nikec1 написа:Crap: какво предлагаш, да лижем задници за да не ни наричат турци.... макар сам да казваш че си от Разград и ти си бил в клетката на един от мачовете и ти си викал турци срещу нас (срещу мен) освен теб там са били и други хора които познавам лично и много добре знаят че съм Българин.... та ако ти кажа че имаше дузпа, ако ти кажа каквото искаш да чуеш ти ще ме заобичаш ли повече и ще спреш ли да ми викаш турчин.... ще си отговоря сам, няма как да стане това и ти ще продължиш да викаш това макар да знаеш че в агитката на Лудогорец има от 80 записани човека двама с турски имена.
Живейте си още в заблудата че тоя град е само резаци на мен не ми пречите... затова и казвам на хората не ги освирквайте като не сте турци за какво се засягате че ви викат така... споглеждат се и спират това е истината... на човек неможе да му се затоври устата, той така си е решил и така ще вика нищо неможем да направим по въпроса а и не искам и да правя.
Не искам никой да ме обича аз имам хора които ме уважават затова което съм направил по един или друг начин, обичта на синя или червена България не трябва.
Просто е до човека а вие в някой ситации тази година и камерите показаха че човещинката ви е нещо чуждо!
Изобщо не съм викал "турци сте"... Изобщо не ме и интересува, че в Разград има доста турци, поради простата причина, че познавам доста, с доста съм работил и от доста съм видял много хубави неща и качества, които липсват на голяма част от българите в града. За мен, това разделение, както и всички други, са супер вредни за страната и ще ни доведат до гибел. За това и никога няма да чуете лоша дума от мен за който и да е на принципа на етническата принадлежност