XXIX кръг, Лудогорец - "Ботев" Пловдив, 2:0

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
ivodm72
Контакти:

Re: XXIX кръг, Лудогорец - "Ботев" Пловдив

Мнениеот ivodm72 » 21 май 2013 21:48

успех на Ботев 1-2
САМО ЛЕВСКИ

Потребителски аватар
Inex

Мнениеот Inex » 21 май 2013 21:48

Утре вечер по това време Левски и на теория ще е шампион ;)

Потребителски аватар
D.Georgiev
Контакти:

Мнениеот D.Georgiev » 21 май 2013 21:51

Лично аз си мисля, че тези точки изобщо не ни трябват и ако помогнат на "Ботев" за ЕКТ ще се радвам. Нямам нищо против да го загубим този мач, лампата изгоря, вече дори не може да мига. Щом никой не я видя докато светеше се надявам сега на някой да му направи впечатление, че изобщо не свети. Дано видим футбол и поне ние да играем без напрежение. "Ботев" има за какво да се бори, така че ги очаквам по-мотивирани и навити.
Прогноза: 1:1
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
hd29
Контакти:

Мнениеот hd29 » 21 май 2013 21:53

dodo7271 написа:
nedko написа:
Levskar_90 написа:Мача е ясен Ботев ще подари 3 точки на Лудогорец.

Защо?

Защото Ботев не искат да играят в ЕВропа.

Те и да искат,вече не могат.

един е ботев
Контакти:

Мнениеот един е ботев » 21 май 2013 21:56

Levskar_90 написа:Мача е ясен Ботев ще подари 3 точки на Лудогорец.

:twisted: :twisted:

dodo7271
Контакти:

Мнениеот dodo7271 » 21 май 2013 21:57

Ботев, ако искат да играят в Европа, трябва задължително да вземат този мач. Моментът е идеален. Лудогорец е с паднал гард, изморени са. А в последния кръг Локо Сф със сигурност ще бие ЦСКА и така се подреждат нещата идеално за Ботев. Обаче, Мъри не иска в Европа. А защо, това е голяма загадка.
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 21 май 2013 22:01

D.Georgiev написа:Лично аз си мисля, че тези точки изобщо не ни трябват и ако помогнат на "Ботев" за ЕКТ ще се радвам. Нямам нищо против да го загубим този мач, лампата изгоря, вече дори не може да мига. Щом никой не я видя докато светеше се надявам сега на някой да му направи впечатление, че изобщо не свети. Дано видим футбол и поне ние да играем без напрежение. "Ботев" има за какво да се бори, така че ги очаквам по-мотивирани и навити.

Всеки уважаващ себе си отбор трябва да излиза за победа! Независимо колко симпатични са жълтите и колко им трябват точки. Ако излезем да им даваме аванта е много по-неприятно, отколкото загубата ни на Герена.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
D.Georgiev
Контакти:

Мнениеот D.Georgiev » 21 май 2013 22:03

tsonpen написа:
D.Georgiev написа:Лично аз си мисля, че тези точки изобщо не ни трябват и ако помогнат на "Ботев" за ЕКТ ще се радвам. Нямам нищо против да го загубим този мач, лампата изгоря, вече дори не може да мига. Щом никой не я видя докато светеше се надявам сега на някой да му направи впечатление, че изобщо не свети. Дано видим футбол и поне ние да играем без напрежение. "Ботев" има за какво да се бори, така че ги очаквам по-мотивирани и навити.

Всеки уважаващ себе си отбор трябва да излиза за победа! Независимо колко симпатични са жълтите и колко им трябват точки. Ако излезем да им даваме аванта е много по-неприятно, отколкото загубата ни на Герена.

Никъде не съм казал "аванта". Искам да стане мач, а ако го вземат "Ботев" аз няма да съм недоволен. За себе си се надявам, че още една издънка може да донесе промяна.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

OOH
Контакти:

Мнениеот OOH » 21 май 2013 22:06

1-1 и Левски Шампион АЛЕ АЛЕ......

Върни се в “Лудогорец”