XXII кръг, Лудогорец - Локомотив Пловдив, 1:0

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Re: XXII кръг, Лудогорец - Локомотив Пловдив

Мнениеот tsonpen » 15 апр 2013 11:51

OOP написа:Както виждаш съм писал за ХОРЕОГРАФИЯ - нещо елементарно, но не и за хора от вашия край. Естествено кат няма какво да кажете започвате да нападате и да пишете куп простотии - единия вика, че нямало жени и деца по стадионите, другия за наркомани ми говори......дано поне да се успокоявате така :arrow: :arrow: :arrow:

OOP-чо, най-доброто в твоя случай е да си гледаш форума на "Левски". Не разбирам какво си се вкопчил в нашия раздел, след като омразата към Лудогорец и феновете прозира от всяко твое мнение. Силно изкривен и боядисан си и това не е твоят раздел. Разликата между нас и теб е, че ние пишем в раздела на отбора, на който симпатизираме. Има и хора, които отправят основателна критика. Ти не си от тях.
Явно възприемаш себе си като някакъв героичен борец срещу злото, наречено Лудогорец. Браво, записа се в световната история, а сега може да се успокоиш и да потърсиш друго поприще.
Помня как изгря с лъжата, че си от Разград и твърдейки небивалици, които си бил виждал с очите си.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
OOP
Контакти:

Мнениеот OOP » 15 апр 2013 12:01

[offtopic]
tsonpen написа:
OOP написа:Както виждаш съм писал за ХОРЕОГРАФИЯ - нещо елементарно, но не и за хора от вашия край. Естествено кат няма какво да кажете започвате да нападате и да пишете куп простотии - единия вика, че нямало жени и деца по стадионите, другия за наркомани ми говори......дано поне да се успокоявате така :arrow: :arrow: :arrow:

Разликата между нас и теб е, че ние пишем в раздела на отбора, на който симпатизираме.
Помня как изгря с лъжата, че си от Разград и твърдейки небивалици, които си бил виждал с очите си.

Поредната простотия, на която и сам не си вярваш. Я си преброй мненията във форума на Левски! И понеже пишеш "НИЕ" говорейки от името на всички фенове на лудогорец - я преброй и мненията на fen-fen и ИвайлоЛудогорец във форума на Левски. После направи едно процентно съотношение спрямо жителите на Разград, анализирай полученото число :lol: :lol: :lol: .......това го можете най добре - да пишете абсолютни глупости. Явно имате доста комплекси. И сега последно от къде съм?!? Да не се окаже, че познавам Разград много по-добре от тебе?!?:shock: :shock: :shock:[/offtopic]
От „Фен клуб Сектор Г”:
Всъщност няма „сливане”, няма и „обединение” – има единствено преименуване на Литекс, слагането на червени екипи на техните футболисти и използването на нашата емблема.

Mitata написа:Ние за чест и морал не говорим

Потребителски аватар
crazyforest74
Контакти:

Мнениеот crazyforest74 » 15 апр 2013 12:51

OOP докога ще досаждаш с "Информираността' си , не се ли усещаш какви нелепици пишеш !
Хубави, лоши , това ни е публиката ! въобще не ми пука за твойто мнение както и на другите хейтъри. Разликата с вас и други подобни - е че не МРАЗИМ нито другите публики, нито собствените си футболисти, разбираш ли , кои публики визирам ??

Относно за мача, труден мач, но е време да бием след всичката каръщина която ни преследва. Интересно ми е да видя Шоко как ще се включи, не е играл отдавна ! Дано да нямаме проблеми от неговия фланг, другите 10 които се предвиждат за мача са най-доброто с което разполагаме !
Време е и Бадема да се отпуши най-сетне !
2:1 за нас !

Потребителски аватар
OOP
Контакти:

Мнениеот OOP » 15 апр 2013 13:19

[offtopic]
crazyforest74 написа:OOP докога ще досаждаш с "Информираността' си , не се ли усещаш какви нелепици пишеш !
Хубави, лоши , това ни е публиката ! въобще не ми пука за твойто мнение както и на другите хейтъри. Разликата с вас и други подобни - е че не МРАЗИМ нито другите публики, нито собствените си футболисти, разбираш ли , кои публики визирам ??

Пич от 9 мнения 8 са ти във форума на Левски и после аз съм досаждал.......Имам информация да и вас много ви боли, че това е самата истина, но нищо заблуждавайте се колко сте велики..... :P :P :P[/offtopic]
От „Фен клуб Сектор Г”:
Всъщност няма „сливане”, няма и „обединение” – има единствено преименуване на Литекс, слагането на червени екипи на техните футболисти и използването на нашата емблема.

Потребителски аватар
nedko
Контакти:

Мнениеот nedko » 15 апр 2013 14:29

Прогнози като 3:0, 4:0, 5:1 са по-скоро като пожелания. Тимът на Локо Пд е доста сериозен и едва ли ще е толкова лесно. И Локото ще пробват да измъкнат нещичко от Разград, ще бъдат доволни ако стане, ако ли не, никой не може да им каже копче, че са паднали от шампиона. В този смисъл пловдичани са абсолютно необременени и психически освободени, още повече, че не са и застрашени от изпадане. При Лудогорец нещата стоят по друг начин. Трябва ни задължителна победа и това донякъде ще ни тормози. Все пак това си има и добрата страна - мотивацията и концентрацията трябва да е на 100% и тогава вече ще вземем мача.

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 15 апр 2013 15:29

OOP написа:[offtopic]
tsonpen написа:

Разликата между нас и теб е, че ние пишем в раздела на отбора, на който симпатизираме.

Поредната простотия, на която и сам не си вярваш. Я си преброй мненията във форума на Левски! И понеже пишеш "НИЕ" говорейки от името на всички фенове на лудогорец - я преброй и мненията на fen-fen и ИвайлоЛудогорец във форума на Левски. После направи едно процентно съотношение спрямо жителите на Разград, анализирай полученото число :lol: :lol: :lol: .......това го можете най добре - да пишете абсолютни глупости. Явно имате доста комплекси. И сега последно от къде съм?!? Да не се окаже, че познавам Разград много по-добре от тебе?!?:shock: :shock: :shock:[/offtopic]

Не става дума за това кой къде пише. Ако искаш пиши само тук и дори ще ти се радваме, но без омразата, която изпълва коментарите ти.
Естествено и аз пиша по други форуми, но в кой основно пиша може да видиш в ститистиката ми. И ще повторя, че никой не е длъжен да пише на определено място, но системните провокации са нещо, което е много неприятно.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
Ивайло Лудогорец
Контакти:

Мнениеот Ивайло Лудогорец » 15 апр 2013 15:30

OOP написа:[offtopic]
tsonpen написа:

Kъде ме намесваш пък мен , коментирал съм някой мач и то в хода на мача , а не след това ...
тистика

Последно посещение:
15 Апр 2013 15:29
Общо мнения:
482 | Виж всички мнения на потребителя
(0.02% от всички мнения / 0.73 мнения на ден)
Най-активен във форум:
Лудогорец
(147 Мнения / 30.50% от всички ваши мнения)

krasnii
Контакти:

Мнениеот krasnii » 15 апр 2013 15:56

аз не мога да реазбера защо за някой мирното гледане на мач със семки в ръце , не е нормално .Все пак не всички са луди като нас от агитката , и това е нормално . По добре семки да се люпят отколкото да се хвърлят ракети и бомби по противниковата публика .А колкото до това дали сме 500 или 5 000 винаги сме подкрепяли отбора си , и никога не сме ги оставяли без подкрепа м просто за момента толкова са ни възможностите

Потребителски аватар
OOP
Контакти:

Мнениеот OOP » 15 апр 2013 16:05

[offtopic]
tsonpen написа:
OOP написа:
tsonpen написа:

Поредната простотия, на която и сам не си вярваш. Я си преброй мненията във форума на Левски! И понеже пишеш "НИЕ" говорейки от името на всички фенове на лудогорец - я преброй и мненията на fen-fen и ИвайлоЛудогорец във форума на Левски. После направи едно процентно съотношение спрямо жителите на Разград, анализирай полученото число :lol: :lol: :lol: .......това го можете най добре - да пишете абсолютни глупости. Явно имате доста комплекси. И сега последно от къде съм?!? Да не се окаже, че познавам Разград много по-добре от тебе?!?:shock: :shock: :shock:

Не става дума за това кой къде пише. Ако искаш пиши само тук и дори ще ти се радваме, но без омразата, която изпълва коментарите ти.
Естествено и аз пиша по други форуми, но в кой основно пиша може да видиш в ститистиката ми. И ще повторя, че никой не е длъжен да пише на определено място, но системните провокации са нещо, което е много неприятно.

Нали си наясно,че това което пиша не са провокации, а самата истина. Толкова ли е сложно да кажеш да не знаят хората, нямаме футболни традиции. Нищо лошо няма ще се научите. В никакъв случай не целя да обиждам публиката ви. Но не вие се нахвърляте да обиждате и да се сравнявате с други агитки, което е невъзможно. Айде стига сте избивали комплекси и когато ви се казва истината в очите я приемете, няма нищо срамно. Само така ще се развивате и ще имате възможност да бъдете сред големите. А само за една година почти всички във форума на гонг ви намразиха. Попитахте ли се защо? не нали. Айде сега се замислете малко, докато ви е време[/offtopic]
От „Фен клуб Сектор Г”:

Върни се в “Лудогорец”