XIV кръг, Ботев ПД - Лудогорец 0:1(автогол на Грънчаров)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Re: XIV кръг, Ботев ПД - Лудогорец 0:1(автогол на Грънчаров)

Мнениеот tsonpen » 28 ное 2012 17:53

100 години 100 написа:И за кво ми го показваш тва клипче? Мач за купата между отбор от Б група и бъдещия шампион, който всички знаехме как ще завърши със или без дузпа.В ред ли си? Как може да съпоставяш двете срещи?

Да видиш, че нещата не са толкова едностранчиви и да сравниш реакцията, обвиненията, рева.
Тук има и добро повторение на ситуацията:
http://vbox7.com/play:51a3b8a0bc&al=2&vid=12260376
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
ReZo
Контакти:

Мнениеот ReZo » 28 ное 2012 17:56

Момчета, не мога да ви честитя победата, защото не беше заслужена, а подарена.
След тази гавра, което наблюдавах днес в Пловдив с 10 000 души по трибуните, ви желая само едно - наесен в Европа, съдбата да ви поднесе "Динамо Загреб" номер 2.
За да разберете вие и вашия президент, че това не е начинът !
Пред очите ви е примера. Ей го, бай Ганю от Подуене не го разбра толкова години,че със съдии и купени мачове само поддръжа самозаблудата... и бе принуден да търпи..... Тампере, Бате, Жилина, Търнава, Сраево и кой ли още не.
Жалко, защото мислех че вие сте нещо различно. Явление в БГ футбола.
Уви, не сте....
"Който се прави на приятел на всички, не е приятел на никой !"

Потребителски аватар
STENLI
Контакти:

Мнениеот STENLI » 28 ное 2012 17:58

Поредната еднодневка-Лудогорец

Потребителски аватар
Ивайло Лудогорец
Контакти:

Мнениеот Ивайло Лудогорец » 28 ное 2012 18:05

Не мога да разбера, защо нападате нас зрителите. Ние ли свирим ... ние ли решаваме ? НЕ ! ... Вярно е че съдията сгреши в наша полза , реалния беше Х. И аз не искам такива победи...Слабото съдийство си е открай време в бг футбола ... трябва да се направи нещо , но никой нищо не прави. СИГУРЕН СЪМ ЧЕ ТЕЗИ ОТСЪЖДАНИЯ НЕ СА УМИШЛЕНИ !

Потребителски аватар
Beck's
Контакти:

Мнениеот Beck's » 28 ное 2012 18:08

tsonpen написа:
100 години 100 написа:И за кво ми го показваш тва клипче? Мач за купата между отбор от Б група и бъдещия шампион, който всички знаехме как ще завърши със или без дузпа.В ред ли си? Как може да съпоставяш двете срещи?

Да видиш, че нещата не са толкова едностранчиви и да сравниш реакцията, обвиненията, рева.
Тук има и добро повторение на ситуацията:
http://vbox7.com/play:51a3b8a0bc&al=2&vid=12260376

Ти пак не искаш да разбереш, че Домуса усети силите си в средата на миналия сезон, защото тогава Лудогорец тръгна с мисъл да гради футбол, но в последствие се превърна нарицателно на "съдииски отбор". Самото влизане на Лудогорец в "А" група беше нагласено и прецака други отбори, които играеха чисто футболно, но им се отнеха точки за да е по лесно на зеления отбор да е при "големите"....

100 години 100

Мнениеот 100 години 100 » 28 ное 2012 18:08

Ивайло Лудогорец написа:Не мога да разбера, защо нападате нас зрителите. Ние ли свирим ... ние ли решаваме ? НЕ ! ... Вярно е че съдията сгреши в наша полза , реалния беше Х. И аз не искам такива победи...Слабото съдийство си е открай време в бг футбола ... трябва да се направи нещо , но никой нищо не прави. СИГУРЕН СЪМ ЧЕ ТЕЗИ ОТСЪЖДАНИЯ НЕ СА УМИШЛЕНИ !

Сигурен си? Хахахахахахаа.....по-добре мълчете, че.....
slabia_forever

Потребителски аватар
Ивайло Лудогорец
Контакти:

Мнениеот Ивайло Лудогорец » 28 ное 2012 18:11

Да сигурен съм ! Че ? ..Не виждате ли че и ние не сме доволни от съдията .... искаме победи, но без съдииски грешки !

100 години 100

Мнениеот 100 години 100 » 28 ное 2012 18:17

И си сигурен , че това клане не било умишлено? Айде моля ти се.
slabia_forever

Потребителски аватар
snakebite
Контакти:

Мнениеот snakebite » 28 ное 2012 18:18

Beck's написа:[ Самото влизане на Лудогорец в "А" група беше нагласено и прецака други отбори, които играеха чисто футболно, но им се отнеха точки за да е по лесно на зеления отбор да е при "големите"....

Това е най-голямата смешка която съм чувал, ние умишлено фалирахме Балчик, Дунав и Равда за да им вземем точките :. После финиширахме с 8 точки преднина, и дори с тази супер селекция за Б група направихме равни с Любимец, Доростол на два пъти и паднахме от Поморие.Вече се чудите какво да измислите, хейтъри
ЛУДОГОРЕЦ
ПРЕДИ - НАШАТА ЧЕСТ, СЕГА - НАШАТА СЛАВА

http://forum.ludogorec.com/

Върни се в “Лудогорец”