Ясни са съперниците на Лудогорец в Шампионската Лига

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
donDiego

Re: Ясни са съперниците на Лудогорец в Шампионската Лига

Мнениеот donDiego » 27 май 2013 14:22

А бе нали на Левски първи им изясниха съперниците в ШЛ :mrgreen: ,каква е тази работа :)
Пак станахме за ташак на кучетата. Имаме пари, нямаме пари, ще продаваме, няма да продаваме..ЕЙ БОГУ, НАСР***Е СЕ ПРАВИ

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 28 май 2013 16:04

:mrgreen:
"Във втори предварителен кръг на Шампионска лига ни заплашва нова среща с опасния български отбор Лудогорец", пише водещото хърватско издание vecernji.hr. Останалите съперници просто са изброени.

http://www.sportline.bg/news/117550/din ... ludogorets
[center]Изображение[/center]

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 28 май 2013 16:11

[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 28 май 2013 16:19

Parmalat написа:Ето и оригинала http://www.vecernji.hr/sport/vijesti/na ... nak-560373

Още в заглавието:
opasni bugarski Ludogorec

И тая слава никак не е малко! ;)
[center]Изображение[/center]

OOH
Контакти:

Мнениеот OOH » 28 май 2013 17:46

tsonpen написа:
Parmalat написа:Ето и оригинала http://www.vecernji.hr/sport/vijesti/na ... nak-560373

Още в заглавието:

Честито. :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
donDiego

Мнениеот donDiego » 29 май 2013 01:27

tsonpen написа:

Още в заглавието:

Дане дава ..Платини,да имате една друга слава :) на евро*****и бугарски :mrgreen:
Успех Ви желая и да влезнете в групите ;)
Пак станахме за ташак на кучетата. Имаме пари, нямаме пари, ще продаваме, няма да продаваме..ЕЙ БОГУ, НАСР***Е СЕ ПРАВИ

мим
Контакти:

Мнениеот мим » 29 май 2013 12:21

а аз си мисля, че ще бъдат разделени съперниците по региони и шведи, финландци едва ли ще ни се паднат.
може би съперник ще ни е някой измежду номерата 1,3,5,6,8,9,12,16,17
само не ми се иска да е Партизан ...
успех при жребия най-първо и... дай боже да се справим достойно и минем някой кръг напред...

Потребителски аватар
fen-fen
Контакти:

Мнениеот fen-fen » 29 май 2013 12:27

D.Georgiev написа:
tsonpen написа:Не знам защо си мисля, че нашите играят срещу силни съперници дори по-добре, отколкото срещу слаби. Миналата година дали щяха да играят толкова добре, ако не се беше паднал вторият по трудност? А после за утеха ходиха и направиха едно равенство с Евертън.
Успехът ни днес трябва да се дължи на късмета на Врадо Стоянов :) Той нали дойде за да играе в ШЛ. Е, сега поне имаме Вратар! Дори си мисля, че може и да е капитан.

Нали знаеш какво ще стане ако ни се падне по-стойностен отбор? Защита, защита и гол 93-тата... Не, мерси, ако ще сме с Петев, предпочитам по-слаб отбор, основно защото ще излезем за победа, а не да пазим резултат.

Не съм голям оптимист за мачовете в ШЛ. Дай Боже да имаме някакъв успех. Относно Петев, Домусчиев намекна, че според целите които ще се поставят в клуба ще се реши неговото бъдеще като треньор така, че е възможна смяна.
Напред Лудогорец ! http://ludogorec.net/forum/images/smilies/razgradscarf1.gif
[offtopic]Бареков ако пусне тоалетна хартия с физиономията си ще стане милионер![/offtopic]

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 30 май 2013 18:02

Незнам,кой отбор ще ви се падне,но знам че всички за преодолими!Моят ЦСКА ми го е доказвал два пъти-Байер Леверкузен и Динамо Москва!Така че шанс има,стига и късмета да е с вас!Не предизвиквайте и съдбата като миналата година!Продължавам да смятам,че с треньор Петев няма да успеете!

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 30 май 2013 18:54

BRF написа:Незнам,кой отбор ще ви се падне,но знам че всички за преодолими!Моят ЦСКА ми го е доказвал два пъти-Байер Леверкузен и Динамо Москва!Така че шанс има,стига и късмета да е с вас!Не предизвиквайте и съдбата като миналата година!Продължавам да смятам,че с треньор Петев няма да успеете!

Може би ако Домусчиев бързо покаже и втория жълт картон,ще ви се покачат шансовете!

Върни се в “Лудогорец”