tsonpen написа:Viv.Brooke написа:Аз аз се сетих като писах, че все още има шанс за суперкупата
Идеално се комбинира с едно моренцеДано!
Дано,ама само заради бирата. Ако остава уговорката,де.

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
tsonpen написа:Viv.Brooke написа:Аз аз се сетих като писах, че все още има шанс за суперкупата
subzero написа:tsonpen написа:Viv.Brooke написа:Аз аз се сетих като писах, че все още има шанс за суперкупата
Дано,ама само заради бирата. Ако остава уговорката,де.
mad forest написа:tsonpen написа:subzero написа:mad forest написа:
Дори и в неработен ден, ако не желаеш няма да отидеш, както и обратно, дори и в работен ден ако желаеш, ще намериш начин! Аз лично бях на работа до 5 и влязох на стадиона с първия съдийски сигнал, но не съм на 200 км, а малко по-близо до Бургас!
Да,бе да !!! Сигурно !! Хората нямат пари за хляб,ще ходят на майната си на мач. Още ви тресе еуфорията вас.
Еуфория си беше! И няма нищо лошо! Искам още!
Писали сме мног опо темата, но нека пак - тази еуфория закара около 1000 във Варна (без безплатни автобуси), около 500 в Ловеч, около 200 в София, в Б група- около 1000 в Силистра (2 пъти), около 600-700 в Русе, няма да продължавам!
И аз искам още еуфория, жалко само че няма да има пак финал в Бургас...
Parmalat написа:Levskar_90 написа:Parmalat написа:Добре защо трябва да спорим за фенове при положение,че всички наши отбори с изключение на Ботев Пловдив са трагедия ?
Доста си объркан моето момче.
Не е така виждам че си от Левски.София е 2 милионен град.Имате 7 отбора Левски,ЦСКА,Славия,Локомотив,Академик,Люлин,Септември.2/3 от тези 2 милиона ако не и повече са фенове на Левски и ЦСКА.Това е около 1,5 население.Защо Левски и ЦСКА имат по 4,5 хиляди души средна посещаемост,а един отбор като Ботев Пловдив от град с 450 000 има 11 478 средна посещаемост?
Лудогорец и те имат 4000,но са от 33 хиляден град.Всички големи отбори от София,Варна,Бургас,Стара Загора е смешно да имат средна посерщаемост под 10 000.Това говори,че не сме футболна държава.
Уругвай са държава с 3,3 милиона население.Пенярол събира по 65 000 фенове на някои мачове от първенството.
BRF написа:И от титлата ли се отказахте?
subzero написа:tsonpen написа:Levskar_90 написа:Липсва логото на ПП ГЕРБ![]()
![]()
То се изработва за новия ви стадион. На вас ГЕРБ ви намери спонсор. Ще можеш ли да кажеш какво ГЕРБ осигури на Лудогорец, че не се сещам!
Домусчиев ??
hijack1 написа:BRF написа:И от титлата ли се отказахте?
Не е сигурно, че финала за суперкупата ще се играе там
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 9 госта