III кръг, Славия - Лудогорец, 0:3

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

kev1n
Контакти:

Re: III кръг, Славия - Лудогорец, 0:3

Мнениеот kev1n » 04 авг 2013 11:16

А мичел, мисля, че вече окончателно ще бъде отписан от всички сметки :) и по-добре.. :)

noddles
Контакти:

Мнениеот noddles » 04 авг 2013 12:07

Шоко игра много много силно, мисля че можеше да се търси изненада с него в реванша, но не е картотекиран, а ако Кишада се разиграе и почне да му връзва ще е приказка, че тоя пияндурник Платини не го виждам нещо, мисля че акустира до другото лято при нас и ще го гонят.

Потребителски аватар
snakebite
Контакти:

Мнениеот snakebite » 04 авг 2013 13:08

noddles написа:Шоко игра много много силно, мисля че можеше да се търси изненада с него в реванша, но не е картотекиран, а ако Кишада се разиграе и почне да му връзва ще е приказка, че тоя пияндурник Платини не го виждам нещо, мисля че акустира до другото лято при нас и ще го гонят.

Абе че Шоко игра силно, игра..но е далеч от Кайсара и Минев. Нали се сещаш че по фланга ще играят млади надъхани добри сърби, а не крилата на Славия :)

Кишада му върза един път с хубав гол, но не игра много сполучливо..постоянно губеше топката..Предпочитам дървения технически Безяк, който трови живота на централните, пред пеперудката, по мое мнение Кишада...
Хубаво е да имаме един силен централен нападател, но в момента нямаме такъв за съжаление, Платини се оказа чулив а и мърда малко. Дано като се върне от контузията, Стойчо Стоев да го накара да се разиграе, ако не - прав му път !!
ЛУДОГОРЕЦ
ПРЕДИ - НАШАТА ЧЕСТ, СЕГА - НАШАТА СЛАВА

http://forum.ludogorec.com/

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 04 авг 2013 13:39

hijack1 написа:Между другото си личат вече промените с идването на Стоев. Петев едва ли щеше да се реши да пусне такава единадесеторка, в която единствено Моци и Миро Иванов може да се каже че са титуляри и донякъде Мантула. След мача Стойчо точно това каза, че някои играчи въобще не са играли скоро, а точно заради тоя навик на Петев да разчита на едни и същи 11 понякога играта куцаше доста. Костадинов на мен ми хареса и се надявам да влиза доста по-често вече. Същото се отнася и за Мишо и Ешпиньо.

Е, Петев също опитваше да пуска отбор основно от резерви през последната година, но обикновено тези му състави катастрофираха. Например мача Лудогорец - Пирин ГД (1:1) беше основно с резервен състав. И в Любимец-Лудогорец липсваха някои важни титуляри. В същото време, първия мач на Стоев в А група с Черноморец беше с титулярния състав. Но вчера резервният състав се наложи и с характер и с упорство. Аз това виждам като разлика. При Петев имаше мачове където се постигаше нещо и после добутвахме криво-ляво до края. И другото е, че вчера като ефективност не бяхме по-зле от Славия. Обикновено в такива мачове съперникът ни е в пъти по-добре като ефективност, а вчера видях, че в статистиката Славия имат 11 удара, ние 10, а ги бием с 3:0!
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
nedko
Контакти:

Мнениеот nedko » 04 авг 2013 15:07

Добър мач и за Ернандес. Освен красивия гол направи отлична асистенция на Мишо за втория гол. Направи ми впечатление, че почти нямаше грешен пас, изключвам няколко разцъквания на по два метра второто полувреме. Като гледам и Ешпиньо няма да се остави да бъде резерва. Радостно е, че имаме такива футболисти, които спокойно могат да се вписват в титулярния състав. Добри думи и за Костадинов, мисля че ще му се дава по-голям шанс за изява. Отново важни три точки между два още по-важни мача. Дано във вторник вечер след мача с Партизан отново да се почувстваме горди и щастливи!

Потребителски аватар
fen-fen
Контакти:

Мнениеот fen-fen » 05 авг 2013 11:30

За мен това беше един скучен мач, без заряд и нещо което да ти направи впечатление. Хубаво е, че се даде шанс на резервите за да им се види състоянието. Гола на Ернандес наистина беше хубав, но колко такива ще вкара още? Той чака топката да му се лепне на крака. Всичките голове на Кишада са случайни и не тактически изработени. Просто Славия не играе, или не иска да играе, не знам тяхна си работа, но с тоя състав не съм особен оптимист срещу Ботев Пд , Литекс, Берое.....С тези отбори мачовете протичат по съвсем друг начин!
Напред Лудогорец ! http://ludogorec.net/forum/images/smilies/razgradscarf1.gif
[offtopic]Бареков ако пусне тоалетна хартия с физиономията си ще стане милионер![/offtopic]

Потребителски аватар
snakebite
Контакти:

Мнениеот snakebite » 05 авг 2013 14:08

fen-fen написа: Просто Славия не играе, или не иска да играе, не знам тяхна си работа, но с тоя състав не съм особен оптимист срещу Ботев Пд , Литекс, Берое.....С тези отбори мачовете протичат по съвсем друг начин!

Според мен пък...сме най-добрия отбор в момента до доказване на противното !
Разбира се ако играем както срещу Слован, или второто с Партизан !
Липсва ни централния нападател...да кажем че Платини като се оправи ще бъде тоя човек...
Във всички останали линии имаме просто най-доброто в България - вратар, защита, дефанзивни халфове и крила които ако не най-добрите са сред най-добрите в България !
Имаме и интелигентен и работлив треньор, интелигентни помощници, находчив собственик !
Всичко си ни е наред, само концентрация, и сме шампиони за трети път ! ;)
ЛУДОГОРЕЦ
ПРЕДИ - НАШАТА ЧЕСТ, СЕГА - НАШАТА СЛАВА

http://forum.ludogorec.com/

Върни се в “Лудогорец”