OOP написа:Ще започна отзад напред. Сам го казваш отбора на Народа - фенове от Исперих, Русе, Варна, Шумен.....и така в цяла България......Защото народа това е цяла България, а не София.А ти ми кажи колко фена имате в Стара Загора примерно?!? Другото което е НЕ кибича на централната трибуна на мачовете на Лудогорец. Идвал съм веднъж на вашата аренка и бях в сектор Б. А за това с което си почнал

Май само ти не разбра,че не съм от разград...........

Да започнем от там - Исперих с главна буква, Разград с малка. Не е случайно, нали

Аренка - нищо лошо не виждам, че е малка и кокетна, но един от най-качествените стадиони в България. Мен лично като гражданин на България (не на конкретно населено място) въобще не мож' ме засегнА! Още по-голям фен щях да съм ако Разград беше село с 1000 души население, а арената имаше 500 места!
А за мотивите на някои недостойни хора от съседните градове, можем и сами да се досетим. Помня подвикванията когато Динамо Загреб тренираха в Шумен - "АйдИ, ДинамУ! БийтИ Лудогорец!" Ти сам си отговори фенството или антифенството е по-силно. Както, впрочем и в твоя случай

Ако въпросният проект се беше случил в Русе или Шумен, щях да подкрепям и тамошния отбор. И е напълно естествено, но вижда се, не за всеки...