ЛУДОГОРЕЦ - ЕКРАНАС (контрола) 1:0
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
Re: ЛУДОГОРЕЦ - ЕКРАНАС (контрола)
Владеене на топката в мача 80:20 за Лудогорец.За цял мач 2 удара към вратата на Лудогореж като този през второто полувреме накара Голубович да се разпъне максимално.Много добра игра в защита като се забеляза обаче че Витиня има проблеми когато се включва в атака и дава доста грешни пасове.Keйсара,Гулдан и Моци-перфектни.Генчев и Дяков играха на познатото ниво.Иванов,Алкесандров и Марселиньо не се запомниха с нищо.Безяк се отпуши играе нахъсано и влиза здраво в единоборствата.Вкарва втори мач подред.Не коментирам Владислав Стоянов защото нямаше никаква работа.През второто полувреме добре се включиха Костадинов и Ернандес.прави впечатление чв колумбиеца малко по-малко набира скорост и днес беше много близо отново да вкара и почти нямаше грешки при отиграванията.Ако Марселиньо не се стрестне ще му е резерва.Като цало много разигравания,но отново се забелязва основния проблем,а именно головете.Имаха 3 положения освен гола,но нито едно от тях не влезе.Бургзорг не мо хареса как играе явно и на Петев,защото постоянно му крещеше.Много брак в действията му и грешни пасове.Ако продължава така няма да играе много в Лудогорец.Литовците се затвориха и играха като отбор от А група цял мач.Изритани топки напред и ако стане някоя атака добро дошло ако не абтобуса е пред вратата.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
Честита поредна победа , радвам се че словенеца се разписва за 2ри пореден мач , на пролет ще е важно да бъде конкурентен в нападение 

Доста по-слабо от първия мач. Това цък-цък с хиляди подавания не ми харесва. Иначе, да, контролирахме темпото играта, притежанието е сигурно 80 към 20 % . Иска ми се да играем по директен футбол обаче. Без Бадема ни липсват доста идеи, но все пак добра проверка и поредна победа за статистиката.
Титулярите няма да коментирам,занем какво могат, ще анализирам накратко резервите и новите
Владо Стоянов- направи един люх, личи му че още не е сработен
Витиня - на познатото добро ниво, но все пак Минев е титуляра и това е ясно ( това за Parmalat)
Александров - слабичко..
Безяк - май започва да намира себе си, Втори мач - втори гол, по-комбинативен отпреди, не бяга като муха без глава като есента. Според мен твърд втори избор ще бъде за нападател (след Бадема)
Мантула - много добър отскок, чудесен в единоборствата, може да се разчита на него (особено в двойка с един по опитен като Моци или Гулдан)
Бургцорг - безобразен...има желание, но за мен си е твърд четвърти избор за дефанзивен халф
Костадинов - доста по-добре от Бургцорг, малко физика му трябва и ще започне да замества Генчев
Бакалов - започна добре полувремето после избледня , опитва се, но възможностите му са малки за това ниво на Лудогорец
Кишада - другия безобразник, по слабо и от Бургцорг. Трябваше да го продадем..
Милисавлевич - хареса ми, пробивен, комбинативен, борбен,. Защо не и титуляр отдясно? с Кайсара се разбират добре
Ернандес - също ми хареса, хубави далечни пасове, като се аклиматизира според мен ще е по-добър от Марселиньо. Куца му обаче головия нюх - втори пореден мач със сериозен пропуск !
Прави ми впечатление отсъствието на Чворович. Разбирам че Урош е любимеца на Петев, но чак пък толкоз! За да съм честен -тоя мач Урош изглеждаше добре, но все пак мисля че Чворович е по-добрия...
Титулярите няма да коментирам,занем какво могат, ще анализирам накратко резервите и новите
Владо Стоянов- направи един люх, личи му че още не е сработен
Витиня - на познатото добро ниво, но все пак Минев е титуляра и това е ясно ( това за Parmalat)
Александров - слабичко..
Безяк - май започва да намира себе си, Втори мач - втори гол, по-комбинативен отпреди, не бяга като муха без глава като есента. Според мен твърд втори избор ще бъде за нападател (след Бадема)
Мантула - много добър отскок, чудесен в единоборствата, може да се разчита на него (особено в двойка с един по опитен като Моци или Гулдан)
Бургцорг - безобразен...има желание, но за мен си е твърд четвърти избор за дефанзивен халф
Костадинов - доста по-добре от Бургцорг, малко физика му трябва и ще започне да замества Генчев
Бакалов - започна добре полувремето после избледня , опитва се, но възможностите му са малки за това ниво на Лудогорец
Кишада - другия безобразник, по слабо и от Бургцорг. Трябваше да го продадем..
Милисавлевич - хареса ми, пробивен, комбинативен, борбен,. Защо не и титуляр отдясно? с Кайсара се разбират добре
Ернандес - също ми хареса, хубави далечни пасове, като се аклиматизира според мен ще е по-добър от Марселиньо. Куца му обаче головия нюх - втори пореден мач със сериозен пропуск !
Прави ми впечатление отсъствието на Чворович. Разбирам че Урош е любимеца на Петев, но чак пък толкоз! За да съм честен -тоя мач Урош изглеждаше добре, но все пак мисля че Чворович е по-добрия...
Равносметката:Бакалов,Бургзорг,Александров,Кишада и Гела(ако играе на познатото си ниво)ще са пътници ако не сега,то най-вероятно лятото.Всички тези играчи имат качества,но са под-тези на останалите и дърпат отбора надолу.Просто не са за този стил на Лудогорец.Бакалов и Александров ще са идеални при нас в Черноморец или Ботев Пловдив.Бургзорг също би се вписал.Другите двама може и без тях.
[center]R.I.P[/center]
Като цяло на казаното до сега мога да допълня само, че Александроф ще бъде налаган вероятно. Личи си, че нещо му куца но никой не знае какво ? Иван е безобразен, а Миро много се бави. Това и спирането за размисъл на Марселинйо често пъти ни забавят атаките. Затова мисля, че най-вероятните крила ще са Милесавлевич и Александров. За Мечката и Теро съм съгласен - трябва им още мааалко физика и опит и ще настигнат баткофците! Ернандес ми хареса много! Перфектно владеене, бързо отиграване, доста добър поглед и супер пасове! Дава стабилна заявка и според мен ако успее да се климатизира в следващия месец ще сложи Марселинйо на пейката! Безяк показа за какво е дошъл, скоростен с бързи отигравания и голов нюх. Мисля, че ще го виждаме все по-често! Бакалов и Бургзорг може да стягат куфарите на лято.
-
- Контакти:
Много добре играем. Само Лудогорец. Новите попълнения са перфектни и сега и Безяк ако тръгне нагоре. ще е супер.