snakebite написа:Пловдив написа: Нищо не видял, слушал второто и вече анализ и разбор на мача в Ловеч направил. Кога станахте и вие фенове на Лудогорец, кога ви позеленяха задниците

Допреди 3 години не си знаел пътя за стадиона в Разград, сега коментари и анализи ръсиш за трети отбори, без да си им гледал поне репортаж от мачовете.
За твое сведение първото полувреме бе изцяло за Ботев и резултатът на почивката трябваше да е 2:0 или 3:0 при което връщане в мача за Литекс нямаше. Второто полувреме пък наистина беше за Литекс, но при разделени по едно полувреме за какво мачкане говориш

Мдаам..може и да не съм прав, и щом казваш - вие да сте ги изпуснали, но спри да ми даваш оценки след като не ме познаваш и не знаеш от кога ходя на мачове !!
А за репортажа - изгледах един в който имаше атаки само на Ботев Пловдив

, това ако е нормално....
Дадох пример с Литекс и аналогията с нашия мач, защото изпуснаха най-малко равен, не е било целенасочено срещу Ботев Пловдив.
В темата за публиката съм си казал мнението за вашата публика, но теб лично, какво те касае Ботев Враца - Лудогорец ??
Ок, спирам с оценките, след като и ти спря с оценките че Литекс ни размазали за мач, който не си гледал. Какво ме касае Ботев Враца - Лудогорец ли? Ами това, че се е получил интересен резултат, а на нас ни предстои в рамките на следващия един месец да играем първо с Враца, а после със вас. Просто ми бе любопитно да разбера как се е стигнало до този изненадващ резултат. Оценки няма да давам за мача, след като не съм го гледал
Живи и здрави и дано запазите еуфорията си от последните година и половина, а не се превърнете в Ловеч номер 2. Тъжно е да гледаш как в един град са направени много солидни за нашите стандарти футболни инвестиции и няма футболни хора в този град, които да го оценят и подкрепят.
Размерът на града няма значение. И Асеновград е малък град, освен това е в сянката на футболната столица Пловдив (само на 15 км от него) и Асеновец играе от 30 години по селските групи, но имат публика и гостуваща агитка с хореографии, за които Ловеч могат само да завиждат.
Дано, след като при вас премине еуфорията, да продължите да се изграждате като футболна публика. България има нужда от по-широка география на футбола си, колкото повече, толкова по-добре. Успехи, без 14 и 28 кръг, естествено