IX кръг, Ботев Враца - Лудогорец, 21.10.12, 1:1

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

choko77
Контакти:

Re: IX кръг, Ботев Враца - Лудогорец, 21.10.12, 1:1

Мнениеот choko77 » 23 окт 2012 11:55

snakebite написа:Опаааа, Пламене, пак ли бе :)

Искам да ти отговоря на мнението от темата за мача с Етър.Да радвахме се много след мача,защо? Защото вашият изп.директор Петричев миналата година писа едни деклараций,че стадиона ни е ТКЗС-сарска нива,че мутри ходят с пистолети и влизали в съдийската стая и т.н. глупости колкото искаш.Цяла Враца беше афектирана от тази декларация и още я помним.Всички знаеме как влязохте в А-група,и ние сме потърпевши от това,а пък много започнахте да си придавате важности,знайни и незнайни герой.Че имате отбор,организация и всичко останало е вярно и е много хубаво,нос изказванията на ваши хора само се наелектризира обстановка.Все пак сте шамиони и носители на купата,а на нас ни трябват точко,защото пропуснахме първите пет кръга заради италианците,нормално е да се радваме.Айде със здраве!

Потребителски аватар
Пловдив
Контакти:

Re: IX кръг, Ботев Враца - Лудогорец, 21.10.12

Мнениеот Пловдив » 23 окт 2012 14:10

snakebite написа:
Пловдив написа: Нищо не видял, слушал второто и вече анализ и разбор на мача в Ловеч направил. Кога станахте и вие фенове на Лудогорец, кога ви позеленяха задниците :) Допреди 3 години не си знаел пътя за стадиона в Разград, сега коментари и анализи ръсиш за трети отбори, без да си им гледал поне репортаж от мачовете.
За твое сведение първото полувреме бе изцяло за Ботев и резултатът на почивката трябваше да е 2:0 или 3:0 при което връщане в мача за Литекс нямаше. Второто полувреме пък наистина беше за Литекс, но при разделени по едно полувреме за какво мачкане говориш :?:

Мдаам..може и да не съм прав, и щом казваш - вие да сте ги изпуснали, но спри да ми даваш оценки след като не ме познаваш и не знаеш от кога ходя на мачове !!
А за репортажа - изгледах един в който имаше атаки само на Ботев Пловдив :) , това ако е нормално....
Дадох пример с Литекс и аналогията с нашия мач, защото изпуснаха най-малко равен, не е било целенасочено срещу Ботев Пловдив.
В темата за публиката съм си казал мнението за вашата публика, но теб лично, какво те касае Ботев Враца - Лудогорец ??

Ок, спирам с оценките, след като и ти спря с оценките че Литекс ни размазали за мач, който не си гледал. Какво ме касае Ботев Враца - Лудогорец ли? Ами това, че се е получил интересен резултат, а на нас ни предстои в рамките на следващия един месец да играем първо с Враца, а после със вас. Просто ми бе любопитно да разбера как се е стигнало до този изненадващ резултат. Оценки няма да давам за мача, след като не съм го гледал :)
Живи и здрави и дано запазите еуфорията си от последните година и половина, а не се превърнете в Ловеч номер 2. Тъжно е да гледаш как в един град са направени много солидни за нашите стандарти футболни инвестиции и няма футболни хора в този град, които да го оценят и подкрепят.
Размерът на града няма значение. И Асеновград е малък град, освен това е в сянката на футболната столица Пловдив (само на 15 км от него) и Асеновец играе от 30 години по селските групи, но имат публика и гостуваща агитка с хореографии, за които Ловеч могат само да завиждат.

Дано, след като при вас премине еуфорията, да продължите да се изграждате като футболна публика. България има нужда от по-широка география на футбола си, колкото повече, толкова по-добре. Успехи, без 14 и 28 кръг, естествено :)
Свестните у нас считат за луди, глупецът вредом всеки почита!

Потребителски аватар
snakebite
Контакти:

Мнениеот snakebite » 23 окт 2012 15:30

ОК.. такъв умерен тон от теб вече е друго нещо ;)
Ами аз изгледах и репортажа на Литекс - там се виждат и техните положения - онова на Ваюши и в последната минута са си 100% - измъкнали сте се
А ние сме разковали Враца от игра, жалко, много жалко....освен репортажа който го има навсякъде, има и едно любителско видео, където се виждат разиграванията !!!
Ето виж я разликата, затова съм дал и аналогията - и в двата мача има доза късмет за определени отбори, но щом така са завършили, значи това е в крайна сметка. Гледаме напред !!! 8-)
А иначе има голяма разлика между Ловеч и Разград по отношение на публиката(поне като бройка) , може би след 10 години и ние да бъдем така, незнам, но си мисля че сме по-футболен град, защото и в Б група имахме солидна посещаемост !!
ЛУДОГОРЕЦ
ПРЕДИ - НАШАТА ЧЕСТ, СЕГА - НАШАТА СЛАВА

http://forum.ludogorec.com/

Потребителски аватар
OOP
Контакти:

Мнениеот OOP » 23 окт 2012 18:14

[offtopic]dido77 колегата BRF също е доста активен във вашия форум, но това не означава, че е от Разград нали?!? Или всички сме толкова прозрачни, че като пишем в тоя форум сме Разградлии. Брато много се излагаш с тези факти, както ти се изразяваш. Айде помисли реално и ми кажи защо спряхте да тръбите как сте ходили по 4000 к на мачове във В група след един лек блъф....После ми обяснявай колко съм елементарен..... :) :) :)[/offtopic]

Добър резултат. Първенството остава интересно......
От „Фен клуб Сектор Г”:
Всъщност няма „сливане”, няма и „обединение” – има единствено преименуване на Литекс, слагането на червени екипи на техните футболисти и използването на нашата емблема.

Mitata написа:Ние за чест и морал не говорим

Върни се в “Лудогорец”