crap написа:Днес мисля да отскоча и аз до Враца, за да видя разгрома на Лудогорец над местния първенец. Очаквам много голове и бездушна игра на домакините. Все пак се надявам да стане оспорван мач, но едва ли
.
Да ама не..1:1 FT

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
crap написа:Днес мисля да отскоча и аз до Враца, за да видя разгрома на Лудогорец над местния първенец. Очаквам много голове и бездушна игра на домакините. Все пак се надявам да стане оспорван мач, но едва ли
.
OOP написа:1Neutralen написа:Срещата ще се предавали по интернет? Нашето ръководство беше казало че ако няма решение за ТВ правата, ще си предаваме мачовете чрез сайта...Дано стане.
[offtopic]Е сега да носят 6 камери и ПТС чак до Враца....там дето гарга не каца..Предполагам, че ще предават домакинските ви мачове в нета, но като гледам цените на билетите сигурно и в нета ще плащате, за да гледате[/offtopic]
завързан мач и зрелищно 1-1...
Всъщност няма „сливане”, няма и „обединение” – има единствено преименуване на Литекс, слагането на червени екипи на техните футболисти и използването на нашата емблема.
Mitata написа:Ние за чест и морал не говорим
OOP написа:OOP написа:1Neutralen написа:Срещата ще се предавали по интернет? Нашето ръководство беше казало че ако няма решение за ТВ правата, ще си предаваме мачовете чрез сайта...Дано стане.
[offtopic]Е сега да носят 6 камери и ПТС чак до Враца....там дето гарга не каца..Предполагам, че ще предават домакинските ви мачове в нета, но като гледам цените на билетите сигурно и в нета ще плащате, за да гледате[/offtopic]
завързан мач и зрелищно 1-1...
След зрелищното 1-1 с отборчето на Враца сега очаквам загуба от Черноморец....и първенството пак се завързва.
Между другото Dido77 (градския) очаквам извинение
СИН_ИМПЕРАТОР написа:Другия кръг Лудогорец гостува в Бургас, ЦСКА в Пловдив, да се надяваме да губят точки.Но се убедих-Иван Вуцов е генийТака ги извъртяхме нещата, че хем бетонирахме удобните ни боклукчии във вечния съперник, хем не изостанахме от Лудогорец
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 17 госта