Защитник на Лудогорец хванат да кара пиян

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

мим
Контакти:

Re: Защитник на Лудогорец хванат да кара пиян

Мнениеот мим » 21 ное 2012 13:17

Въпросът не е в това, че е пил, а защо е седнал да кара колата, добре че не е станала беля...
А мен лично въобще не ме интересува, че са го били изгонили заради това от Литекс, защото в Лудогорец все пак е друго...задържа се без изцепки колко дълго време :) а ?
Както и да е, не го оправдавам, но в никакъв случай няма да го плюя, защото той е готин и добър играч, наш играч, а щом е в Лудогорец...значи нещо...
Просто пожелания да няма вече такива изцепки, да си хване шофьор и да му е мирна главата...
;)

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Re: Защитник на Лудогорец хванат да кара пиян

Мнениеот BRF » 21 ное 2012 14:49

мим написа:Въпросът не е в това, че е пил, а защо е седнал да кара колата, добре че не е станала беля...
А мен лично въобще не ме интересува, че са го били изгонили заради това от Литекс, защото в Лудогорец все пак е друго...задържа се без изцепки колко дълго време :) а ?
Както и да е, не го оправдавам, но в никакъв случай няма да го плюя, защото той е готин и добър играч, наш играч, а щом е в Лудогорец...значи нещо...
Просто пожелания да няма вече такива изцепки, да си хване шофьор и да му е мирна главата...
;)

Тук мисля,че спор няма!Всеки има право да разпуска!Новина от рода на:"Барт пие до 5 сутрента",въобще не бих я прочел!Футболистите не са роботи и също имат право да празнуват!Каранета на кола след употреба на алкохол е проблема!

Върни се в “Лудогорец”