Ебати цирка,не вярвам как някой може да одобри подобно нещо .Единствено съм съгласен за "лилавите",те никога не са имали чест и морал.Това е перфектният повод да изпъкнат отново !
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
Модератор ЛокоПД написа:Вили Вуцов написа:
Модераторче, не бяхте ли Вие тези, които ревахте три дена по време на "ембаргото" на мачовете по ТВ. Изведнъж обаче от Лудогорец показаха клипче и млъкнахте или лъжа а?
[offtopic]дръж се като модератор[/offtopic]
Потребителче,извинявам се,Show Must Go On,когато ни отмениха чист гол в Каварна,не сме искали преиграване,нито пък имаше някакви наказания за съдиите и т.н.Иначе и този мач http://www.youtube.com/watch?v=BQ_aUB8fgIY#t=33m43s може да се преиграе.Гледай внимателно от 34-та до 35-та минута.
![]()
[offtopic]Не си ти човека,който ще ми казва какво да правя.[/offtopic]
percival написа:Да вземат да се преиграят всички мачове от началото на създаването на играта футбол у нас ! Така всички ще са доволни![]()
Ебати цирка,не вярвам как някой може да одобри подобно нещо .Единствено съм съгласен за "лилавите",те никога не са имали чест и морал.Това е перфектният повод да изпъкнат отново !
mad forest написа:Тоз пък! Къде видя да се подпира Лудогорец във Варна? До 20-тата минута имаше 4 кристални жълти картона за такива балтии на селската нива, че да приказва някой за подпиране е смешно да се говори...!
Модератор ЛокоПД написа:bm1914ls написа:А какво ще кажете за ситуацията от 4-тата минута?
http://video.gong.bg/?vid=191916
Перфектен форхенд...може и да е ретур,от голлинията...Ама тоя мач по-добре да не се преиграва.
Макар че,като се замислиш,нали сега някои фенове реват за "феърплея"...
T&T написа:Защо се излагаш? Много добре знаеш, че въпросът е принципен - днес прецакват нас, утре вас и така докато свят светува. Не вярвам да има нормален фен, който да не иска промени в БФС и правилата в българския футбол да важат за всички. Перуката и компания са най-доволни когато сме разделени и затова трябва да сме единни в позицията си срещу мафията в българския футбол. Не може всички да си мълчат от страх да не бъдат глобени или порязани в следващия мач и когато един клуб и неговото ръководство тръгнат на борба другите да се правят на ощипани моми. Не изчистим ли сега кликата около перуката и самия него, цял живот ще гледаме как ЦСКА краде играчи на други отбори без да си плаща или ги картотекира в разрез с всички правила, в замяна футболист на Левски получава ниска санкция за червен картони, Херо е глобен с 5000 лева за интервю, докато за хвърлени около стотина бутилки, запалки, цигари и какво ли не още Ботев е глобен с 3000. Няма ли ясни и еднакви правила, няма да има и футбол и фенове по стадионите, няма да има сериозни инвеститори, а клубовете ще се управляват от Коце Маца, Коко Динев и други любители на азиатския хазарт. Това ли искаш ти, това ли искат феновете на Локомотив или просто си мразим Ботев и се заяждаме с феновете му, дори и когато са прави.
Вили Вуцов написа:Ясно е, че няма да се преиграва нищо. Просто този мач показва, че трябва да има промяна и то голяма за да се тръгне по правилният път (надявам се) в БГ футбола.
Това трябваше да се случи, яд ме е само, че е на гърба на Ботев.
гражданин от село написа:Вили Вуцов написа:Ясно е, че няма да се преиграва нищо. Просто този мач показва, че трябва да има промяна и то голяма за да се тръгне по правилният път (надявам се) в БГ футбола.
Това трябваше да се случи, яд ме е само, че е на гърба на Ботев.
Нищо,че е на ваш гръб,ако има промяна в правилната посока после ще се хвалите,че всичко е тръгнало от вас.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 6 госта