Лудогорец - Лех Познан (контрола) 1:2

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
nedko
Контакти:

Re: Лудогорец - Лех Познан (контрола) 1:2

Мнениеот nedko » 11 фев 2013 20:32

slash1912 написа:
tsonpen написа:
slash1912 написа:Няма го съдията тук да вдига несъществуващи засади и да си затваря очите за явни дузпи и.....непобедимия отбор е последен :lol:

Ако ти беше фен на Лудогорец, сигурно щеше да си опищял форума заради дузпата в предишната среща.
А вашата "явна дузпа" се квалифицера като "по-скоро НЕ" дузпа. Това май си го пропуснал.
Но иначе се радвам на изобилето на такива "таланти" като теб, с толкова "оригинални" мнения. Нямаше да се сетя, че е възможен подобен коментар ;) Идва ли ти наум, че ако Лудогорец играеше контроли с други отбори, нямаше да имаш възможност да си отвориш устата?

Слабо ме вълнува Лудогорец.Просто ми направи впечатление,че като го няма Таско и сие имате само загуби.Айде пускайте декларация :mrgreen:

Като не те вълнува, що си не гледаш "правилния" футбол, къв го дириш тука бе майна? :)

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Re: Лудогорец - Лех Познан (контрола) 1:2

Мнениеот tsonpen » 11 фев 2013 21:29

slash1912 написа:Слабо ме вълнува Лудогорец.Просто ми направи впечатление,че като го няма Таско и сие имате само загуби.Айде пускайте декларация :mrgreen:

Две победи и три загуби. Има и още три мача. Личи си, че не те вълнува :)
[center]Изображение[/center]

Върни се в “Лудогорец”