мим написа:http://ludogorets-1947.winner.bg/
Прочетете под статията мненията на хората, особено впечатление ми правят тези, на разбиращите и зажаднели за футбол хора.
Пълно удовлетворение, че има такива в Бг.
Под статията за Спартак Варна
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
мим написа:http://ludogorets-1947.winner.bg/
Прочетете под статията мненията на хората, особено впечатление ми правят тези, на разбиращите и зажаднели за футбол хора.
Пълно удовлетворение, че има такива в Бг.
fen-fen написа:[
Аааа не така! Това че е дама и си говори в женски стил не е причина и не ти прави чест да се държиш по този начин! Грозно е, много е грозно! Имах по добро мнение за теб и те смятах за мъжкар....
По темата - поздравления! Продължавате мачовете за Купата на България с минимална победа от 1 гол. Ако разгрома беше очевиден щях да се съглася с теб за много неща, но в този случай не бих. Аз няма да влизам в подробности и да споря с вас, защото това с червените фенове е невъзможно. Вие сте като латерни и чуждо мнение не приемате. Били сме безидейни, прехвалени, нищо не сме играли и т.н .......Кажи ми с какво толкова по вече ни превъзхождахте? Пробихте мрежата на врата ни с много голове ли, какво? Играли сте с 10 човека, ние с колко играхме!? Нали се сещаш, че освен техника има и надлъгване в играта. Е...ЦСКА успяха и ни надиграха. И какво толкова? Нали се сещаш, че да отпаднеш от гранд не е срамно, но от Септември Симитли е срамно! Не си глупав човек и следя много често твоите изказвания. Жалко, че се включваш в общия хор на синхронното плюене. Статистиката до момента от изиграните мачове най добре показва каква е картинката и кой на какво ниво е! Както се вижда все още безидейния Лудогорец води в класирането. Вземете трите купи в този сезон, все пак имате по голям опит в А група и ще ви поздравя заслужено.
мим написа:„Не трябва да имаме прекален респект към противника. Искам да играем със самочувствие и пределна концентрация през целия мач. Не трябва да изпадаме в ситуация, в която само да се защитаваме и да изчакваме. Излизаме да спечелим, а не да не загубим. Ще се надиграваме с Лудогорец. Хората по трибуните искат да гледат отворен футбол и голови положения и ние трябва да им ги дадем.”
„Надявам се да отбележим повече голове от тях и да зарадваме нашата публика. Важното е след мача хората да са останали доволни от видяното, а ние да сме направили всичко възможно да спечелим. Желанието ми е да участваме в един качествен мач, а не да изглеждаме като боксова круша, която е спечелила нещо от Лудогорец.”
Ферарио Спасов за предстоящия ни мач.
Е как този човек може да разсъждава правилно, само софийските акъли не могат...
Футболът е игра, която трябва да радва зрителите въпреки резултата на дадена среща...
tsonpen написа:BRF написа:Замисли се върху последния мач от предното първенство!Играхте доста слабо,но победихте и станахте шампиони!След последния съдииски сигнал,пукаше ли ти как е играл отбора ти или нямаше значение след като си шампион?Аз залагам на второто!
Ще ти отговоря искрено. И преди съм коментирал този мач. Началото му много ми хареса. Лудогорец направо ви скри топката. След това цяло второ полувреме треперех и освен това ме беше яд, че няма причина да сдават инициативата и да се надяват на късмета. И затова тази титла въобще не я усетих така, както усетих спечелването на Купата. Там беше мъжката игра, обрата и истинската шампионска победа - безусловна. Естествено, че и в Разград се зарадвах на последния съдийски сигнал, защото Лудогорец заслужаваше като цяло тази титла за отминалия сезон. Но последният мач ми смъкна нивото на фенството и удовлетворението.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 6 госта