Лудогорец - Пирин (Гоце Делчев)- контролен мач на живо.
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
- we are the champions
- Контакти:
Re: Лудогорец - Пирин (Гоце Делчев)- контролен мач на живо.
С тази игра ШЛ ,е ваша на финала ще биете Байерн!
Слабичко...но все пак е първи мач
Едни други герои да не се обаждат защото направиха равен с ВТОРОДИВИЗИОНЕН отбор
Едни други герои да не се обаждат защото направиха равен с ВТОРОДИВИЗИОНЕН отбор

D.Georgiev написа:Петев, Петееев, какъв "БАТЕ Борисов"? Та ние сме тактически надиграни от Гоце Делчев! Два пъти на контра ни хващат по долни гащи...
Така е !
Да си кажа, ясно и категорично за пореден път - Петев - време е за червения картон

- we are the champions
- Контакти:
snakebite написа:Слабичко...но все пак е първи мач
И това тебе,те топли така ли ?

- 1Neutralen
- Контакти:
Добро първо полувреме.
Второто полувреме беше доста слабо, но трябва да се отбележи че играхме с резервите.
Ешпинъо и Златински играха доста добре. Вижда се че ни трябва още един нападател.
Второто полувреме беше доста слабо, но трябва да се отбележи че играхме с резервите.
Ешпинъо и Златински играха доста добре. Вижда се че ни трябва още един нападател.
- ПФК Лудогорец
Усещам, че ще мачкаме в ШЛ. Напред лудогорци !
Само Лудогорец. Благодарим Ви г-н Домусчиев.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=1JgFXT6RbZ4[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=1JgFXT6RbZ4[/youtube]
Не избързвайте със заключенията от контролите, а и стига с Петев, в момента състав се подрежда, всички играят и се сменят, разбира се, че ще има хаос като цяло в игра. аз успях второто да гледам и нещо дупка в средата ми зее
в офанзивен план...тази схема май, май...ама да не се правя на разбирач, все пак сега е врамето за всякакви опити и врътки... 

- D.Georgiev
- Контакти:
Всъщност според мен съставът, който започна мача се гласи за титулярен в турнирите. Имаше и положителни неща, струва ми се, че се опитваме да заиграем отново на скорост, но и теренът беше лош. Еспиньо и Златински не мога да ги коментирам след едно полувреме. Първият явно ще ни бъде изпълнител на статичните положения.
Притеснява ме това, че наистина днес бяхме надиграни чисто тактически. Пирин, с футболистите, с които разполага за мен изглеждаше като отборът, който знае какво трябва да прави на терена. Много грамотен отбор, ако подобрят представянето си, през следващия сезон няма да ги мислим.
Нашите играха доста грубо първото полувреме, което не мога да си го обясня с нищо. Някак пренавити и то в подобен мач.
Изненадва ме, че на този етап се залага на Мантула. Аз го харесвам, но се вижда, че има още доста да учи. Положението за гола дойде от негова грешка. Според мен Барт ще бъде по-удачен избор поне за турните. В първенството предпочитам да виждам финландеца.
Притеснява ме това, че наистина днес бяхме надиграни чисто тактически. Пирин, с футболистите, с които разполага за мен изглеждаше като отборът, който знае какво трябва да прави на терена. Много грамотен отбор, ако подобрят представянето си, през следващия сезон няма да ги мислим.
Нашите играха доста грубо първото полувреме, което не мога да си го обясня с нищо. Някак пренавити и то в подобен мач.
Изненадва ме, че на този етап се залага на Мантула. Аз го харесвам, но се вижда, че има още доста да учи. Положението за гола дойде от негова грешка. Според мен Барт ще бъде по-удачен избор поне за турните. В първенството предпочитам да виждам финландеца.

Предвид резултата, контролата е полезна
Не можах да гледам целия мач, но хвърлях по едно око. Хареса ми играта, която нашите се опитваха да играят през първото полувреме. Видях доста пропуски, например Моци при един ъглов удар не можа да уцели вратата от 3-4 метра. Имаше и още няколко.
През второто полевреме, пиринци често успяваха да отнемат топката. Кишада за пореден път се прояви като златна резерва.
Все пак това е контрола и е неуместно да се искат оставки. Естествено, че очаквахме много повече, но не се знае какви са били задачите в този мач и какво отражение има изминалата подготовка, натоварвания и т.н.

През второто полевреме, пиринци често успяваха да отнемат топката. Кишада за пореден път се прояви като златна резерва.
Все пак това е контрола и е неуместно да се искат оставки. Естествено, че очаквахме много повече, но не се знае какви са били задачите в този мач и какво отражение има изминалата подготовка, натоварвания и т.н.
[center]
[/center]

- D.Georgiev
- Контакти:
tsonpen написа:Предвид резултата, контролата е полезнаНе можах да гледам целия мач, но хвърлях по едно око. Хареса ми играта, която нашите се опитваха да играят през първото полувреме. Видях доста пропуски, например Моци при един ъглов удар не можа да уцели вратата от 3-4 метра. Имаше и още няколко.
А, то времето за оставки го изпуснахме. Каквото било, било. Дано да видим подобрение.