XXI кръг, ЦСКА - Лудогорец
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
-
- Контакти:
Re: XXI кръг, ЦСКА - Лудогорец
Радуканов не е за големи неща, не може да работи под напрежение.Предишния път пое ЦСКА в момент, когато бяха в страшна криза, и просто никой не очакваше нищо от него..направи една случайна победа на "Герена", като цяло тогава ЦСКА не се бореше за нищо и играеше без напрежение.За Купата извади късмет -финал срещу Славия която тогава беше в серия от 10 поредни загуби, и дори в тоя мач се видя че с 300 зара Радуканов го взе, и то с гол от засада, а като знам "белите" какви положения изпуснаха към края, сигурно Миленчо е бил пред инфаркт.На следващия сезон вече му поставиха цел- шампионска титла.Наредиха му програмата, в първите осем кръга- Светкавици, калиакри, монтани, бероета.Докараха му футболисти като Зику и Мораеш, плюс Платини, Нелсън и Делев...с такъв отбор, треньори като Тройчо(колкото и да не го харесвам), Мъри Стоилов, Херо, че дори и Вили Вуцов щяха с лекота да спечелят титлата и да бият убедително всеки мач.Миленчо каква я свърши-измъчени победи срещу Каварна,Видима, Берое, Локо(СФ) и то с много сериозни съдийски аванти.Дойдоха по сериозните съперници, осра се срещу Славия и Черно море, и го натириха.Отиде в Ботев-и там имаше цел: да ги вкара в А-група, задължително-т.е, пак под напрежение....тотално насиране направи там...тъй че аз не бих очаквал чудеса от тоз "специалист" 

[wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/cec5bbba9156abab3f8f0b9f09e3104b/tumblr_mvqczbeEU11sr39gto1_500.gif#_=[/wrapimg]
- delqnski47
- Контакти:
allez_les_blues написа:Радуканов не е за големи неща, не може да работи под напрежение.Предишния път пое ЦСКА в момент, когато бяха в страшна криза, и просто никой не очакваше нищо от него..направи една случайна победа на "Герена", като цяло тогава ЦСКА не се бореше за нищо и играеше без напрежение.За Купата извади късмет -финал срещу Славия която тогава беше в серия от 10 поредни загуби, и дори в тоя мач се видя че с 300 зара Радуканов го взе, и то с гол от засада, а като знам "белите" какви положения изпуснаха към края, сигурно Миленчо е бил пред инфаркт.На следващия сезон вече му поставиха цел- шампионска титла.Наредиха му програмата, в първите осем кръга- Светкавици, калиакри, монтани, бероета.Докараха му футболисти като Зику и Мораеш, плюс Платини, Нелсън и Делев...с такъв отбор, треньори като Тройчо(колкото и да не го харесвам), Мъри Стоилов, Херо, че дори и Вили Вуцов щяха с лекота да спечелят титлата и да бият убедително всеки мач.Миленчо каква я свърши-измъчени победи срещу Каварна,Видима, Берое, Локо(СФ) и то с много сериозни съдийски аванти.Дойдоха по сериозните съперници, осра се срещу Славия и Черно море, и го натириха.Отиде в Ботев-и там имаше цел: да ги вкара в А-група, задължително-т.е, пак под напрежение....тотално насиране направи там...тъй че аз не бих очаквал чудеса от тоз "специалист"
Има много логика в това,което казваш и може да се каже,че си прав!Но нека да добавим един елемент,който ние цесекарите попозабравихме...Дуци....!Него го назначиха и оттам почнаха проблемите на ЦСКА...после се смени и Радуканов и т.н. и т.н.!Точно в тоя период беше горе долу в който играта ни спря да върви!
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
-
- Контакти:
allez_les_blues написа:Радуканов не е за големи неща, не може да работи под напрежение.Предишния път пое ЦСКА в момент, когато бяха в страшна криза, и просто никой не очакваше нищо от него..направи една случайна победа на "Герена", като цяло тогава ЦСКА не се бореше за нищо и играеше без напрежение.За Купата извади късмет -финал срещу Славия която тогава беше в серия от 10 поредни загуби, и дори в тоя мач се видя че с 300 зара Радуканов го взе, и то с гол от засада, а като знам "белите" какви положения изпуснаха към края, сигурно Миленчо е бил пред инфаркт.На следващия сезон вече му поставиха цел- шампионска титла.Наредиха му програмата, в първите осем кръга- Светкавици, калиакри, монтани, бероета.Докараха му футболисти като Зику и Мораеш, плюс Платини, Нелсън и Делев...с такъв отбор, треньори като Тройчо(колкото и да не го харесвам), Мъри Стоилов, Херо, че дори и Вили Вуцов щяха с лекота да спечелят титлата и да бият убедително всеки мач.Миленчо каква я свърши-измъчени победи срещу Каварна,Видима, Берое, Локо(СФ) и то с много сериозни съдийски аванти.Дойдоха по сериозните съперници, осра се срещу Славия и Черно море, и го натириха.Отиде в Ботев-и там имаше цел: да ги вкара в А-група, задължително-т.е, пак под напрежение....тотално насиране направи там...тъй че аз не бих очаквал чудеса от тоз "специалист"
Случайна победа на Герена ?? Случайна може да кажеш на победата ви миналата пролет срещу нас с 1 удар..или над победата ви над Литекс за купата(1-0) ...всъщност тя не е случайна...тя e с гол на Ахмет Ахмет!!! Миленчо незнам става ли нестава ли ама подуенските тигри да палят свещите за четвъртък ЦСКА да не победи защото победи ли на 90% е ШАМПИОН!

Иначе колкото до мача...много коварен мач и си мисля че ЦСКА ще го спечели на мъка с 2-1...

Стойчо Младенов: ЦСКА ще е 1-ви,другите да се нареждат както искат!
- Keine Lust
- Контакти:
Мачът е предварително решен за 1ца
Тая "интрига" дето я заплетоха с 5те отбора борещи се за титла (за вдигане на ТВ рейтинг) няма толкова лесно да бъде разплетена.

Тая "интрига" дето я заплетоха с 5те отбора борещи се за титла (за вдигане на ТВ рейтинг) няма толкова лесно да бъде разплетена.
Х-2 е мачът според мен
- we are the champions
- Контакти:
Мача е 3:1 (Марселиньо,Присо
,Камбуров,Делев)

- amstel_beer
- Контакти:
vlado161 написа:Х-2 е мачът според мен
1-Х Двойката е невъзможна

Предвид близките отношения между Титан и БМФ
резултата ще е във вреда на Левски.Това ще рече знак различен от равния.Малцина знаят какво е уговорено, а е 100% уговорено защото такива важни събития рядко се остават в ръцете на съдбата.
Силно се надявам този път Киро да си преглътне егото и да си спомни кой е отбора на сърцето му.

Силно се надявам този път Киро да си преглътне егото и да си спомни кой е отбора на сърцето му.