ШЛ, II ПК, Слован (Братислава) - Лудогорец - 2:1 FT

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Dark_LorD
Контакти:

Re: ШЛ, II ПК, Слован (Братислава) - Лудогорец - 2:1 FT

Мнениеот Dark_LorD » 18 юли 2013 00:02

очаквам най-късно след реванша на Петев да му хвръкне зелката :mrgreen:
Киро да обяви, че свива още финансирането /и с право де-безсмислено е да наливаш в каца без дъно :)
а и ПлатиМи като почне да се цупи в един момент ще се оформи картинката :arrow: back to "Б" група :lol:

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 18 юли 2013 00:04

Най-ми стана гадно за феновете на Лудогорец които бяха на стадион.Тези хора дадоха не малко пари за да гледат Лудогорец,а Петев и отбора се подиграха с тях.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 18 юли 2013 00:10

Parmalat написа:Най-ми стана гадно за феновете на Лудогорец които бяха на стадион.Тези хора дадоха не малко пари за да гледат Лудогорец,а Петев и отбора се подиграха с тях.

Така е, но това е футболът. Това е просто една игра и трябва да се стремим да не се ядосваме за неща, които не зависят от нас. А самият отбор няма за какво чак толкова да бъде винен.
Последна промяна от tsonpen на 18 юли 2013 00:11, променено общо 1 път.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 18 юли 2013 00:11

Съдията, от къде да знае, че срещу Лудогорец дузпи не се свирят
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
Frodo
Контакти:

Мнениеот Frodo » 18 юли 2013 00:15

Старши треньорът на Лудогорец Ивайло Петев логично бе много разочарован след мача със Слован Братислава, нелеко загубен от неговия тим с 1:2.

„Мачът бе решен, когато Слован игра с човек по-малко и все пак вкараха два гола. Загубихме мача по наивен начин“, заяви Петев пред словашка телевизия.

„Когато водехме, трябваше да играем различно. Много съм разочарован от резултата, но това е футболът. Дадохме шанс на Слован.“

„Все още имаме шанс за класиране. Ще направим всичко, за да победим в реванша, но не можем да правим такива грешки като в мача в Братислава“, допълни българският специалист.

Ето това се казва анализ! Само съдбата е виновна - просто липса на късмет! А не е ли Петев този дето трябва да им каже как да играят, така че да не губят по този начин вече не знам кои пореден мач....

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 18 юли 2013 00:18

Лично аз до момента Петев не съм го слушал или чел да е поел вина за слаб или загубен мач.
Днес ми е интересно, кой беше този край тъч линията с една бяла тениска, който като останаха Слован с човек по-малко постоянно махаше с ръце да се върнат отзад и пазят резултата.

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 18 юли 2013 00:19

tsonpen написа:
Parmalat написа:Най-ми стана гадно за феновете на Лудогорец които бяха на стадион.Тези хора дадоха не малко пари за да гледат Лудогорец,а Петев и отбора се подиграха с тях.

Така е, но това е футболът. Това е просто една игра и трябва да се стремим да не се ядосваме за неща, които не зависят от нас. А самият отбор няма за какво чак толкова да бъде винен.

Не е така.Слован са с 3 пъти по-малък бюджет от Лудогорец.Взеха се всички футолисти които е искал треньора и отбора изкара лагер иацяло в чужбина като имаше време да се сработи.За мен е провал и то втори допуснат по-един и същ начин.Виж дали има в Европа отбор който губи 2 поредни мача докато е водил с голове в продълженията 94 и 98 минута.
[center]R.I.P[/center]

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 18 юли 2013 00:22

Пармалате, кога ще разбереш най-после, че бюджет футбол не играе?

farforii
Контакти:

Мнениеот farforii » 18 юли 2013 00:23

Сега се сетих за едни Израелци или Азербайджанци имаше един клуб от някой от тези страни с уникално много пари, големи заплати, "големи" играчи.Винаги участват в първи кв. на ЛЕ и винаги ги тупат, без значение от отбора.Нашите заприличват на такива клоуни да приличат, ето Левски всичо им е изрядно и пак се насират, Лудогорец още по зле.

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 18 юли 2013 00:24

farforii написа:Сега се сетих за едни Израелци или Азербайджанци имаше един клуб от някой от тези страни с уникално много пари, големи заплати, "големи" играчи.Винаги участват в първи кв. на ЛЕ и винаги ги тупат, без значение от отбора.Нашите започват на такива клоуни да приличат, ето Левски всичо им е изрядно и пак се насират, Лудогорец още по зле.

Фк Баку
Последна промяна от Parmalat на 18 юли 2013 00:27, променено общо 1 път.
[center]R.I.P[/center]

Върни се в “Лудогорец”