Лудогорец вече има 25 спонсора

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Re: Лудогорец вече има 25 спонсора

Мнениеот subzero » 19 фев 2013 22:00

tsonpen написа:
Viv.Brooke написа:Аз аз се сетих като писах, че все още има шанс за суперкупата :)

Идеално се комбинира с едно моренце ;) Дано!

Дано,ама само заради бирата. Ако остава уговорката,де. ;)
[center]Изображение[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 19 фев 2013 22:04

subzero написа:
tsonpen написа:
Viv.Brooke написа:Аз аз се сетих като писах, че все още има шанс за суперкупата :)

Идеално се комбинира с едно моренце ;) Дано!

Дано,ама само заради бирата. Ако остава уговорката,де. ;)

Нищо ѝ няма на уговорката! Тя трайност няма като бирата ;)

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 19 фев 2013 22:51

mad forest написа:
tsonpen написа:
subzero написа:
mad forest написа:
Дори и в неработен ден, ако не желаеш няма да отидеш, както и обратно, дори и в работен ден ако желаеш, ще намериш начин! Аз лично бях на работа до 5 и влязох на стадиона с първия съдийски сигнал, но не съм на 200 км, а малко по-близо до Бургас!

Да,бе да !!! Сигурно !! Хората нямат пари за хляб,ще ходят на майната си на мач. Още ви тресе еуфорията вас. ;)

Еуфория си беше! И няма нищо лошо! Искам още!

Писали сме мног опо темата, но нека пак - тази еуфория закара около 1000 във Варна (без безплатни автобуси), около 500 в Ловеч, около 200 в София, в Б група- около 1000 в Силистра (2 пъти), около 600-700 в Русе, няма да продължавам!
И аз искам още еуфория, жалко само че няма да има пак финал в Бургас...

И от титлата ли се отказахте :? ?

CHE
Контакти:

Мнениеот CHE » 19 фев 2013 22:57

Parmalat написа:
Levskar_90 написа:
Parmalat написа:Добре защо трябва да спорим за фенове при положение,че всички наши отбори с изключение на Ботев Пловдив са трагедия ?

Доста си объркан моето момче.

Не е така виждам че си от Левски.София е 2 милионен град.Имате 7 отбора Левски,ЦСКА,Славия,Локомотив,Академик,Люлин,Септември.2/3 от тези 2 милиона ако не и повече са фенове на Левски и ЦСКА.Това е около 1,5 население.Защо Левски и ЦСКА имат по 4,5 хиляди души средна посещаемост,а един отбор като Ботев Пловдив от град с 450 000 има 11 478 средна посещаемост?
Лудогорец и те имат 4000,но са от 33 хиляден град.Всички големи отбори от София,Варна,Бургас,Стара Загора е смешно да имат средна посерщаемост под 10 000.Това говори,че не сме футболна държава.

Уругвай са държава с 3,3 милиона население.Пенярол събира по 65 000 фенове на някои мачове от първенството.

Днес Пенярол ще играе за копа либертадорес с Еквадорския Емелек от 24.15 и всеки може да се убеди в казаните по горе думи.Мача може да се гледа в нета на доста места,между другото Монтевидео е точно колкото София[1260000 от последното преброяване и стига с тия 2 мил. наи много още 100-150хил. да са гастарбаитерите или общо 1,4 мил. е реално София *] 1,3 мил.

hijack1
Контакти:

Мнениеот hijack1 » 19 фев 2013 23:05

BRF написа:И от титлата ли се отказахте :? ?

Не е сигурно, че финала за суперкупата ще се играе там :roll:

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 19 фев 2013 23:10

subzero написа:
tsonpen написа:
Levskar_90 написа:Липсва логото на ПП ГЕРБ :) :) :)

То се изработва за новия ви стадион. На вас ГЕРБ ви намери спонсор. Ще можеш ли да кажеш какво ГЕРБ осигури на Лудогорец, че не се сещам!

Домусчиев ?? :roll:

тук си много в грешка, Домусчиев създаде Лудогорец, а преди него отбора беше нищо за да го праща Борисов там

Относно темата не е важно броя, а ефективността, защото няма как да знаем какви суми дават на клуба.
Може да имаш 5-6 спонсора и същите да дават повече от 25
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

BETCHUALENG
Контакти:

Мнениеот BETCHUALENG » 20 фев 2013 01:44

А колко от тези спонсори дават сериозни кинти или техния еквивалент за отбора е въпросът? Питам сериозно, идея си нямам просто.

Много забавно ми стана като казаха, че Б.Б. специално осигурил Домусчиев на Разград. Че имат някаква връзка тия двамцата, имат, но това е смешно. Тия трикове със спонсорите се правят за отбори с ЯКО ПУБЛИКА, рекламата се прави за много народ. Е.. Ботев и Локо Пловдив са си отборите на Пловдив, Левски и ЦСКА са отбори с фенове из цяла България, много фенове и т.н; там би си струвала подобна врътка.

За Лудогорец кой ще седне да намира така спонсори, да ме прощават лудогорци, не искам да ги засегна ама Разград е градче с 30 000 население сигурно, колко върли фенове да имат Лудогорец, че премиера да види далавера да се изрекламира пред тях по този начин?

Просто Домуса взе отбор от град, където има бизнес, отбор от град, в който фенове на футбола има и за ЛИЧНА реклама подобна дейност много върви на регионално ниво. И при това отбор, който никога не е бил сред Големите, тоест очакванията не са огромни и всяко израстване ще е бонус за феновете.

Тъй де не е много по темата, ама това важи за кажи речи всеки коментар тука така че ми е простено :P

donpacko
Контакти:

Мнениеот donpacko » 20 фев 2013 06:54

Виваком поддържат вътрешните телефони и джиесеми на Биовет това са думи на баща ми който се пенсионира преди две години от Биовет.Аз лично имам такса на Виваком от една тяхна биоветска карта и когато отида във Виваком да плащам винаги искат да ми сменят таксата,защото за тия пари които давам ползвам доволно минути.Най-вероятно затова виждаме Виваком да е сред спонсорите на Лудогорец

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 20 фев 2013 07:36

hijack1 написа:
BRF написа:И от титлата ли се отказахте :? ?

Не е сигурно, че финала за суперкупата ще се играе там :roll:

Сигурно е !! ;)
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 20 фев 2013 11:25

"Ботев Пловдив от град с 450 000 има 11 478 средна посещаемост" - това сигурно е само за мачовете срещу Левски, ЦСКА и Локо Пд. :lol:

Върни се в “Лудогорец”