Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
noddles написа:Шоко игра много много силно, мисля че можеше да се търси изненада с него в реванша, но не е картотекиран, а ако Кишада се разиграе и почне да му връзва ще е приказка, че тоя пияндурник Платини не го виждам нещо, мисля че акустира до другото лято при нас и ще го гонят.
hijack1 написа:Между другото си личат вече промените с идването на Стоев. Петев едва ли щеше да се реши да пусне такава единадесеторка, в която единствено Моци и Миро Иванов може да се каже че са титуляри и донякъде Мантула. След мача Стойчо точно това каза, че някои играчи въобще не са играли скоро, а точно заради тоя навик на Петев да разчита на едни и същи 11 понякога играта куцаше доста. Костадинов на мен ми хареса и се надявам да влиза доста по-често вече. Същото се отнася и за Мишо и Ешпиньо.
fen-fen написа: Просто Славия не играе, или не иска да играе, не знам тяхна си работа, но с тоя състав не съм особен оптимист срещу Ботев Пд , Литекс, Берое.....С тези отбори мачовете протичат по съвсем друг начин!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта