tsonpen написа:BRF написа:Дооообре!Щом по-добре ги разбираш нещата!Щом ти харесва ролята на жертва и онеправдан,заповядай!Познавам част от хората,които ще бъдат при гробарите!Ходили са на много техни мачове и едва ли ще пропуснат възможността да се видят с техните си хора!Не е казано,че ще са от София!
Хайде да не започваме пак. Сигурно разбираш по-добре мотива им, щом ги познамаш. Макар понякога човек и собствения си мотив да не знае
Жертви, онеправдани - къде го видя това? По-скоро ни е мако странно, че други българи ще викат със сърбите срещу нас след като много фенове на други отбори ни подкрепят за тези мачове.
На мен пък са ми странни няколко неща:
1во - супер ми е странно как шампиона на България има стадион с капацитет: 6 000 места. Дори и да има хора, които искат да посетят мача, това на практика ще е невъзможно заради капацитета на стадиона. Разбира се, че ще подкрепям Лудогорец - пред ТВ-то, но ако влязат в групите на ШЛ ..............то трябва да ти кажа, че националният стадион събира цял Разград и околните села, барабар с кучето на кмета. С други думи пак ще сме първи в Европа по нещо: Мач от шампионската лига без публика и без отбора домакин да е наказан. Искам да ти напомня и как тръгнаха Литекс. Първата година фул стадион, после само за дербитата и после само за мачовете в Европа, а сега по 200 човека ако има е добре.
Всички горни неща неща не могат да се случат при ЦСКА, Партизан, Стяуа.....Просто това са отбори с традиция и не говоря за футбола. Когато разбереш какво ти написах, тогава ще разбереш защо е възможно и НОРМАЛНО да има фенове на ЦСКА, които се намират при агитката на Партизан
Иначе.........успех за Лудогорец и ще стискам палци