ronin3 написа:Какви са ни шансовете си е проблем на треньора и футболистите. Ние феновете, ще сме там. Много малко все ми е тая, с много лелки и деца също ми е все тая. Предпочитам да виждам усмихнати лица вместо гневни и "страшни" ултраси. Това е Лудогорец, ограничени сме откъм репертоар(какви песни ние сме едва две години при батковците ). Лудогорец е не само футболен проект. Той обединява лудогорието независимо от етническите или партийни различия. Разград и областта сме зелени и щастливи( е поне откъм футболни страсти). А докога ще сме щастливи- човек започне ли да си задава този въпрос значи е престанал да бъде такъв.
Евала, по-добре нямаше да мога да го кажа!
Аз исках точно Базел да се падне, знам че е почти невъзможно да ги отстраним. Но като ще те ритат, по-добре ат да е! Срещу Пилзен, Стяуа или Загреб щяха да са едни надежди, едно навиване... и помним какво стана миналата година.
Сега и чудо да направим срещу Базел - какво? Ще ни наритат като Левски преди, или като Динамо Загреб миналата година. Е да, едни пари ще влязат при едни хора, някои от играчите ще ги харесат и айде наново. Ми не, мерси!
Както казва Мъри Стоилов /който изобщо не харесвам, между другото, но тука е прав/, отборът не трябва да прескача етапи. Миналата година сефте - несправедлив, но горчив шамар, още първия съперник и аут.
Тая година е къде-къде по-добре - много приказки се изприказваха от хейтърите - "никакви шансове срещу Слован, пак се издънихте накрая...", после пак същото за Партизан. Представям си какво щеше да е за Виктория Пилзен - кви са пък тия, някви си чехи, ще ги смажем... И като ни нахранят на два пъти - "уууу, резил, изкуствен отбор и прочее"
Още 8 /осем/ мача в Европа до края на годината, тва е!
Лудогорец натрупаха коефициентче, дай Боже да посъберат още в групата на ЛЕ, и ако вземат да станата пак шампиони, догодина ще е друго. Вече ще сме играли в груповата фаза, ще сме с повече самочувствие, с малко късмет на жребия току-виж сме и се хързулнали при поставените. Ако станем шампиони, разбира се. Ако не - здраве, поне за Лига Европа все ще добутаме.
Тъй че горе главата, цяла есен ще гледаме български отбор в четвъртъците, събирам пари за три гостувания навън!
Пък срещу Базел каквото сабя покаже, ако сме дорасли за групи на ШЛ - да влизаме. Ама не сме - на реванша в Белград се видя.