Емил Гъргоров (Фен тема)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Re: Емил Гъргоров (Фен тема)

Мнениеот vaskonti » 12 сеп 2012 19:14

plamen_ch написа:Няма нужда да го гледам в нета тогава бях на мача и това е върхът в кариерата му. От тогава на сетне е един звездоман,за роднити стандарти разбира се, с финасови претенции.а ако си спомняме участието ме в ЕКТ ще си припомня и грешката/разбирай асистенция на противника/ при гола на чехите в мача на ЦСКА в Прага....
А да не си припомням "ювелирно" изпълнените две дузпи в Пловдив срещу Лилчо Арсов.

Това дали е звездоман или не няма никакво значение. Грешки всеки може да направи, дузпи всеки изпуска. Може да е всякакъв, но със сигурност е един от най-класните ни играчи в последните 10 години. И на мен не ми е приятно, че не е в ЦСКА, но вината за това не е съвсем негова...
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

plamen_ch
Контакти:

Мнениеот plamen_ch » 14 сеп 2012 14:54

В последния му полусезон в ЦСКА за 15 мача имаше точно 1 гол...

Потребителски аватар
Pride
Контакти:

Мнениеот Pride » 22 сеп 2012 08:54

vaskonti написа:
plamen_ch написа:Няма нужда да го гледам в нета тогава бях на мача и това е върхът в кариерата му. От тогава на сетне е един звездоман,за роднити стандарти разбира се, с финасови претенции.а ако си спомняме участието ме в ЕКТ ще си припомня и грешката/разбирай асистенция на противника/ при гола на чехите в мача на ЦСКА в Прага....
А да не си припомням "ювелирно" изпълнените две дузпи в Пловдив срещу Лилчо Арсов.

Това дали е звездоман или не няма никакво значение. Грешки всеки може да направи, дузпи всеки изпуска. Може да е всякакъв, но със сигурност е един от най-класните ни играчи в последните 10 години. И на мен не ми е приятно, че не е в ЦСКА, но вината за това не е съвсем негова...

На мен пък ми е неприятно, че не си е у дома - Локомотив.
8 ПОРЕДНИ МАЧА В ЕВРОПЕЙСКИТЕ ТУРНИРИ БЕЗ ЗАГУБА, ТОВА Е ЛОКОМОТИВ http://www.lokosf.info

Изображение Изображение

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 22 сеп 2012 10:09

Много майсторски гол вкара на Литекс.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
snakebite
Контакти:

Мнениеот snakebite » 29 сеп 2012 21:03

Браво, Бадем....играч на мача днес...и най-силния играч в първенството в момента, голове, асистенции, футболно сърце и интелект !!!
ЛУДОГОРЕЦ
ПРЕДИ - НАШАТА ЧЕСТ, СЕГА - НАШАТА СЛАВА

http://forum.ludogorec.com/

Потребителски аватар
D.Georgiev
Контакти:

Мнениеот D.Georgiev » 29 сеп 2012 21:50

Бадемът изживява втора младост. В много добра форма се намира от началото на сезона.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
D.Georgiev
Контакти:

Мнениеот D.Georgiev » 04 окт 2012 12:52

Бадемът най-вероятно ще подпише нов двугодишен договор. Кратка справка какво е направил за година и малко при нас - 33 мача, 19 гола и над 10 асистенции в официалните мачове. Казвам над 10, защото те никъде не се водят офицално и съм забелязал, че навсякъде се пропуска по някоя.

Потребителски аватар
Hardi
Контакти:

Мнениеот Hardi » 04 окт 2012 14:44

D.Georgiev написа:Бадемът най-вероятно ще подпише нов двугодишен договор. Кратка справка какво е направил за година и малко при нас - 33 мача, 19 гола и над 10 асистенции в официалните мачове. Казвам над 10, защото те никъде не се водят офицално и съм забелязал, че навсякъде се пропуска по някоя.

Ако преподпише ще бъде много добре. По младите има какво да научат от него. Откаде взе информацията за подновяването на договорът му?
Изображение
Спиралата на Max Factor прави миглите да изглеждат до три пъти по-дълги...
Мисля, че Max Factor трябва да почне да прави презервативи !

Потребителски аватар
D.Georgiev
Контакти:

Мнениеот D.Georgiev » 04 окт 2012 15:05

Hardi написа:
D.Georgiev написа:Бадемът най-вероятно ще подпише нов двугодишен договор. Кратка справка какво е направил за година и малко при нас - 33 мача, 19 гола и над 10 асистенции в официалните мачове. Казвам над 10, защото те никъде не се водят офицално и съм забелязал, че навсякъде се пропуска по някоя.

Ако преподпише ще бъде много добре. По младите има какво да научат от него. Откаде взе информацията за подновяването на договорът му?

http://football.sportal.bg/news.php?news=388982

Потребителски аватар
snakebite
Контакти:

Мнениеот snakebite » 04 окт 2012 21:45

Точна статистика за Бадема (преди мача с Миньор)

2011/12 - първенство - 26 мача, 13 гола, 9 асистенции, купа - 4 мача, 1 гол, 2 асистенции
2012/13 - първенство - 7 мача, 6 гола, 3 асистенции, евротурнири - 2 мача, 1 гол, суперкупа - 1 мач, 1 гол, 1 асистенция

Общо - 40 мача, 22 гола, 15 асистенции, само за първенство 33 мача, 19 гола, 12 асистенции
Истинска класа !!!
ЛУДОГОРЕЦ
ПРЕДИ - НАШАТА ЧЕСТ, СЕГА - НАШАТА СЛАВА

http://forum.ludogorec.com/

Върни се в “Лудогорец”