II Кръг - Лудогорец - Черноморец
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
Re: II Кръг - Лудогорец - Черноморец
Наистина бяха отсъдени няколко несъществуващи засади.
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.
tsonpen написа:Аз гледах мача на стадиона и предполагам, че оттук идва различното впечатление. Обаче преди да видим видеозаписи на въпросните ситуации, няма как да коментираме.
Естествено, че с повече късмет Черноморец можеше да вземе точката, както и още някой гол във вратата си. За мен обаче без съмнение отборът, който владееше инициативата беше нашият. Моментът беше такъв, че нашите нямаше как да се напъват повече. Разбрах също, че някои са пирували след победата до четвъртък сутрин. Реално са имали един ден за подготовка.
Ти както винаги си гледал някой друг мач.Аз мнението си за мача ще го дам като го изгледам на ново,защото макар и да бях на стадиона нищо не видях.Това е най отвратителния сектор за гости в който съм бил.Огради ,колове,телени мрежи жив гълабарник.Иначе като цяло стадиона е готин,ама този сектор е като някакъв цир.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
- D.Georgiev
- Контакти:
ivan56 написа:tsonpen написа:Аз гледах мача на стадиона и предполагам, че оттук идва различното впечатление. Обаче преди да видим видеозаписи на въпросните ситуации, няма как да коментираме.
Естествено, че с повече късмет Черноморец можеше да вземе точката, както и още някой гол във вратата си. За мен обаче без съмнение отборът, който владееше инициативата беше нашият. Моментът беше такъв, че нашите нямаше как да се напъват повече. Разбрах също, че някои са пирували след победата до четвъртък сутрин. Реално са имали един ден за подготовка.
Ти както винаги си гледал някой друг мач.Аз мнението си за мача ще го дам като го изгледам на ново,защото макар и да бях на стадиона нищо не видях.Това е най отвратителния сектор за гости в който съм бил.Огради ,колове,телени мрежи жив гълабарник.Иначе като цяло стадиона е готин,ама този сектор е като някакъв цир.
Може специално да благодариш на феновете на ЦСКА за превръщането му в такъв. Те са главни проектанти. В момента е отвратително да гледаш мач оттам - да, но пък цената на неудобството не може да се сравни с цената на пострадалите мъже, жени и деца в инвалидни колички. Де да бяха всички фенове като тези на Слован - с кеф да ги пуснеш зад вратата. Да ама не - тук на повечето вместо да им се забрани да ходят на мачове, им се позволява да си тикат пиро в задниците... Реално в България само две агитки са заслужили този сектор, жалко за останалите.

D.Georgiev написа:ivan56 написа:tsonpen написа:Аз гледах мача на стадиона и предполагам, че оттук идва различното впечатление. Обаче преди да видим видеозаписи на въпросните ситуации, няма как да коментираме.
Може специално да благодариш на феновете на ЦСКА за превръщането му в такъв. Те са главни проектанти. В момента е отвратително да гледаш мач оттам - да, но пък цената на неудобството не може да се сравни с цената на пострадалите мъже, жени и деца в инвалидни колички. Де да бяха всички фенове като тези на Слован - с кеф да ги пуснеш зад вратата. Да ама не - тук на повечето вместо да им се забрани да ходят на мачове, им се позволява да си тикат пиро в задниците... Реално в България само две агитки са заслужили този сектор, жалко за останалите.
И, какво общо имаме ние, като фенове на Черноморец ????
Това не е отношение. Бяхме затворени, като в клетка. Надали в Бургас ще ви приготвим такъв изглед. По-широко скроени сме и не мерим с еднакъв
аршин различните. За мача - изпуснахме ви. Играхме с изцяло нов отбор сделан от преди 20 дена за двадесет дена.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.
ivan56 написа:tsonpen написа:Аз гледах мача на стадиона и предполагам, че оттук идва различното впечатление. Обаче преди да видим видеозаписи на въпросните ситуации, няма как да коментираме.
Този мач, дето го гледах, поне 1000 души го гледахме от В сектор и хората скачаха като един на някои засади. Дори получаваш мнение от един по-скоро обективен човек, който не е скачал срещу съдията и на няколко пъти бях на мнение, че съдията е прав, не публиката. За други чакам видеото, за една писах, че на 99% съм сигурен, че засада нямаше.
Мислех, че и вас можеше да ви пуснат на седалките зад вратата, но веднага идва проблемът, че следващото домакинство в А група е срещу ЦСКА. С какъв мотив да откажат на червените, ако вас ви пуснат? Ние, феновете нямаме вина за условията в тази клетка. От една страна тези мерки са нужни, от други идват прекалени при някои мачове. Ние си знаем най-добре какво ги предизвика.
[center]
[/center]