09 авг 2013 21:30

Кире, искаше да покаже кой командва парада, и оня спаружен резен сирене(министърката) му се върза.Но Кире бизнесмено извади късмет и няма да перчи на великия Уотърс.С мат, туш, ипон, нокаут победител е Уотърс!Кире не се ври в краката коня , бъди си бей в Разград

Опс редакция- Успех на Лудогорец! Каква шунка от глиган съм ял от Разград не е истина
Не с гняв, със смях се убива..
Това е спортен форум на "Гонг", един от най-уважаваните в България... :lol:
Това, че не обичам сащ не значи,че обичам путин
"Люлека ми замириса"

Потребителски аватар
GA_ veliki
Контакти:

Мнениеот GA_ veliki » 09 авг 2013 21:49

Не с гняв, със смях се убива..
Това е спортен форум на "Гонг", един от най-уважаваните в България... :lol:
Това, че не обичам сащ не значи,че обичам путин
"Люлека ми замириса"

Потребителски аватар
Kalin_Kostadinov
Контакти:

Мнениеот Kalin_Kostadinov » 10 авг 2013 12:22

Една забележка - Аз бях един от феновете на Лудогорец които миналата година пътуваха до Загреб но навръщане неспряхме на Български Извор - като как си говорил и обсъждал мача с нас не ми е ясно :)

КРАСОТА ВЯРА БОРБА
Контакти:

Мнениеот КРАСОТА ВЯРА БОРБА » 10 авг 2013 18:14

botev1921 написа:Най-важният въпрос остава един - ЗАЩО трябва да се плюем и да си държим сметка все едно сме Господ? Малко ли проблеми има жалктата ни държава, че трябва един друг да се плюем и да се радваме, когато другия има проблем или е зле? Не е ли прав Домусчиев за всичко, което каза...ами прав е, но нали е селянин и е в този велик футбол от само 3 години, а тия дето са от по 100 и за толкова не можаха да стигнат на тоя "селянин" професионализма. Жалка българска картинка...а това да идеш в чужда агитка и да викаш срещу българи си е патент на нацията-измет, на нацията от предатели и боклуци!
Във въпросният мач имаше фенове на Лесни,локо Пловдив,но учудващо и на Галатасарай,Истамбулспор ,Генчлербирлиги и Фенербахче.Явни конкуренти на ювето от Анадола.Направи си сметка за какво става на въпрос.

Върни се в “Лудогорец”