Лудогорец черпи съдии след мачове

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Re: Лудогорец черпи съдии след мачове

Мнениеот plovdivram » 29 ное 2012 14:54

1912plovdiv написа:
plovdivram написа:Наистина трябва да признаем на хората в "Ботев", че умеят да правят СЪБИТИЯ от нещата, които им се случват, а за други - такива дори да са "ЕЖЕДНЕВИЕ", то не могат да бъдат отразявани по такъв начин... Т.е. - няма как да не бъде отбелязано, че когато други отбори страдат в подобни "ситуации" това нещо не е отразявано така както, когато се случи на отбор като "Ботев"... Аз лично ги поздравявам затова, което са постигнали в тази насока, защото МЕДИЙНИЯ КОМФОРТ е огромно предимство, когато КЛУБА има нужда да се ЗАЩИТИ.... при нас това го няма!!!

Имате си легенди, имате си ръководство, затова, че те спят естествено пак е виновна жълтата коснпирация :lol:

Докато не започнете да гледате себе си, а не 24/7 жълтите, сте обречени на посредственост :idea:

Отново нищо не сте разбрали, но 'що ли не се учудвам... ОК... ГЛЕДКАЙТЕ си там нещата... мислете си се за НАЙ-ВЕЛИКИТЕ.... в същото времеза НАЙ-ОНЕПРАВДАНИТЕ!!!

п.с. За ЛЕГЕНДИТЕ ни и РЪКОВОДСТВОТО ни и затова, че СПЯТ в такива моменти съм съгласен!!!
Изображение

Потребителски аватар
1912plovdiv
Контакти:

Мнениеот 1912plovdiv » 29 ное 2012 15:00

Не виждам какво толкова има за разбиране , отдолу сам си си отговорил :roll: И вас ви рязоха по същия начин , че не е имало подобно медийно "шоу" пак ние ли сме виновни :?:
▒▓█▄▀ БОТЕВ ▄▀█▓▒

[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=UP20C5agYoE&list=LLDu9hpyDTcjHX9bXKfC5wsA[/youtube][/offtopic]

Потребителски аватар
unist_gp
Контакти:

Мнениеот unist_gp » 29 ное 2012 15:43

а кога томислаф и неговият екип ще направят едно такова разкритие? йовчев, грънчаров, русеви и вълчев по същия начин се продават като разни таковци

поповски
Контакти:

Мнениеот поповски » 29 ное 2012 15:48

до кога ще продължи това безобразие.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 29 ное 2012 15:49

1912plovdiv написа:http://www.youtube.com/watch?v=aiZx2OckQQA&feature=player_embedded

4:00 минута идентична ситуация , пак Таско :!: :!: :!:

Нищо общо няма ситуацията, тая дузпа тука е на границата на наказателното, футболист на Левски си води топката и тя отскача неправилно от терена, ръката му е в естествено положение.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

plamen_ch
Контакти:

Мнениеот plamen_ch » 29 ное 2012 15:53

Много съм любопитен каде са обчайните участници в коментарите от тази част на форума т.е. тази за Лудогореец?По тази тема пишат хора които определено не симпатизират на "шампиона".
Според мен отговорити са два:
1.Станало им е срамно ,че за пореден път печелят мач благодарение на "организация" на играта си.
2.Домусчиев е забранил ,по някаква причина,на служетелите си да чатят във форумите.

Потребителски аватар
snakebite
Контакти:

Мнениеот snakebite » 29 ное 2012 15:58

Рекорда за най-дълга серия без дадена дузпа се държи от Левски - над 80 мача !!
Така че има доооста да ги стигаме.

Всички фенове на Лудогорец сме съгласни че Ботев е ощетен , другата тупурдия и повтаряне на заучени фрази ми идва в повече !

Какво като са вечеряли Пастата и Гетов ?? Това доказва ли че мача е уреден, не нали ??.Бях на мача с Черноморец и за разлика от сега мача с Ботев , нищо скандално нямаше ! Стига сте повтаряли като зомбирани едно и също...
ЛУДОГОРЕЦ
ПРЕДИ - НАШАТА ЧЕСТ, СЕГА - НАШАТА СЛАВА

http://forum.ludogorec.com/

поповски
Контакти:

Мнениеот поповски » 29 ное 2012 16:08

всичко е пари на този свят и най вече в футбола,няма я честната игра за съжаление...

100 години 100

Мнениеот 100 години 100 » 29 ное 2012 16:39

plovdivram написа:Наистина трябва да признаем на хората в "Ботев", че умеят да правят СЪБИТИЯ от нещата, които им се случват, а за други - такива дори да са "ЕЖЕДНЕВИЕ", то не могат да бъдат отразявани по такъв начин... Т.е. - няма как да не бъде отбелязано, че когато други отбори страдат в подобни "ситуации" това нещо не е отразявано така както, когато се случи на отбор като "Ботев"... Аз лично ги поздравявам затова, което са постигнали в тази насока, защото МЕДИЙНИЯ КОМФОРТ е огромно предимство, когато КЛУБА има нужда да се ЗАЩИТИ.... при нас това го няма!!!

Що ли ми звучиш неискрено? Саркастично и иронично?
slabia_forever

plamen_ch
Контакти:

Мнениеот plamen_ch » 29 ное 2012 16:40

Лично аз ви повтарям още след мачовете с Динамо ,че по този начин не става ,но Вие си знаенте едно и също.Даже ме обявихте за "персона нон грата" във тази част на форума ,не без "любезното съдействие" на модeраторите не даващи и косъмче да падне от главите ви па било то ударите да са под формата на критика...
Чест ти прави snakebite ,че поне един си признава ,че Ботев е бил ощетен /за разлика от вашия аналог на Дихонов дето се измъква ейзуитски/.
Последна промяна от plamen_ch на 30 ное 2012 08:05, променено общо 1 път.

Върни се в “Лудогорец”