КБ, 1/16 финал /реванш/ ЦСКА - Лудогорец, 24.11.12, 0:1

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

мим
Контакти:

Re: КБ, 1/16 финал /реванш/ ЦСКА - Лудогорец, 24.11.12, 0:1

Мнениеот мим » 26 ное 2012 13:49

мим написа:http://ludogorets-1947.winner.bg/

Прочетете под статията мненията на хората, особено впечатление ми правят тези, на разбиращите и зажаднели за футбол хора.
Пълно удовлетворение, че има такива в Бг.

Под статията за Спартак Варна

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 26 ное 2012 14:45

fen-fen написа:[
Аааа не така! Това че е дама и си говори в женски стил не е причина и не ти прави чест да се държиш по този начин! Грозно е, много е грозно! Имах по добро мнение за теб и те смятах за мъжкар....
По темата - поздравления! Продължавате мачовете за Купата на България с минимална победа от 1 гол. Ако разгрома беше очевиден щях да се съглася с теб за много неща, но в този случай не бих. Аз няма да влизам в подробности и да споря с вас, защото това с червените фенове е невъзможно. Вие сте като латерни и чуждо мнение не приемате. Били сме безидейни, прехвалени, нищо не сме играли и т.н .......Кажи ми с какво толкова по вече ни превъзхождахте? Пробихте мрежата на врата ни с много голове ли, какво? Играли сте с 10 човека, ние с колко играхме!? Нали се сещаш, че освен техника има и надлъгване в играта. Е...ЦСКА успяха и ни надиграха. И какво толкова? Нали се сещаш, че да отпаднеш от гранд не е срамно, но от Септември Симитли е срамно! Не си глупав човек и следя много често твоите изказвания. Жалко, че се включваш в общия хор на синхронното плюене. Статистиката до момента от изиграните мачове най добре показва каква е картинката и кой на какво ниво е! Както се вижда все още безидейния Лудогорец води в класирането. Вземете трите купи в този сезон, все пак имате по голям опит в А група и ще ви поздравя заслужено.

Нека те поправя!Не сме били с гол повече,а с гол повече на чужд терен!Повечето неща които пишеш и цитираш мен,не съм ги твърдял!Имаме много по-добър треньор,който тотално спечели първия мач!Втория,пак повтарям се развали след червения картон!Не съм треньор и все пак недоумявам,защо продължихте да играете по същия начин след като бяхме с 10 души?Най-нормалното нещо беше да се приберем и да ви отбиваме атаките!Все пак играхме с настоящия шампион и носител на купата!Този мач и това отстраняване едва ли ще го помним или поне аз!Важния мач беше първия в който спечелихме първа победа с вас!
Колкото до Симитли,какво да ти кажа!Имахме 10 положения за гол,но явно така е трябвало да стане!Смешно ми е,че ни признаваш за Гранд чак сега като ви бихме,а преди това се отнасяхте към нас без никакво уважение!
В никакъв хор за плюене не съм се включвал,явно пишеш на изуст без да четеш!Изразявал съм мнение и то много обективно!
Колкото до кака Мима,какво да ти кажа!Каква дама и какъв женски стил?Тя обижда постоянно!Аз си знам дали съм мъжкар или не!Най-малко тук в някакъв форум се разбира кой какъв е!Принципно се старая да ви оказвам нужното уважение,като на всеки човек!Ти си поредния на когото ще кажа-не целя да се харесам на някого,а си изразявам мнението!Повечето хора тук постоянно ме нападат,в повечето случай незаслужено както и ти в момента слагаики ми неща в устата,които не съм казал,но аз не се оплаквам а се обосновавам!Както и да е!
п.п.Преди около 2-3 години Черноморец ни биха 1:2 в София!Завършихме мача с 9 души!Не спряхме да атакуваме до последната секунда!Защо не направихте същото?Защо не си променихте схемата на игра?Защо не искарахте единия централен защитник?Заради Платини?Защо не изкара единия дефанзивен халф,кого пазеха?Защо не пусна нападател?Питайте треньора си!Той загуби двубоя,защото въобще не рискува!Това ми е скромното мнение!

мим
Контакти:

Мнениеот мим » 26 ное 2012 14:46

„Не трябва да имаме прекален респект към противника. Искам да играем със самочувствие и пределна концентрация през целия мач. Не трябва да изпадаме в ситуация, в която само да се защитаваме и да изчакваме. Излизаме да спечелим, а не да не загубим. Ще се надиграваме с Лудогорец. Хората по трибуните искат да гледат отворен футбол и голови положения и ние трябва да им ги дадем.”

„Надявам се да отбележим повече голове от тях и да зарадваме нашата публика. Важното е след мача хората да са останали доволни от видяното, а ние да сме направили всичко възможно да спечелим. Желанието ми е да участваме в един качествен мач, а не да изглеждаме като боксова круша, която е спечелила нещо от Лудогорец.”
Ферарио Спасов за предстоящия ни мач.

Е как този човек може да разсъждава правилно, само софийските акъли не могат...
Футболът е игра, която трябва да радва зрителите въпреки резултата на дадена среща...

entwickler
Контакти:

Мнениеот entwickler » 26 ное 2012 16:04

мим написа:„Не трябва да имаме прекален респект към противника. Искам да играем със самочувствие и пределна концентрация през целия мач. Не трябва да изпадаме в ситуация, в която само да се защитаваме и да изчакваме. Излизаме да спечелим, а не да не загубим. Ще се надиграваме с Лудогорец. Хората по трибуните искат да гледат отворен футбол и голови положения и ние трябва да им ги дадем.”

„Надявам се да отбележим повече голове от тях и да зарадваме нашата публика. Важното е след мача хората да са останали доволни от видяното, а ние да сме направили всичко възможно да спечелим. Желанието ми е да участваме в един качествен мач, а не да изглеждаме като боксова круша, която е спечелила нещо от Лудогорец.”
Ферарио Спасов за предстоящия ни мач.

Е как този човек може да разсъждава правилно, само софийските акъли не могат...
Футболът е игра, която трябва да радва зрителите въпреки резултата на дадена среща...

Ако е вярно. Ще стане хубав мач и Лц има шансове.

мим
Контакти:

Мнениеот мим » 26 ное 2012 20:34

Срещу Лудогорец Стойчовият ЦСКА пак се уплаши да играе футбол

ЦСКА аха да пръдне в кофата на реванша срещу Лудогорец, след като в Разград може би изигра най-силния си мач за есента. Оцеля, де. При два гола на чужд терен "червените" имаха само една цел - да не паднат с два гола. Пресметливостта на Стойчо обезличи Лудогорец, с което отне и от качеството на играта. Мачът стана на грешки. Двата отбора, минаващи за най-силни в момента, ритнаха топката към вратата общо шест пъти. Отново се видя, че това е любимият мач на Стойчо. ЦСКА да играе прагматично, да не атакува много-много, ако може. Да стои добре подреден най-вече в своята половина и да чака съперника на контраатака.

Младенов каза, че дебилната постъпка на Присо му объркала сметките. Ама как ги обърка, да му се не види?! С десет души ЦСКА заигра дори по-добре, постави Лудогорец и Петев в пат. Присо направи услуга на треньора. Не беше притеснително дори, че "червените" отправиха първия си удар към вратата на Разград около 50-ата минута. Те нямаха друг избор, освен да мислят само за своята врата. Важното беше, че ЦСКА държи мача под контрол. Защитата действаше безупречно, халфовете търчаха като отвързани, а Платини изтормози Гулдан и Моци. Това беше близо час на терена.

Човек ще каже, че "червените" са намерили цаката на уж най-добре играещия отбор. Лудогорец обаче пак би ЦСКА, за трети път с по 1:0, а Петев направи хеттрик от победи в сблъсъка срещу Стойчо.

Оказа се, че 20 минути преди края сметките на Младенов наистина се объркаха. Ама по-скоро той си ги обърка сам. Кайсара е изгонен, двата отбора вече са десет на десет. ЦСКА има малко от малко възможност да изнесе играта по-напред,защото рискът да държиш толкова време Лудогорец в собствената си половина е голям. Една грешка и става страшно. Дойде времето ЦСКА да изтика съперника, да натисне и да доиграе мача спокойно. Абе, да покаже и някакъв футбол все пак. Вместо това се прибра съвсем и безмалко да изяде дървото. Защитата се огъна под натиска на Лудогорец и сгафи - 0:1. После имаше 10 минути треперене и лежане, които в крайна сметка донесоха крайния успех. Излиза, че Стойчовият ЦСКА пак се уплаши да играе футбол. И само с 20-те минути в реванша можеше да затрие целия труд и в двата мача.

ХА ХА ХА... И ПОСЛЕ КАК МИМА НЕ РАЗБИРАЛА ОТ ФУТБОЛ...ХЕЙ, ЧЕРВЕНИ ФЕНОВЕ ВЕЛИКИ... :mrgreen:

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 27 ное 2012 13:36

tsonpen написа:
BRF написа:Замисли се върху последния мач от предното първенство!Играхте доста слабо,но победихте и станахте шампиони!След последния съдииски сигнал,пукаше ли ти как е играл отбора ти или нямаше значение след като си шампион?Аз залагам на второто ;) !

Ще ти отговоря искрено. И преди съм коментирал този мач. Началото му много ми хареса. Лудогорец направо ви скри топката. След това цяло второ полувреме треперех и освен това ме беше яд, че няма причина да сдават инициативата и да се надяват на късмета. И затова тази титла въобще не я усетих така, както усетих спечелването на Купата. Там беше мъжката игра, обрата и истинската шампионска победа - безусловна. Естествено, че и в Разград се зарадвах на последния съдийски сигнал, защото Лудогорец заслужаваше като цяло тази титла за отминалия сезон. Но последният мач ми смъкна нивото на фенството и удовлетворението.

В първите 20 мин. на мача си мислех,че отиваме на тройка!Наистина ни разкатавахте!Първата греда обърна мача,защото явно до този момент вашите не вярваха,че е възможно да вкараме гол!Това ги стаписа и не ги пусна цял мач!Сега само за миг си представи,че мача беше свършил 0:0 примерно и бяхте ударили 4-5 греди след уникални комбинации!Предпочиташ красива игра в ЕДИН конкретен мач,пред шампионска титла?Не вярвам!Твоето твърдение за заслужената титла е равна на моето за БЕЗАПЕЛАЦИОННОТО ви отстраняване!Разликата е,че мога да ти се обоснова с факт:резултатът беше равен до 10 мин. от двубоя,от 10 до 30(20 мин.)имаше резултат който ви позволяваше да продължите!От 30 до 180 мин(150 мин.)резултата беше в наша полза!Следователно в около 80% от времето сме държали положителен резултат!
Колко кръга бяхте на чело предното първенство?Смея да твърдя,че първия полусезон имахме най-добрия отбор и играехме най-добрия футбол в нападение!Така,че затова смятам,че не е безусловна титлата!Та вие я спечелихте с 1 точка!Да бяхте ни били в Разград с 3:0 да речем!Тогава какво да кажа?

Върни се в “Лудогорец”