Мнениеот tsonpen » 08 дек 2012 18:31
Честита победа, честито първо място в края на есенния полусезон!
Играта ми хареса, но е нужна повече ефективност накрая на атаката. И това важи за целия отбор, не е проблем само на някои играчи.
Положението за дузпата стана точно пред мен. По-близо просто нямаше как да съм. Абсолютно чиста ситуация, казвам го преди да съм гледал видеото от мача. След това постъпката на играчите на Монтана, които блъскаха съдията и то продължително, също беше напълно ясно. В реда на нещата беше да вдигне дори два червени картона. Едва ли не тръгнаха да го бият на терена.
Второто полувреме се преместих от другата страна, пак пред вратата на Монтана, защото мачът и без това се играеше в едната половина на терена, а места имаше достатъчно. Имаше една игра с ръка и едно спъване в наказателното поле на Монтана, които съдията не свири. Играта с ръка не беше по-малко нарушение от играта с ръка на Гела в Пловдив. Но имаше само кратък протест и съдията показа, че няма да свири, както и по-късно, когато мисля бе съборен Бакалов.
Не знам какъв е смисълът от мачове с отбори като Монтана. Още през първото полувреме вратарят им стреляше извън очертанията на терена, а наказателните удари, които изпълняваха бяха безадресни и се прибараха обратно и започваше опълчението, което всъщност си имаше смисъл, иначе мачът можеше да завърши с по-неприятен резултат за тях.
Чудя се дали липсата на Марселиньо и Минев означава, че ще сме без тях на пролет. Надявам се Минев да остане, а Марселиньо - там е ясно - искаме го ако играе.
Всички ми харесаха на терена. Първото полувреме дори не забелязах кой е на вратата. С Безяк няма никакъв смисъл да се мъчим. Може и да има качества, но не пасва по никакъв начин и то след половин сезон.
Отборът комбинираше много приятно и креативно. Липсваха достатъчно голови положения, но да кажем, че 50% се дължи на затворената игра на съперника, но другите 50% за мен са неопитност или ненаученост на отбора да завършва атаката. Имаше някакви твърде оптимистични стрелби, които нямаше как да доведат до каквото и да е. Бургзорг на два пъти стреля много неточно, но иначе ми хареса как играе. Стрелбата по вратата не е силната му страна. Витиня игра отлично, дано остане и играе повече.
[center]

[/center]