ей такива дундьовци като Пламен нямат нужда от коментар.... видял невидял и коментира, абе паток ти къде беше в Разград че не те видях бе?!
И що да се фърляте на другите нали те ви дават парите да скачате на нас, бийте си там дузпичките и се радвайте че ви пуснаха хикс нашите играчи.
Върви си коментирай в твоя под-форум, мен да си ме видял да пиша във вашият?
XVIII кръг, Лудогорец - Пирин (Гоце Делчев) 1:1
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
Re: XVIII кръг, Лудогорец - Пирин (Гоце Делчев) 1:1
абе Пламене като сте толкова добри що паднахте от минъоро а или свършиха парите от лагера в Турция
snakebite написа:plamen_ch написа:Да вярно,че както всеки отбор и Лудогорец има проблеми,но вашите проблеми,поне в родното първенство, ги решават съдиите.Справка: Кабаков,Тасков и Ристосков. В последния мач с Пирин се опита съдията да помага ,но явно не му достигаше смелост да завърши мисията си когато има пряко предаване на срещата.
Къде забрави Пастата

Прекалено хейтваш, вече не си интересен..
Понеже се пънеш че си от Гоцето, вместо да се радваш, че къде с късмет, къде със себераздаване сте отмъкнали точица от Лудогорец !
и искам Пирин така да играе и срещу другите конкуренти срещу които записа срамни резултати - с ЦСКА и с Литекс по 5 гола, със Славия - 3 гола....[/qu
Да вярно имахме късмет само ,че имаше и съдийско подпиране на домакините....
При резултат 0:1 положението при което Марчев бе съборен в наказателното поле от вратаря можеше с чиста съвест съдията да даде дузпа ,но щеше да ви прекъсне рекордната серия.Как мислиш ,ако ситуацията бе в нашето наказателно поле дали щеше да бъде подминато така? Да не припомням безброите фалове които се отсъждаха в близост до нашата врата само и само да изравните.....
nikec1 написа:ей такива дундьовци като Пламен нямат нужда от коментар.... видял невидял и коментира, абе паток ти къде беше в Разград че не те видях бе?!
И що да се фърляте на другите нали те ви дават парите да скачате на нас, бийте си там дузпичките и се радвайте че ви пуснаха хикс нашите играчи.
Върви си коментирай в твоя под-форум, мен да си ме видял да пиша във вашият?
Като отваряш дума за "дузпички" защо ли съдията не даде такава за нас при спъването на Марчев?
След като дават мача по телевизията не е нужно да ходя да Разград