XVI кръг, Лудогорец - Черно море 2:0
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
Re: Лудогорец - Черно море 18 ч., 03.03.2013
бе като гледам конкуренцията как играе.. си мисля че ако не се използват непозволени средства и методи няма да има смисъл се играе това първенство.. ;д от всички до сега най-много ми хареса литекс.. и то не защото бяха някакви невероятни, аим защото играха правилно и.. са на по 2о години пичовете.. 2о годишни хлапаци от школата мачкат опита и чуждестранните трансфери..
това се видя.. от всякаде.. та.. да се върнем.. към темата.. наистина ако момчетата играят на макса на възможностите си.. резултата ще бъде катастрофален за чм.. 1оо% ;хх

-
- Контакти:
kev1n написа:бе като гледам конкуренцията как играе.. си мисля че ако не се използват непозволени средства и методи няма да има смисъл се играе това първенство.. ;д от всички до сега най-много ми хареса литекс.. и то не защото бяха някакви невероятни, аим защото играха правилно и.. са на по 2о години пичовете.. 2о годишни хлапаци от школата мачкат опита и чуждестранните трансфери..това се видя.. от всякаде.. та.. да се върнем.. към темата.. наистина ако момчетата играят на макса на възможностите си.. резултата ще бъде катастрофален за чм.. 1оо% ;хх
Нека да видим и ние как и играем. После ще говорим. ЦСКА наистина са по-зле с този треньор, но пък Литекс играят много грамотно.
- we are the champions
- Контакти:
Ще ви дават по телевизията дали ще се съберете 10-20 семкари
ще наблюдавам с удоволствие празния стадион '' Лудогорец Арена'' май така беше 

we are the champions написа:Ще ви дават по телевизията дали ще се съберете 10-20 семкарище наблюдавам с удоволствие празния стадион '' Лудогорец Арена'' май така беше
Какъв ти е проблема на теб , скърбиш за Хебър ли?
- we are the champions
- Контакти:
miro_rz написа:we are the champions написа:Ще ви дават по телевизията дали ще се съберете 10-20 семкарище наблюдавам с удоволствие празния стадион '' Лудогорец Арена'' май така беше
Какъв ти е проблема на теб , скърбиш за Хебър ли?
[offtopic]Дано Домусчиев се махне и дойде някой некадърник като Даскалов да ви затрие и вас

we are the champions написа:Ще ви дават по телевизията дали ще се съберете 10-20 семкарище наблюдавам с удоволствие празния стадион '' Лудогорец Арена'' май така беше
Неразположен ли си? Уморен ли си? Ощетен ли си? Озлобен ли си?
Каквато и да е причината за състоянието ти, нямаш място в такъв форум.
Да се лекуваш, ей!
volf написа:we are the champions написа:Ще ви дават по телевизията дали ще се съберете 10-20 семкарище наблюдавам с удоволствие празния стадион '' Лудогорец Арена'' май така беше
Неразположен ли си? Уморен ли си? Ощетен ли си? Озлобен ли си?
Каквато и да е причината за състоянието ти, нямаш място в такъв форум.
Да се лекуваш, ей!
+1
Фен на ЦСКА да ми говори за празен стадион

Ще го дават ли някъде мача 

- we are the champions
- Контакти:
hijack1 написа:we are the champions написа:Ще ви дават по телевизията дали ще се съберете 10-20 семкарище наблюдавам с удоволствие празния стадион '' Лудогорец Арена'' май така беше
Фен на ЦСКА да ми говори за празен стадион
Армията вчера беше 2 пъти по пълна

Напред Дайретаааааааа