[quote="Ванко_Ултраса"]Кирил Домусчиев е неудобен защото и той, като Гришата успя да разчупи двуполюсния модел Левски-ЦСКА.
Синьо-червената мафия в БФС е в паника и се чудят, как да се справят с Домусчиев, щото човека е много богат, влиятелен и не идва от друга планета...ясни са му нещата.
Преди да се пръкнат Литекс и сега Лудогорец, какво беше - ако не е Левски шампион, ще е ЦСКА и обратното...всичко това се повтаряше и чак започва да му се повръща на човек от тези два държавни отбора.
Шопите си имат хора във всяка медия, които са като пруженки - скачат веднага щом ги натиснат отгоре.
Не е лесно да се бориш срещу тази паплач.Шапка му свалям на Домусчиев, че не им се дава, въпреки че е сам срещу всички.
С инвестиции и правилна работа отбора му мачка двата евроидиота от столицата.
Киро, смачкай шопите, както Гришата ги мачкаше няколко години поред и не им даваше да диша.
Здравейте, лудогорци и всички останали добронамерени или не фенове, цитираното по- горе от мен и писано от Ванко е най-обективния коментар. Всичко друго е бля-бля...завист и това е. Богаташите, комунисти или не, с чии пари, по какъв начин и т.н. и т.н.колкото и да разсъждаваме, файда нема. Истината е една, а именно целта, облика на крайния продукт да е на ниво и по предназначение. Става въпрос за футбол, нали? Литекс - в малък град, школа, поддържат едно ниво на игра, добро представяне въпреки всичко, берейки плодовете на школата си - браво, за което, достойни за уважение. Лудогорец - малък град, млада школа, едно ниво на игра в очакване след време да берем плодовете и ние на школата си, крайна цел - винаги футбол на ниво.
Това, че грандовете и всички останали с история, се занимават с всичко, но не и да представят добър футбол, като краен продукт, е ОЧЕВАДНО!
А сега, всеки трезво мислещ фен, да си каже кой благодетел, с каква цел си харчи парите във футбола...
За мен е важно, като гледам футболен мач, да гледам истински футбол, да се кефя на майсторска игра и да остане в мен впечатлението, че времето, отделено за любимия спорт не е загубено, и че любимият отбор е заслужил доверието ми. Същото важи и за представяне в международни мачове.
Това, че в големите отбори не могат да се справят с крайния си продукт, проспериращите отбори не са виновни...
Който каквото и да ми говори, няма да промени убежденията ми, за мен истината е тази.
Повече отбори като Литекс и Лудогорец, повече благодетели, знаещи какво правят, повече емоции и качествен футбол...
Грандовете в момента са като едни застарели дами, които колкото и помади да слагат върху себе си...кожата им е сбръчкана отвсякъде и си личи...по-добре да махнат помадите...