Киро да обяви, че свива още финансирането /и с право де-безсмислено е да наливаш в каца без дъно

а и ПлатиМи като почне да се цупи в един момент ще се оформи картинката

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
Parmalat написа:Най-ми стана гадно за феновете на Лудогорец които бяха на стадион.Тези хора дадоха не малко пари за да гледат Лудогорец,а Петев и отбора се подиграха с тях.
Старши треньорът на Лудогорец Ивайло Петев логично бе много разочарован след мача със Слован Братислава, нелеко загубен от неговия тим с 1:2.
„Мачът бе решен, когато Слован игра с човек по-малко и все пак вкараха два гола. Загубихме мача по наивен начин“, заяви Петев пред словашка телевизия.
„Когато водехме, трябваше да играем различно. Много съм разочарован от резултата, но това е футболът. Дадохме шанс на Слован.“
„Все още имаме шанс за класиране. Ще направим всичко, за да победим в реванша, но не можем да правим такива грешки като в мача в Братислава“, допълни българският специалист.
tsonpen написа:Parmalat написа:Най-ми стана гадно за феновете на Лудогорец които бяха на стадион.Тези хора дадоха не малко пари за да гледат Лудогорец,а Петев и отбора се подиграха с тях.
Така е, но това е футболът. Това е просто една игра и трябва да се стремим да не се ядосваме за неща, които не зависят от нас. А самият отбор няма за какво чак толкова да бъде винен.
farforii написа:Сега се сетих за едни Израелци или Азербайджанци имаше един клуб от някой от тези страни с уникално много пари, големи заплати, "големи" играчи.Винаги участват в първи кв. на ЛЕ и винаги ги тупат, без значение от отбора.Нашите започват на такива клоуни да приличат, ето Левски всичо им е изрядно и пак се насират, Лудогорец още по зле.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 7 госта