VII кръг - Локомотив Пд - Лудогорец, 29.09.12, FT 2:5
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
Re: VII кръг - Локомотив Пд - Лудогорец, 29.09.12, FT 2:5
Лошото е че като теб мислим едва 40-50 човека. След мач сме без гласове, с изморени от скачане крака но въпреки това ни е хубаво....(все пак сме подкрепили любимия отбор).

Спиралата на Max Factor прави миглите да изглеждат до три пъти по-дълги...
Мисля, че Max Factor трябва да почне да прави презервативи !
tsonpen написа:Споко, за някои неща се иска време, освен това хората са различни. Хубаво е, че повечето феновете на Лудогорец в голямата си част са възпитани. Нека е като на театър, но да няма елементи, които са отишли не за да гледат, не за да подкрепят, а за да направят поредната си простотия, която дори вече никого не изненадва и заради такива голямата маса хора не иска да стъпва на стадион.
Излезе видеото на официалния сайт на Лудогорец. Пуснали са и забавен кадър на "засадата". Аз не съм капацитет, нека други кажат, основно черно-белите!
И в нашата агитка има такива елементи. Вчера Green front не пътуваха с нас а с влака. На входа на стадиона ги хванаха с димки и не ги пуснаха да влязат. После май нещо се опъвали на спецовете дето ни вардеха и какво стана с тях после незнам.

Спиралата на Max Factor прави миглите да изглеждат до три пъти по-дълги...
Мисля, че Max Factor трябва да почне да прави презервативи !
Hardi написа:И в нашата агитка има такива елементи. Вчера Green front не пътуваха с нас а с влака. На входа на стадиона ги хванаха с димки и не ги пуснаха да влязат. После май нещо се опъвали на спецовете дето ни вардеха и какво стана с тях после незнам.
Имах предвид по-сериозни простотии, като предизвикани конфликти и побоища с други агитки, хвърляне на опасни предмети сред хора и т.н. Важно е да не се пречи на останалите. Мен това ме интересува. Другото е многообразие. Едни искат да се стеле дим, други да викат, трети само пляскат, четвърти люпят семки. Обаче трябва да сме единни. Наскоро излезе статистика, че Лудогорец отново е в челото по брой публика.
Поздрави:

[center]
[/center]

разкошна снимка !