Кирил Домусчиев: Ще извадя Лудогорец

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

petko.h.markov
Контакти:

Re: Кирил Домусчиев: Ще извадя Лудогорец

Мнениеот petko.h.markov » 23 апр 2013 18:40

На кого да докажат? Ако удариш кола с твоята ще те оправдаят ли ако кажеш че не си я видял.
Явно говорим на различни езици.

KellyB

Мнениеот KellyB » 23 апр 2013 18:41

petko.h.markov написа:Говорим за подпиране от съдията а не за пропуснати положения.Схващаш ли ? Каква е връзката на едното с другото.За такова подпиране
вече колко съдии изгониха.

Явно не схващаш за какво говоря и трябва да ти обяснявам. Ако Литекс бяха повели, тъй като имаха няколко отлични ситуации за гол в началото, как съдията щеше да помогне на Левски? Не мислиш ли, че всички грешки, които той сътвори в хода на мача, са просто от некъдърност? Освен всичко друго, цялото второ полувреме Йорданов свири в ущърб на Левски.

Потребителски аватар
D.Georgiev
Контакти:

Мнениеот D.Georgiev » 23 апр 2013 19:11

Българският запалянко:

Евъртън - Лудогорец 1:1 - 160 мнения за 6 месеца
Кирил Домусчиев (изнервен): "Ще извадя Лудогорец" - 240 мнения за 20 часа

Тука много хора се чудят за коя сламка да се хванат само и само да си извадят "Лудогорец" с извинение от задника. Коментар в момент на изблик на повече емоции и това е. Лично аз не виждам какво има да се коментира толкова. Пишете за играта на отбора, която никаква я няма, а не за това дали ще го има догодина.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Foreigner
Контакти:

Мнениеот Foreigner » 23 апр 2013 19:25

petko.h.markov написа:На кого да докажат? Ако удариш кола с твоята ще те оправдаят ли ако кажеш че не си я видял.

Как да се разберем, като ти твоето си знаеш. :)
Ако ДОКАЖАТ, че съм ударил кола няма значение дали съм я видял или не. Обаче, има огромна разлика и санкциите ще са коренно различни, ако съм ударил колата НАРОЧНО или по невнимание. Сещаш ли се сега?
В случая със съдията - ДОКАЗВАТ че не е видял или че не е бил където трябва и го наказват.
Обаче НИКОЙ НЕ ДОКАЗВА, че го е направил НАРОЧНО! Т.е. до второ нареждане - не е помогнал УМИШЛЕНО на Левски.
Разбрахме ли се вече?
...

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 23 апр 2013 20:54

KellyB написа:
petko.h.markov написа:Говорим за подпиране от съдията а не за пропуснати положения.Схващаш ли ? Каква е връзката на едното с другото.За такова подпиране
вече колко съдии изгониха.

Явно не схващаш за какво говоря и трябва да ти обяснявам. Ако Литекс бяха повели, тъй като имаха няколко отлични ситуации за гол в началото, как съдията щеше да помогне на Левски? Не мислиш ли, че всички грешки, които той сътвори в хода на мача, са просто от некъдърност? Освен всичко друго, цялото второ полувреме Йорданов свири в ущърб на Левски.

Може от некадърност може и умишлено.Как ще ми докажеш каква е истината.А свирката в ущърб на левски
второто полувреме е компесация за даденото преди това.Какво става ако левски остане с 9 души.Той предреши
мача по този начин.Не смесвай неговите грешки с пропуските.Няма нищо общо едното с другото.

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 23 апр 2013 21:02

Foreigner написа:
petko.h.markov написа:На кого да докажат? Ако удариш кола с твоята ще те оправдаят ли ако кажеш че не си я видял.

Как да се разберем, като ти твоето си знаеш. :)
Ако ДОКАЖАТ, че съм ударил кола няма значение дали съм я видял или не. Обаче, има огромна разлика и санкциите ще са коренно различни, ако съм ударил колата НАРОЧНО или по невнимание. Сещаш ли се сега?
В случая със съдията - ДОКАЗВАТ че не е видял или че не е бил където трябва и го наказват.
Обаче НИКОЙ НЕ ДОКАЗВА, че го е направил НАРОЧНО! Т.е. до второ нареждане - не е помогнал УМИШЛЕНО на Левски.
Разбрахме ли се вече?

Определено не си добре.Това са твой измишльотини.

Потребителски аватар
fen-fen
Контакти:

Мнениеот fen-fen » 25 апр 2013 12:33

KellyB написа:Изгледах отново "Пред банята" от снощи на спокойствие. Явно Домусчиев е свършил парите и го хванаха нервите яко! На съвсем прости въпроси той прекъсваше и се пенеше като за световно! Обсипваше ефира с глупости само и само да заглуши думите на Батков. Какво повече да се коментира...
P.S. Оказа се, че просто Ники Йорданов е некадърник! Не е подпрял Левски, толкова си може човека.... Дори авантите за Литекс бяха повече.

Значи когато става въпрос за Левски, толкова си може съдията, когато става въпрос за други отбори съдията ги подпира!! :lol: Е няма по смешен извод от тоя! Аз много пъти съм казвал, че съдиите са ни слаби и толкова си могат. Никога не съм твърдял, че даден съдия е свирил умишлено за даден отбор, докато вие пресипвахте да крещите и мазоли ви излизаха на пръстите да пишете как съдиите свирели за нас или за други. Значи не виждате по далече от носа си, и когато както ви е удобно и изгодно така си говорите.
Напред Лудогорец ! http://ludogorec.net/forum/images/smilies/razgradscarf1.gif
[offtopic]Бареков ако пусне тоалетна хартия с физиономията си ще стане милионер![/offtopic]

Потребителски аватар
JACKO
Контакти:

Мнениеот JACKO » 26 апр 2013 10:51

fen-fen написа:
KellyB написа:Изгледах отново "Пред банята" от снощи на спокойствие. Явно Домусчиев е свършил парите и го хванаха нервите яко! На съвсем прости въпроси той прекъсваше и се пенеше като за световно! Обсипваше ефира с глупости само и само да заглуши думите на Батков. Какво повече да се коментира...
P.S. Оказа се, че просто Ники Йорданов е некадърник! Не е подпрял Левски, толкова си може човека.... Дори авантите за Литекс бяха повече.

Значи когато става въпрос за Левски, толкова си може съдията, когато става въпрос за други отбори съдията ги подпира!! :lol: Е няма по смешен извод от тоя! Аз много пъти съм казвал, че съдиите са ни слаби и толкова си могат. Никога не съм твърдял, че даден съдия е свирил умишлено за даден отбор, докато вие пресипвахте да крещите и мазоли ви излизаха на пръстите да пишете как съдиите свирели за нас или за други. Значи не виждате по далече от носа си, и когато както ви е удобно и изгодно така си говорите.

НАистина толкова си могат.
сега трябва да кажем че съдиите снощи са подпирали базел и фенерите ли!
Ами те са хора.
Слаби съдий,слабо първенство.

Върни се в “Лудогорец”