ШЛ, III ПК, "Лудогорец" - "Партизан" Белград 2:1

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

angelofdeath
Контакти:

Re: ШЛ, III ПК, "Лудогорец" - "Партизан" Белград 2:1

Мнениеот angelofdeath » 02 авг 2013 11:08

Добър резултат ако гледаме развитието на мача. 2:1 обаче доста тежи за реванша, защото на противника му трябва само един гол. Изобщо в турнирите попадение на чужд терен тежи много. Лудогорец сами гоизпитаха на мача със Слован. Сега те са на мястото на словаците и ще им трябват доста усилия зада продължът напред. Видя се, че Партизан не е страшилище, дори ме изненадаха неприятно с играта си. Сръбския футбол изобщо не превъзхожда нашия, защото местните звезди бягат в чужбина още в ранна възраст. Това силно отслабва отборите им, а и кризата здраво удари самата им държава. Обеден съм, че с добра и умна игра Лудогорец може да премине препятствието Партизан. После вече, каквото сабя покаже!

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Re: ШЛ, III ПК, "Лудогорец" - "Партизан" Белград

Мнениеот BRF » 02 авг 2013 11:38

snakebite написа:
donpacko написа:Няма как ЧОРБАРИ,не привърженици на ЦСКА да не отидат във сектора за гости.Те не се посвениха на 3-ти март да викат "Кур за Ле...и",срещу Ливърпул.Това като неутрален зрител не мога да го забравя никога до края на живота си.Относно за билетите не знам кое как е,на мене са ми взели билет за сектор "А" като,че ли ми казаха и смятам да си отида на стадиона.

Абе чорбата са си просто такива....по принцип биха отишли с агитката на Партизан срещу всеки български отбор, но точно срещу Лудогорец е ясно защо - проблемите със стюардите, смесения етнически състав на населението, сега ще се правят на големите православни християни заедно със сръбските изчадия...
Сто процента очаквам провокации, дано полицията се справи, колкото и трудно да изглежда на пръв поглед..
Ние сме там, за честта на нашия ЛУДОГОРЕЦ !!
Какво ще произлезе, предстои да разберем...

Споко!Ето и вие получихте подкрепа от цесекари за агитката ви !Сега доволни ли сте?

iliyan

Мнениеот iliyan » 02 авг 2013 11:50

angelofdeath написа:Добър резултат ако гледаме развитието на мача. 2:1 обаче доста тежи за реванша, защото на противника му трябва само един гол. Изобщо в турнирите попадение на чужд терен тежи много. Лудогорец сами гоизпитаха на мача със Слован. Сега те са на мястото на словаците и ще им трябват доста усилия зада продължът напред. Видя се, че Партизан не е страшилище, дори ме изненадаха неприятно с играта си. Сръбския футбол изобщо не превъзхожда нашия, защото местните звезди бягат в чужбина още в ранна възраст. Това силно отслабва отборите им, а и кризата здраво удари самата им държава. Обеден съм, че с добра и умна игра Лудогорец може да премине препятствието Партизан. После вече, каквото сабя покаже!

В отбора на Партизан да забеляза никому неизвестни бразилци и други идващи от палми и други дървета а ?!
Щото аз видях Джемба^2 - играл в МЮ и Иван Иванов и всичко друго млади сръбски футболисти !!!
Виждаш разлика в модела на Партизан и Кирето а ?!
[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин

Потребителски аватар
s.i.s
Контакти:

Мнениеот s.i.s » 02 авг 2013 13:26

от къде да ги извадим тези млади таланти бе МАЛА МАРАКАНА :?: . като в бг. школите не се работи правилно от 25г :!:

iliyan

Мнениеот iliyan » 02 авг 2013 20:34

s.i.s написа:от къде да ги извадим тези млади таланти бе МАЛА МАРАКАНА :?: . като в бг. школите не се работи правилно от 25г :!:

А тези които работеха Перуци и ко реши да ги прецакат ! Като се погрижи всеки мангизли да може да ги краде като вашето Кире !!!
Нали Лудогорец сте велик отбор - къде ви е школата бе ?!
[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин

Върни се в “Лудогорец”