Лудогорец вече има 25 спонсора

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
OOP
Контакти:

Re: Лудогорец вече има 25 спонсора

Мнениеот OOP » 22 фев 2013 21:46

nikec1 написа:Разград винаги си е бил футболен град, макар на ниво В група или аматьорско публика винаги е имало.
Снимки бол от В група как ходим с няколко автобуса и коли на мач по села и паланки.
Друг е въпроса колко подкрепят истински отбора.... важното е да сме на стадиона!

Качи малко снимки щом са "бол" да ви видим по "паланките" :) :) :) :)
От „Фен клуб Сектор Г”:
Всъщност няма „сливане”, няма и „обединение” – има единствено преименуване на Литекс, слагането на червени екипи на техните футболисти и използването на нашата емблема.

Mitata написа:Ние за чест и морал не говорим

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 22 фев 2013 22:32

nikec1 написа:Разград винаги си е бил футболен град, макар на ниво В група или аматьорско публика винаги е имало.
Снимки бол от В група как ходим с няколко автобуса и коли на мач по села и паланки.
Друг е въпроса колко подкрепят истински отбора.... важното е да сме на стадиона!

:o :shock: Ай,стига,бе !!! :o 36 години съм живял в заблуда. ;)
[center]Изображение[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
snakebite
Контакти:

Мнениеот snakebite » 23 фев 2013 12:19

subzero написа:

:o :shock: Ай,стига,бе !!! :o 36 години съм живял в заблуда. ;)

Наистина си живял в заблуда....след като не си изгледал нито един мач на Лудогорец на ниво Б група или В не..давай заключение, защото ставаш смешен !
ЛУДОГОРЕЦ
ПРЕДИ - НАШАТА ЧЕСТ, СЕГА - НАШАТА СЛАВА

http://forum.ludogorec.com/

nikec1
Контакти:

Мнениеот nikec1 » 23 фев 2013 15:55

не смятам да водя дискусии с хора които не живеят в Разград и не са ходили на мач на Лудогорец (Антибиотик-Лудогорец или Разград 2000) на ниво аматьорски футбол.
Ние знаем къде сме били, знаем откъде идваме...... няма и да го забравим а това ни прави по силни и сплотени па макар и една шепа агитка.
Факт е че сме действащ първенец на страната си, играем най привлекателния футбол на ниво А група и това ни е достатъчно да си тръгваме с песен от стадиона след мач и да си пием биричката без тревоги... дори и да паднем в това няма нищо лошо понеже са ни били далеч по слаби отбори през годините.... единствените които трябва да се притесняват така като гледам са книжните "гиганти" от София които две години вече като видят табелата Разград и краката им омекват а на терена се получава "бихме ви като шкембе у дувар" :)

Потребителски аватар
ludogorec
Контакти:

Мнениеот ludogorec » 25 фев 2013 01:53

OOP написа:

ей измислен левскар от Разград ......... ти дето си ходил на 20-30 ( сигурно преувеличавам :lol: ) мача на Левкси, и дето кибичиш на централната трибуна на мачовете на лудогорец , ако не са хората от прованса като теб ..... ГЕРЕНА ще е празен на ма4овете в еврото . а обори ме :!: .
колко софиянци дойдоха в разград бе :) ................ сектора беше пълен с исперихчани , от варна ,фенове от шумен и малко от русе
отбора" на народа - няма що :lol:
лудогорец

nikec1
Контакти:

Мнениеот nikec1 » 25 фев 2013 12:32

оставете човека, който ме познава знае че и аз симпатизирам на Левски но когато се срещнат Лудогорец и Левски няма как да се поставя под съмнение избора ми.
Всички сме фенове и подкрепяме отбора си за добро или лошо.... просто не понасям някой срещу мен да пише небивалици при положение че незнае по какви села съм ходил да гледам Лудогорец.

Потребителски аватар
OOP
Контакти:

Мнениеот OOP » 25 фев 2013 12:36

ludogorec написа:
OOP написа:

ей измислен левскар от Разград ......... ти дето си ходил на 20-30 ( сигурно преувеличавам :lol: ) мача на Левкси, и дето кибичиш на централната трибуна на мачовете на лудогорец , ако не са хората от прованса като теб ..... ГЕРЕНА ще е празен на ма4овете в еврото . а обори ме :!: .
колко софиянци дойдоха в разград бе :) ................ сектора беше пълен с исперихчани , от варна ,фенове от шумен и малко от русе
отбора" на народа - няма що :lol:

Ще започна отзад напред. Сам го казваш отбора на Народа - фенове от Исперих, Русе, Варна, Шумен.....и така в цяла България......Защото народа това е цяла България, а не София.А ти ми кажи колко фена имате в Стара Загора примерно?!? Другото което е НЕ кибича на централната трибуна на мачовете на Лудогорец. Идвал съм веднъж на вашата аренка и бях в сектор Б. А за това с което си почнал :) Май само ти не разбра,че не съм от разград........... ;)
От „Фен клуб Сектор Г”:
Всъщност няма „сливане”, няма и „обединение” – има единствено преименуване на Литекс, слагането на червени екипи на техните футболисти и използването на нашата емблема.

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 25 фев 2013 14:12

OOP написа:Ще започна отзад напред. Сам го казваш отбора на Народа - фенове от Исперих, Русе, Варна, Шумен.....и така в цяла България......Защото народа това е цяла България, а не София.А ти ми кажи колко фена имате в Стара Загора примерно?!? Другото което е НЕ кибича на централната трибуна на мачовете на Лудогорец. Идвал съм веднъж на вашата аренка и бях в сектор Б. А за това с което си почнал :) Май само ти не разбра,че не съм от разград........... ;)

Да започнем от там - Исперих с главна буква, Разград с малка. Не е случайно, нали ;) Аренка - нищо лошо не виждам, че е малка и кокетна, но един от най-качествените стадиони в България. Мен лично като гражданин на България (не на конкретно населено място) въобще не мож' ме засегнА! Още по-голям фен щях да съм ако Разград беше село с 1000 души население, а арената имаше 500 места!
А за мотивите на някои недостойни хора от съседните градове, можем и сами да се досетим. Помня подвикванията когато Динамо Загреб тренираха в Шумен - "АйдИ, ДинамУ! БийтИ Лудогорец!" Ти сам си отговори фенството или антифенството е по-силно. Както, впрочем и в твоя случай ;)
Ако въпросният проект се беше случил в Русе или Шумен, щях да подкрепям и тамошния отбор. И е напълно естествено, но вижда се, не за всеки...
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
OOP
Контакти:

Мнениеот OOP » 25 фев 2013 18:13

tsonpen написа:
OOP написа:Ще започна отзад напред. Сам го казваш отбора на Народа - фенове от Исперих, Русе, Варна, Шумен.....и така в цяла България......Защото народа това е цяла България, а не София.А ти ми кажи колко фена имате в Стара Загора примерно?!? Другото което е НЕ кибича на централната трибуна на мачовете на Лудогорец. Идвал съм веднъж на вашата аренка и бях в сектор Б. А за това с което си почнал :) Май само ти не разбра,че не съм от разград........... ;)

Да започнем от там - Исперих с главна буква, Разград с малка. Не е случайно, нали ;) Аренка - нищо лошо не виждам, че е малка и кокетна, но един от най-качествените стадиони в България. Мен лично като гражданин на България (не на конкретно населено място) въобще не мож' ме засегнА! Още по-голям фен щях да съм ако Разград беше село с 1000 души население, а арената имаше 500 места!
А за мотивите на някои недостойни хора от съседните градове, можем и сами да се досетим. Помня подвикванията когато Динамо Загреб тренираха в Шумен - "АйдИ, ДинамУ! БийтИ Лудогорец!" Ти сам си отговори фенството или антифенството е по-силно. Както, впрочем и в твоя случай ;)
Ако въпросният проект се беше случил в Русе или Шумен, щях да подкрепям и тамошния отбор. И е напълно естествено, но вижда се, не за всеки...

Виж от всичко написано само с едно не съм съгласен и то е, че не съм антифен. просто не ми харесва хора, които са фенове на Левски, ЦСКА или друг отбор и в един момент се появява Лудогорец и почват да се кълнат как цял живот ходили по нивя и паланки и сърцето им зелено, мразят София, не обичат големите отбори и така на татък да не те отегчавам, мисля че ме разбра........Виж само два поста по-нагоре Nikec1 какво е написал и сам се сещай нататък. Иначе за развитието на града ви и това което е направено на "аренката" е мн. добро и не си спомням да съм казал нещо лошо на тази тема. Просто не обичам комплексари и смятам, че човек трябва да бъде честен, а не да е фен на силния днес, което е напълно естествено, но вижда се, не за всеки
От „Фен клуб Сектор Г”:

Върни се в “Лудогорец”