Лудогорец... Ко? Да!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

mirodes
Контакти:

Re: Лудогорец... Ко? Да!

Мнениеот mirodes » 07 авг 2013 18:31

За пореден път се убеждавам,че журналистите пишат по две статии в зависимост от резултата.Ако бяха паднали щяха да ги изкарат ,че това им е нивоот и тем подобни.Гледах вчерашния много внимателно и подкрепях Лудогорец като българин.Но честно казано-Партизан имаха страхотен малшанс вчера.Три пъти топката мина на сантиметри от гредата,веднъж се разходи по голлинята,веднъж играч на Лудогорец изби от голлинията.Освен това вратаря спаси 2 сериозни положения за гол.Та общите възможности за гол бяха 7 на 1 в полза на Партизан.Живи и здрави да са футболистите,но мачовете ,които могат да ги направят велики ще са в плейофа и ако влязат в групите на ШЛ.Едно участие в групите на Лига Европа не е кой знае какво постижение.В ШЛ са големите отбори,пари и трансфери.

Потребителски аватар
stn

Мнениеот stn » 07 авг 2013 19:01

redman написа:За кого се прави продукта футбол - за зрителите и феновете.
Колко фенове имаше вчера от Лудогорец на стадиона - 50-60.
Колко щеше да има, ако бяха ЦСКА, Левски, Ботев, Локо ПД - минимум 500.Това не са фенове на тези отбори или на футбола те просто ходят, за да викат и повечето дори не знаят имената на футбоилистите
Щеше ли да има лелки по пеньоари на трибуната за гости - по-скоро към твърдо не.
Колко юноши на Лудогорец имаше в отбора - 0.
Колко българи под 25 г. - 0.
Ще стане ли Лудогорец отбор с национални мащаби - по-скоро не.
Симпатизират ли българите на този отбор - по-скоро да.
Има ли модел Лудогорец - не, това е модел тип "Челси", ако случайно Домусчиев бъде покосен от вражески куршум, отбора ще го сполети съдбата на Шумен по времето на Шогуна.
Умира бавно този, който бяга от страстта и водовъртежа на чувствата, които връщат блясъка в очите и спасяват тъжните сърца...

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 07 авг 2013 20:32

Ясно, а какво би им попречило на тези хора да ходят да викат просто за Лудогорец. Нали е все тази за кого ще викат?

Потребителски аватар
emigo
Контакти:

Мнениеот emigo » 07 авг 2013 22:28

Viv.Brooke написа:Доста импулсивна статия. Не ме кефи! Не ме разбирайте погрешно - еуфорията не ме е напуснала, но просто може би не съм свикнал с подобни гръмки текстове видиш ли сме велики... Ми не сме велики, но поне сме добри :)

Браво за реалното и земно виждане на нещата.Абсолютно играете най-приличния футбол у нас.Най вече при новия треньор.
Успех на плейофа.С двама привърженици на червените ще викаме с всички сили за бг. отбора.

Потребителски аватар
bobonikolov

Мнениеот bobonikolov » 07 авг 2013 22:52

Изключително импулсувна статия както споменаха преди мен. Не съм гледал вчера целия мач, но от това което видях през второто полувреме не мога да кажа, че Лудогорец са играли дори добре в този мач. Извинявайте ама за мен второто полувреме беше 1 : 1 с това от преди точно 12 месеца срещу Динамо само дето тоя път късмета покри Лудогорец тоя път. Не може да казваш, че си играл добре, когато половин час от едно полувреме защитата ти прилича на древногръцка комедия, в която нито един актьор не си знае мястото, халфовете ти не могат да си подадат два точни паса, топката танцува необозпокоявано пред голлинията ти, а името на нападателя ти се чува веднъж в мача и то в 82 -та минута. Партизан имаха поне 7 положения за гол, които обаче пропиляха заради слаба концентрация. За справка - всички подобни положения ще са във вратата на Лудогорец в мач от ШЛ, защото там отборите не излизат с мисълта дали ще получат заплата тоя месец както е при Партизан, излизат само и единствено с мисълта за тоя мач. Лично аз съм песимист за Лудогорец и си мисля, че в следващия кръг който и да им се падне ще им напълни кошницата. Всички потенциални съперници са видели вече вчера,че при малко по - голям натиск защитата на Лудогорец заприличва на циркова трупа и на 1000% ще се възползват от това.

Потребителски аватар
s.i.s
Контакти:

Мнениеот s.i.s » 07 авг 2013 23:47

redman написа:За кого се прави продукта футбол - за зрителите и феновете.
Колко фенове имаше вчера от Лудогорец на стадиона - 50-60.
Колко щеше да има, ако бяха ЦСКА, Левски, Ботев, Локо ПД - минимум 500.
Щеше ли да има лелки по пеньоари на трибуната за гости - по-скоро към твърдо не.
Колко юноши на Лудогорец имаше в отбора - 0.
Колко българи под 25 г. - 0.
Ще стане ли Лудогорец отбор с национални мащаби - по-скоро не.
Симпатизират ли българите на този отбор - по-скоро да.
Има ли модел Лудогорец - не, това е модел тип "Челси", ако случайно Домусчиев бъде покосен от вражески куршум, отбора ще го сполети съдбата на Шумен по времето на Шогуна.

комплексар ли си :?: - ДА
яд ли те е на успехите на Лудогорец - ДА

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 08 авг 2013 00:21

Тези са абсолютна еднодневка .

hijack1
Контакти:

Мнениеот hijack1 » 08 авг 2013 00:26

ЕМИЛ написа:Тези са абсолютна еднодневка .

Изображение

Потребителски аватар
Левски_с_дубъла
Контакти:

Мнениеот Левски_с_дубъла » 08 авг 2013 01:06

hijack1 написа:
ЕМИЛ написа:Тези са абсолютна еднодневка .

Изображение

Не викайте "Иртиш" ,че едни оранжеви идиотчета така викаха БАТЕ,Жилина ,Дебрецен ,писаха трансперанти и после като ги срещнаха и си изпатиха

hijack1
Контакти:

Мнениеот hijack1 » 08 авг 2013 01:51

Някак си е странно след като идвата отбора са загубили от едни и същи отбори точно оранжевите да са идиоти. Щото точно вие сте играли с тях първи и след вас са взели голямата пара от ШЛ и после съвсем нормално да бият и Литекс.

Върни се в “Лудогорец”