Лудогорец - Металург Донецк (контрола) 0:0
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
Re: Лудогорец - Металург Донецк (контрола)
Лудогорец играха доста добре, много по-добре от предишните контроли. Направи ми лошо впечатление че пропиляха 3-4 чисти голови положения включително и дузпа. Срещу Слован това може да се окаже решаващо, също и ясно си пролича че Платини е с поне 2 класи над Безяк въпреки че скоро се присъедини към отбора.

Димитър Пенев - "Да не родим преди да сме бременни."
Re: Лудогорец - Металург Донецк (контрола) 0:0
Добро бе включването на Ешпиньо като опорен халф до Светльо Дяков. В повечето случаи успяваше да замести Генчев на тази позиция.Това оказа влияние и за много по-стабилната игра в защита днес. Напред има още какво да се желае, но всяко нещо с времето си.
Много по -добра игра от предните мачове, но пак го нямаше решителния гол..
Тези нашите дузпи не тренират ли ? Това вероятно е 10-тата пропусната дузпа в официални и приятелски мачове в последната година !
Иначе триото в средата доста ми хареса - Марселиньо - Дяков - Ешпиньо, защитата игра по съвсем различен начин с Владо на вратата.
Някои много бързо ни отписаха, но мисля че пак ще сме фаворит за титлата, трябва обаче обиграване на новите !
Тези нашите дузпи не тренират ли ? Това вероятно е 10-тата пропусната дузпа в официални и приятелски мачове в последната година !
Иначе триото в средата доста ми хареса - Марселиньо - Дяков - Ешпиньо, защитата игра по съвсем различен начин с Владо на вратата.
Някои много бързо ни отписаха, но мисля че пак ще сме фаворит за титлата, трябва обаче обиграване на новите !
Все пак трябва да имаме предвид, че днешния съперник не ни пресираше, за разлика от предишните. Дадоха възможност на нашите да играят. Определено най-добър мач на нашите в Австрия като игра. Лирсваше им самочувствие за да победят. А може и малко да са се пазели, все пак мачът за Суперкупата е след по-малко от седмица.
[center]
[/center]