ШЛ, III ПК, "Лудогорец" - "Партизан" Белград 2:1

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

haha

Re: ШЛ, III ПК, "Лудогорец" - "Партизан" Белград

Мнениеот haha » 01 авг 2013 00:19

Cuba Libre написа:
ХАХО,

Ти си една от най-големите отрепки тук-ФАКТ!

Един гаден,долен,мазен и противен интригант,лицемер и лъжец.Дебнеш като да не казвам какво и пращаш репорти в темата на модовете...

Ах,колко ГНУСНО и ЖАЛКО е да си цесекар...

Аре сега дай 1 репорт там мижитурко!

Знаеш ли колко ми дреме за мнението ти... :lol: Правила на форума има, ако искам ще репортвам всяко мнение. А това, че ме мислиш за цесекар, показва колко зле си самият ти. ;)
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 01 авг 2013 00:24

ПФК Лудогорец написа:
D.Georgiev написа:
Cuba Libre написа:
ПФК Лудогорец написа:Браво радвам се за теб :) Мене ме беше страх, да ида на стадиона, защото се опасявах че може да се стигне до сблъсъци с тяхните ултраси и да ни бият. Късно научих че щяло да ги пазят спец части. Но в ШЛ ще съм на стадиона. Лудогорец оле.

АХАЬХАЬХАЬХАХЬХАЬХАЬХАХЬХАЬХАЬХАЬХАХЬХАЬХАЬХАЬХАХЬАХЬХАЬХАЬХАХЬАХЬХАЬХАЬХАХЬХАЬХАЬХАЬХАХЬХАЬХАЬХАХЬАХА

ЕГАТИ ФЕНА :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Не се заблужвай по фалшивите акаунти...

Ти гледаше ли Лудогорец във В група ? Писна ми от такива като тебе само дето нападат. Искаш да ми развалиш кефа от хубавата победа ли ? Е успя :(

Потребител "ПФК Лудогорец" е всъщност фен на "Левски", който пише от един от многото си акаунти с любезното бездействие на модераторите. Всеки, който внимателно прочете 3-4 негови мнения ще се съгласи.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Re: ШЛ, III ПК, "Лудогорец" - "Партизан" Белград 2:1

Мнениеот tsonpen » 01 авг 2013 00:32

Честита победа!
Отборът израства все повече. В началото и двата отбори бяха доста плахи, може би от напрежение. Самите Партизан ми се сториха по-слаб отбор от Черноморец. С една разлика - бяха по-ефективни в нападение.
Нашите си стояха много добре и нямаше нужда да чакат да ни вкарат за да започнат да им вкарват. Накрая направо изтръпнах в продължението, но все пак мисля, че завършекът беше добър. Не мисля, че нашите пазиха резултата, колкото, че внимаваха да не стане грешка и атакуваха на сигурно.
Самите фенове на Партизан изглеждаха доста добре в сектора, по-експресивни от ЦСКА, но и по-възпитани от тях. Мисля, че и без мрежи нямаше да има проблеми.
Надявам се на късмет в Белград и нашите да не разчитат на тази победа, а да излязат за нова.
[center]Изображение[/center]

CHE
Контакти:

Мнениеот CHE » 01 авг 2013 00:33

Честито на всички след победата на Лудогорец от сезон 2015-2016 ще имаме само 1 отбор които ще започва от 1 кръг на ЛЕ , ане 2 както беше тази година и както ще е следващата 2 0тбора .

mfca
Контакти:

Мнениеот mfca » 01 авг 2013 00:38

iliyan написа:
sandi.74 написа:Стойчо Стоев е един от малкото Български треньори, които го разбират това странно животно футболчето.Очаквам лекция и 2-0 за Лудогорец 8-)

Ти въобще имаш ли си на идея кои са гробарите ?! Дори и 100 гробари да дойдат в Разград смешните фенове на Лудогорец няма да се чуват , а не ми се мисли какво ги чака в Белград !!!
Ще повече е от късмет ако не загубят още в Разград !!!

По-тихичко, там в дъното. ;)
“Прост народ - слаба държава”

Потребителски аватар
T&T
Контакти:

Мнениеот T&T » 01 авг 2013 00:47

Честито на разградчани и дано футболистите на Лудогорец успеят да издържат и в Белград. Видя се, че Партизан не са толкова страшни и предвид факта, че няма какво да се губи, то шансовете на зелените да продължат напред не са за подценяване.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 01 авг 2013 01:35

Моци май пропуска реванша в Белград,защото има трети жълт картон.Мирослав Иванов обаче вече ще може да играе.За сърбите заради наказания няма да играят титулярните им дефанзивни халфове.Джоич заради червения картон и голмайсора Марокович заради трети жълт картон.Връщат се обаче титулярния им нападател Александър Митрович и защитника Волков.Тези футболисти-Стоянов,Ешпиньо,Минев и Кейсара висят с 2 жълти картона и при получаване на трети такъв срещу Партизан пропускат първия мач със следващия съперник независимо в кой турнир.
Последна промяна от Parmalat на 01 авг 2013 01:44, променено общо 1 път.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
Corwin
Контакти:

Мнениеот Corwin » 01 авг 2013 01:42

И аз останах доволен, но можехте спокойно да им бутнете още един гол в края, вместо да разхождате топката по ширината на терена. Обаче от гробарите нищо не се чу цял мач, да не би да не сте им сложили микрофони? :D
Надявам се в Белград да вкарате ранен гол и да не се прибирате в края, както редовно правите (4 от 6 гола в ШЛ до сега са ви ги вкарали след 87-та минута). Прогноза 1:1 и ще си гледаме български отбор в групите :)

Потребителски аватар
Червени Воини
Контакти:

Мнениеот Червени Воини » 01 авг 2013 03:40

ПФК Лудогорец написа:Браво радвам се за теб :) Мене ме беше страх, да ида на стадиона, защото се опасявах че може да се стигне до сблъсъци с тяхните ултраси и да ни бият. Късно научих че щяло да ги пазят спец части. Но в ШЛ ще съм на стадиона. Лудогорец оле.

:lol: :lol: :lol: :oops: :lol: :lol: :lol:
"От огъня на чуждата омраза остана само пепелта. Нашата любов е вечна, винаги ще има ЦСКА!”

Какво е общото между левскарите и бежанците?
- Никой не ги иска на Запад!

Потребителски аватар
DarkPsy

Мнениеот DarkPsy » 01 авг 2013 08:00

BadBoy написа:Тоя форум тотално е изпростял, а модераторите им е през клавиатурите, какво се случва, хубаво е, че има алтернатива на същия и там наистина се водят нормални дискусии.

Важното е , че всеки ден форумът е залят със спам от ботове. :mrgreen:

Върни се в “Лудогорец”