То оставаше и вие и феновете на Левски да имате някакви претенции към съдиите,освен ако не играете в Европа....
Само дето ви липсва реалната преценка. То затова домусчиев хвърляше огън и жупел срещу съдията в Загреб.
А относно съдиите има случаи колкото и да се напъват не винаги могат да променят изхода от мача.
За справка оня "щастливец" Н. Попов дето ни свири в Гоце Делчев последния домакински мач с Черно море ако имаше как щеше да ритне сам топката в нашата врата ,но въпреки присъствието му бихме.Съвсем по друг начин стояха в мача с Лудогорец тогава му бяха необходими само няколко обратни присъждания и картони в началото и един гол от засада и спечелихте...
X кръг Черноморец - Лудогорец, 27.10.2012г, 1:0
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
Re: X кръг Черноморец - Лудогорец, 27.10.2012г, 18.00ч
plamen_ch написа: За справка оня "щастливец" Н. Попов дето ни свири в Гоце Делчев последния домакински мач с Черно море ако имаше как щеше да ритне сам топката в нашата врата ,но въпреки присъствието му бихме.Съвсем по друг начин стояха в мача с Лудогорец тогава му бяха необходими само няколко обратни присъждания и картони в началото и един гол от засада и спечелихте...
Ти въобще не коментираш съдиите и не обясняваш резултата с тях

Явно на теб ти е позволено. Ти ли беше въоръженият пазач?
Де го видя този гол от засада: http://ludogorets.com/video.html?id=3
[center]
[/center]

Re: X кръг Черноморец - Лудогорец, 27.10.2012г, 1:0
Много съм любопитен как от тази гледна точка на камерата пък ти разбра ,че няма засада?
А да те светна:
При първия гол в засада бе играчът правещ головия пас....Това е от наблюденията ми на мача на стадиона....
За още твое сведение помоли тези ,които са качили този запис на сайта ви/дали са платили е друг въпрос/ да ти покажат кадрите преди изпълнението на фала от Бадема за какво "провинение" е отсъдено това нарушение!
Ако немогат ще ти кажа: Гъргоров стъпи върху топката.
А да те светна:
При първия гол в засада бе играчът правещ головия пас....Това е от наблюденията ми на мача на стадиона....
За още твое сведение помоли тези ,които са качили този запис на сайта ви/дали са платили е друг въпрос/ да ти покажат кадрите преди изпълнението на фала от Бадема за какво "провинение" е отсъдено това нарушение!
plamen_ch написа:Много съм любопитен как от тази гледна точка на камерата пък ти разбра ,че няма засада?
А да те светна:
Ставаш смешен вече. Без малко и вие да ни биете , ако не е бил съдията !
Бихме ви и булка си взехме от вас.
Тези, които са били на мача знаят за какво говоря. Ето ги и подробностите.
Хепи енд.

Тези, които са били на мача знаят за какво говоря. Ето ги и подробностите.
Бурни емоции заляха стадион “Лазур” в Бургас в събота между двете полувремена на мача между “Черноморец” и “Лудогорец”. Млад мъж предложи на любимата си брак точно като в романтична комедия.
“Цвети, ще се омъжиш ли за мен” се изписа с гигантски букви на светлинното табло. В началото мнозина от феновете не разбраха какво се случва, но скоро всички започнаха да сочат към таблото и да се оглеждат. От трибуните видяха как момичето слиза на терена, където го очакваше влюбеният младеж с годежен пръстен в ръка. Той коленичи пред нея.
“Да”, каза Цвети и стадионът избухна в аплодисменти. Двамата се целунаха пред развълнуваните зрители от трибуните и се качиха до местата си, за да си догледат второто полувреме. Докато минаваха, хората ги поздравяваха, а някои им пожелаваха щастие и живот като на кино.
Къдрокосата Цветомила Стоянова е от Разград. Тя живее в Бургас от 3 г. и работи в пожарната в Поморие. Станислав Райчев е неин колега от Бургас.
Младата разградчанка гледаше мача от централната трибуна с бъдещия си съпруг и негови приятели, но заяви категорично, че подкрепя тима от родния си град, който за нейно съжаление претърпя първата си загуба в тазгодишния шампионат. Отборът на “Черноморец-Бургас” победи шампиона на България “Лудогорец” Разград с 1:0.
Хепи енд.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.
Извадки от интервю на Херо след мача с Лудогорец:
http://www.focus-sport.net/?action=opinion&id=3328
Много харесвам да чета и слушам хора, които имат какво да кажат и не са предубедени.
Г-н Димитров, изненадахте мнозина с победата над Лудогорец. Очаквахте ли, че може да ударите шампиона и лидер в А група с оглед по-скромния потенциал на Черноморец?
- Сега е много лесно да се говори, когато сме победили, и да кажа - да, очаквал съм. Но наистина вярвах, че няма да загубим този мач. Оптимизмът ми идваше от силната ни игра във фаза защита и това, че трудно допускаме голови положения. Надявах се във фаза атака да създадем някакви възможности и ако може, да реализираме. Радвам се, че накрая така и стана. Това, че дадохме някакво териториално надмощие на Лудогорец, не значи, че те са имали кой знае какви чисти положения. Като цяло съм доволен, защото видях един колективен дух, дисциплина, най-вече тактическа в отбрана. В нападение има още какво да се желае. Реално можеше и по-рано да си решим мача и победата ни да бъде по-изразителна. Щастлив съм, защото играх и с 6-7 човека, родени след 1990 г.
От това, което демонстрира Лудогорец, смятате ли, че този отбор е надценяван?
- Въпреки загубата на точки в последните два кръга, все още съм на мнение, че Лудогорец продължава да играе най-добрият футбол у нас.
Каква развръзка на първенството очаквате и как виждате най-вече битката за титлата, след като Левски и Лудогорец се изравниха на върха?
- Въпреки загубата на точки Лудогорец има възможността и потенциала да дублират титлата си. За мен те си остават основният фаворит. В Левски все още не могат да направят това, което иска Илиан Илиев. Според мен сините са още далеч от неговите разбирания и виждания.
Къде тогава Ивайло Петев загуби битката с вас?
- Ние ги затруднихме най-вече със стабилната си игра в защита. Смея да твърдя, че Лудогорец никога не е имал по-малко голови положения, колкото имаше срещу нас.
Сега им предстои нов важен дуел с ЦСКА за купата, доколко съдбоносен е той за Петев и развитието на отбора?
- И през миналия сезон имаха три поредни загуби, и то през пролетта, и накрая излязоха от дупката и спечелиха титлата и купата. Не бива да се стига от едната крайност в другата. Знаете каква дълга скамейка имат и с какви чужденци разполагат, така че не смятам, че ще им се отразят кой знае колко
негативно една загуба и един хикс. Много важно е собственикът Кирил Домусчиев отново да запази доверието в Петев и да не прибързва с крайните решения, дори и да не бият ЦСКА. Петев е едно младо момче с перспектива, което работи добре и се учи.
http://www.focus-sport.net/?action=opinion&id=3328
Много харесвам да чета и слушам хора, които имат какво да кажат и не са предубедени.
[center]
[/center]