КБ, 1/16, Лудогорец - ЦСКА, 31.10.2012, 1:2

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Re: КБ, 1/16, Лудогорец - ЦСКА, 31.10.2012, 1:2

Мнениеот crap » 02 ное 2012 11:29

nikec1 написа:Crap: какво предлагаш, да лижем задници за да не ни наричат турци.... макар сам да казваш че си от Разград и ти си бил в клетката на един от мачовете и ти си викал турци срещу нас (срещу мен) освен теб там са били и други хора които познавам лично и много добре знаят че съм Българин.... та ако ти кажа че имаше дузпа, ако ти кажа каквото искаш да чуеш ти ще ме заобичаш ли повече и ще спреш ли да ми викаш турчин.... ще си отговоря сам, няма как да стане това и ти ще продължиш да викаш това макар да знаеш че в агитката на Лудогорец има от 80 записани човека двама с турски имена.
Живейте си още в заблудата че тоя град е само резаци на мен не ми пречите... затова и казвам на хората не ги освирквайте като не сте турци за какво се засягате че ви викат така... споглеждат се и спират това е истината... на човек неможе да му се затоври устата, той така си е решил и така ще вика нищо неможем да направим по въпроса а и не искам и да правя.
Не искам никой да ме обича аз имам хора които ме уважават затова което съм направил по един или друг начин, обичта на синя или червена България не трябва.
Просто е до човека а вие в някой ситации тази година и камерите показаха че човещинката ви е нещо чуждо!

Изобщо не съм викал "турци сте"... Изобщо не ме и интересува, че в Разград има доста турци, поради простата причина, че познавам доста, с доста съм работил и от доста съм видял много хубави неща и качества, които липсват на голяма част от българите в града. За мен, това разделение, както и всички други, са супер вредни за страната и ще ни доведат до гибел. За това и никога няма да чуете лоша дума от мен за който и да е на принципа на етническата принадлежност :idea:
YA GUNNERS YA

nikec1
Контакти:

Мнениеот nikec1 » 02 ное 2012 11:36

явно си свестен човек, ще се радвам ако на някой мач на Лудогорец дали с ЦСКА или с някой друг като си в Разград да метнем по някой бира.
Не всичко в крайна сметка е футбол пък и да е нищо не ни пречи да се уважаваме един друг.

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Мнениеот crap » 02 ное 2012 11:41

За това говоря и аз ;)
YA GUNNERS YA

plamen_ch
Контакти:

Мнениеот plamen_ch » 02 ное 2012 11:43

Не изкушавайте така де! Ще взема да отворя хладилника ,а след обяд трябва да шофирам...

nikec1
Контакти:

Мнениеот nikec1 » 02 ное 2012 11:50

Една биричка не се брои :)
Между другото незнам от кои градове е имало в клетката но този път доста по-добре като държание, то има вече и големи прегради но не видях наченки някой да иска да мята по публиката в сектор В.
В сравнение с предните два мача този беше супер за което поздрави.
Иначе и вие бяха бая уредели което си го обяснявам с мача в работен ден и късният час и не на последно място с прякото излъчване по ТВ.
При нас положението е търпимо при положение че очаквах този сезон след пренасищането от предният да имаме по 1000 човека на мач, освен това и цените са ни доста според мен но тази тема сме я дъвкали вече и боса е на мнение че трябва да си плащаме за да гледаме.... така че тия които оставаме ще го правим а другите пред ТВ-то няма как :)

plamen_ch
Контакти:

Мнениеот plamen_ch » 02 ное 2012 12:03

При нас в Гоце Делче това с клетката е "нова тема". До сега я напълниха само агитката на Ботев Пловдив и трябва да им се признае ,че се държаха перфектно.

Потребителски аватар
ЛУДОГОРЕЦ
Контакти:

Мнениеот ЛУДОГОРЕЦ » 03 ное 2012 01:44

За мача накратко и от мен.Първи 30 минути-добра игра и резултат.Въпросния съдия до края на първото допусна по-груба игра.Второто полувреме си беше равностойно от всякъде.Лудогорец имаше повече голови положения в мача.Има си и статистика...нека я погледнат червените.
Относно претенциите за дузпи,за първата не мога да изразя мнение,защото от позицията ,която гледах не се виждаше ясно,но за втората-Барт игра с топката,при това доста остро я изрита.После закачи Платини.
Някои наши играчи изневериха за пореден път.Шоко игра с желание,но сбърка фатално.Гулдан просто не знаеше къде се намира.Генчев-слаб от доста срещи,остави Дяков за пореден път сам.Мърселиньо си е направо Мързелиньо този сезон.Смените на Петев бяха просто изумителни......
Абе биха си ни заслужено.Показаха голямо желание за игра.Просто имаха сърца и топки.
Най неприятно ми стана,че нямаше много публика.Не може срещу Берое,Миньор,Локо Сф и т.н да има повече публика.
Само Лудогорец.Има реванш.Не се знае нищо.После да няма разплакани.

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 03 ное 2012 09:58

ЛУДОГОРЕЦ написа:За мача накратко и от мен.Първи 30 минути-добра игра и резултат.Въпросния съдия до края на първото допусна по-груба игра.Второто полувреме си беше равностойно от всякъде.Лудогорец имаше повече голови положения в мача.Има си и статистика...нека я погледнат червените.
Относно претенциите за дузпи,за първата не мога да изразя мнение,защото от позицията ,която гледах не се виждаше ясно,но за втората-Барт игра с топката,при това доста остро я изрита.После закачи Платини.
Някои наши играчи изневериха за пореден път.Шоко игра с желание,но сбърка фатално.Гулдан просто не знаеше къде се намира.Генчев-слаб от доста срещи,остави Дяков за пореден път сам.Мърселиньо си е направо Мързелиньо този сезон.Смените на Петев бяха просто изумителни......
Абе биха си ни заслужено.Показаха голямо желание за игра.Просто имаха сърца и топки.
Най неприятно ми стана,че нямаше много публика.Не може срещу Берое,Миньор,Локо Сф и т.н да има повече публика.
Само Лудогорец.Има реванш.Не се знае нищо.После да няма разплакани.

И аз бях изумен от смените на Петев, но после разбрах, че Бадема е сменен принудително. Другата опция (Кишада) едва ли щеше да направи повече, но все пак за мен съдържа повече надежда. Витиня, вместо Шоко титуляр, предполагам също е щяло да бъде по-удачно. Иван Стоянов се чака да избухне, както той сам казва.
За публиката - поне сега феновете на ЦСКА ще осъзнаят, че не отборът им е големият дразнител, който пълни стадиона ;) Защото за мача за титлата се твърдеше, че ЦСКА пълни стадиона. Спектакълът на Арената е пазарно предлагане на един продукт и за мен няма нищо притеснително, че ще има такива мачове, в които стадионът дори наполовина няма да е пълен. Цена на билети, метеоролигична обстановка, насищане с мачове за малък период, завръщане на прякото тв. предаване - факторите са много.
Реваншът остава реална възможност. Лудогорец може да го направи! Имат време да се подготвят така, че да се получи.
[center]Изображение[/center]

Върни се в “Лудогорец”